Kategorier
Prisjakt

taber1023

0
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Xiaomi Mi A2 Lite 32GB
3.8
(9)
2 år siden
Inntrykk etter to uker: Veldig mye telefon for pengene! Kjøpt det veldig mye på grunn av Android One, og det føles nedskalert, raskt og fint. Vil gjerne si at telefonen som helhet er sammenlignbar med en ca. 2 år gammel flaggskiptelefon fra enhver større produsent. Både kamera, skjerm osv. er på det nivået om, ganske ok med andre ord. Batterilevetiden er veldig bra på grunn av kraftig cpu og et 4000mAh batteri. Et fint pluss er at et TPU-skall er inkludert. Hodesett er ikke inkludert.
Logitech G403 Prodigy
3.7
(19)
777 ,-
4 år siden*
En overtakelse fra min gamle G500 som døde etter flere års trofast tjeneste. Dette har helt klart en bedre følelse samlet, mer nøyaktig enn min gamle. Det ligger godt i hånden for meg å kjøre enhånds med mellomstore hender, har du likte å jobbe med Logitechs eldre form i mus (MX 518, G5 / 500 og andre), vil du like denne. Ikke full merkene fordi jeg ikke vet hvordan det blir vedlikeholdt over tid.
*Endret 4 år siden
Dewalt DCD790S2 (2x1.5Ah)
3.3
(1)
2 390 ,-
5 år siden*
+++++ Jevn størrelse og godt balansert for å være en 18V maskin. Veldig sterk og børsteløs motor gjør 1,5Ah batteriene vil vare lenge. Jeg ville heller dem enn tyngre 3AH-batterier. Chucken justeres enkelt med en hånd og holde godt. ------ Batteriet er ikke helt kastet mot skrutrekker, men det er ikke noe urovekkende i under bruk. Plastic Chuck (utside, resten er metall), sparer vekt, men er ikke så god som en metall hvis du bruker maskinen hardt. Jeg ser ingen grunn til å legge til ca SEK 1000 (skriftlig) for å få en tilsvarende børsteløs Bosch og Makita. Mye av pengene. Kjøp!
*Endret 5 år siden
Haglöfs Barrier III Jacket (Herre)
2.5
(2)
5 år siden*
Jeg bruker jakke i skallet plagg og det fungerer bra. Den er myk og behagelig med små mansjetter som ikke vil være et problem for hansker f.eks I motsetning til Mr2010 har jeg knapt brukt sidelommer i det hele tatt, og kan derfor ikke kommentere kvaliteten. Det er lett og liten når den er pakket sammen som er et pluss. Veldig jakke for pengene, tror jeg! Jeg har ikke brukt jakken mer enn i noen måneder, og derfor ikke vet hvordan det opprettholdes over tid, hvorfor ikke full merkene.
*Endret 5 år siden
Audio Technica ATH-AD500X
3.3
(2)
1 290 ,-
5 år siden*
God bang for the money! Spesielt hvis de er bestilt fra hjemlandet Japan gjennom Ebay.
*Endret 5 år siden
Vogels VLB 500
3.9
(4)
217 ,-
6 år siden*
Etter å ha blitt demontert og satt sammen igjen på 3ST beveger de sitter fortsatt som fjellet, er det ingen slark i design. Med meg er Canton Plus XL ca 2kg stykker uten det minste problem. Med prisen veies treffer jackpot!
*Endret 6 år siden
SMS Projector CL F75
3.9
(15)
500 ,-
6 år siden*
+ * Føles solid når den er på plass. Dette er et vedlegg til en lys projektor og min W1300 passer inn i den. - * Litt sketchy instruksjoner, men det er ikke veldig vanskelig å montere den. * Vanskelig å finjustere retning av projektoren, mount "henger for seg selv" når du slipper den med hånden etter å trekke justeringsskruene.
*Endret 6 år siden
Asus Xonar DGX
4
(20)
6 år siden*
En utrolig løft i forhold til den innebygde lyd på hovedkortet mitt! Hodesettet for 500kr (Steel Series Siberis V2) høres mye klarere og bedre. De kan godt gjøre noe arbeid på programvaren, men det er ikke mye å krangle om. Jeg tror 300kr på dette kortet gjør mye mer forskjell enn det Plussa like mye penger på høyttalere / headset.
*Endret 6 år siden
Linksys RE2000
4
(3)
6 år siden*
Veldig enkel og rask å installere. Fra papp til installert med samme SSID og passord på under fem minutter. Har ikke sjekket de hastighetene så nøye, men følelsen er at den har vesentlig dårligere ytelse enn å være koblet direkte til ruteren.
*Endret 6 år siden
Asus DSL-N55U
3.8
(9)
6 år siden*
Veldig rask og stabil. Jeg har nylig fått fiber trukket inn i kroppen (og fratrådte min adsl) og med dual WAN-funksjonalitet, kan jeg beholde den og bruke en av nettverksportene WAN-tilkobling!
*Endret 6 år siden
Side 1