Kategorier
Prisjakt

Babelfish

0
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Morex 6600 250W (Sort)
3.4
(3)
8 år siden*
Man får hva man betaler for. Saken i seg selv er ganske greit, det er helvete på den annen side å bygge i. Det er ikke lett å komme inn tre disker i dette kabinettet, men det er mulig. Den medfølgende PSU høres altfor mye, og jeg vurderer å erstatte den med en PicoPSU.
*Endret 8 år siden
Centurion SL-300
3.8
(4)
8 år siden*
For den prisen er det ganske utrolig. Så langt har jeg bare gjort toast og stek på baguetter og hamburger boller og har ingenting å klage på. Ville ha foretrukket at temperaturen var justerbar, men for litt over SEK 300 kan vel ikke kreve for mye.
*Endret 8 år siden
Scythe Big Shuriken 2
3.8
(4)
505 ,-
9 år siden*
Veldig fornøyd med denne kjøleren. Sett det i serveren min når jeg hadde et svært lavt chassis, kun 99mm. Kjør viften på halv tid, men CPU er holdt svært fortsatt over 40 grader og chassiset blir i stedet heltyst. For HTPC, en server eller en tablet PC, tror jeg kjøleren er optimal, men for andre bruksområder bør nok se seg om etter kraftigere ting.
*Endret 9 år siden
Compucase 7K09 250W (Sort)
3.7
(4)
9 år siden*
Veldig fin boks for hva du betaler (betalte over 600 kroner med studentrabatt på Dustin). Hadde noen problemer med varmespredning i boksen i begynnelsen, men prosessoren er nå over overklokket og har ny kjøler så jeg er under 40 grader idle som bør vurderes akseptabelt gitt at luftstrømmen ikke vil være den beste i boks. Ville ha likt å ha vært enklere å komme seg ut av 5,25 "bur og at splint som holder chassiset stabil satt andre steder. Totalt sett er jeg veldig fornøyd, bruke boksen til en server stående og tygge.
*Endret 9 år siden
Apple iPad 2 16GB
4
(125)
10 år siden*
Veldig fornøyd med kjøpet mitt, men har et par ting å påpeke. Ingenting nytt, men verdt å nevne. Kameraene: Kvaliteten på kameraene er ganske dårlig, jeg har bedre kvalitet i min forrige telefon. Og absolutt den jeg hadde før det. iOS: Brukes daglig både Android og iOS og se positive og negative ting i både operativsystemet. iOS er i seg selv et fint operativsystem, riktignok fanget (som ikke nødvendigvis er en dårlig ting). Det jeg savner mest fra Android er evnen til å tilpasse startskjermen med hva jeg finner relevante, widgets og apps jeg ønsker lett tilgjengelig. Flash: Flash eller ingen blits blir en gammel diskusjon, men man kan ikke se bort fra det faktum at det er overalt på nettet. Jeg ser ikke noe galt i å være imot å blinke, jeg hater det som pesten, men ignorerer problemet vil ikke gjøre det gå unna. Platen får meg en sterk åtte.
*Endret 10 år siden