• Nemdag.no

    (9)

  • no
Forbrukerinformasjon
2022-07-20

Viktig! Prisjakt lister kun priser uten krav om medlemskap på Nemdag.no. Du blir medlem ved å kjøpe en vare til en medlemspris, som betyr en løpende månedlig kostnad. Les butikkens informasjon nøye før du handler!

T
ToVine

3 anmeldelser

Forferdelig
8 dager siden

Kom ikke så langt at jeg fikk handlet en gang, forferdelig vanskelig å navigere nettbutikken, søket er dårlig, når man klikker på linker til produktsider fra nettsøk eller prisjakt kommer man enten bare til forsiden eller en kategori (kanskje fordi det er utsolgt? Jeg vet ikke siden produktet er forduftet). I tillegg virker dette "medlemsopplegget" veldig shady som andre har sagt. Tror jeg holder meg unna...

Forferdelig
10 dager siden

Denne type butikk burde vært utestengt av prissammenlikningen, da de forustetter medlemskap for å handle.

Gjestebruker
Gjestebruker
Forferdelig
en måned siden

Oppretter abonnement når du kjøper varer. Uten samtykke. Det er vanskelig å avbryte abonnementet også da de ikke svarer på kundeservice. Svindel!

Gjestebruker
Gjestebruker
Forferdelig
4 måneder siden

Brukte enormt med tid for å finne å best. Ca. 80 produkter. Fikk ordre bekreftelse… å så? 2 dager etter? Mottar Mail om best. kanselert! Jeg ringte, de sa det var fordi jeg ikke hadde bet medl. pris! Trodde det var inkl. ved bet av ordre ! De fjernet alle mine produkter å ba meg prove igjen! Masse tid på p finne produkter på nytt! Men best å bet! Var ikke sagt noe om bet utenom. Medlemspris ! Mottok bekreftelse, å igjen etter 2 dager? Ny kansellerings Mail! Ringte, å ble møtt av ett kundeservice, som hadde sovet over hele opplæring av vanlig service, bare basic, tydligvis! sånn nedverdigende, frekk, respektløs oppførsel er så uakseptabelt for meg! Aldri tillat noen å behandle meg på en slik måte! Å de løgnene som kom ut av munnen dems? Hadde ikke en 3 åring trodd på engang! De hadde en tydligvis en total omvendt mening av hva ordet kunde og service, betydde, i forhold til hva jeg trodde det var! Å de ordene de sa til meg? Pleier ikke jeg å inkluder i mitt språk engang! Å så? slenger på røret midt i en setning! Men, etter 8 oppringninger til kundeservice, så nevner jeg abselutt ingen spesifikk medarbeider! Alle ! Utenom mitt hell, at den i andre enden, etter 8 tlf og 1 uke, endelig traff på en som buste veldig bra kundeservice å alt ordnet seg da :) Men min anmeldelse på trustpilot? Så deres tilbakemld ? Fa ingen mening! Alt måtte indirekte, være min feil! Språkproblemer, hadde jo ordnet å forklart tidligere, de ut av det blå beklaget at jeg ikke kom igjenom på tlf 🤷‍♀️ De var ikke villig til å påta seg noe ansvar overhodet ! Bare masse unskyldninger som ikke hadde noenting med min dårlige anmeldelse av deres kundeservice medarbeidre!

O
OC-Freak

12 anmeldelser

Forferdelig
4 måneder siden

Må opprette medlemskap som har fast månedsavgift, da blir prisene plutselig svært høye dette tatt i betrakning. Burde vært fjernet fra prisjakt

Forferdelig
ett år siden

Dette firmaet burde vært tatt av prisjakt da alle prisene blir villedende for de krever tegning av "medlemsskap" som koster 129,- pr mnd for å handle.

Dårlig
ett år siden

Fikk prisvarsel på Razer Blackshark V2 Pro og det var Nemdag som hadde satt denne ned til 204kr (!). Hadde aldri hørt om nettstedet først så googlet litt og med noe skepsis så la jeg produktet i handlekurven og betalte. Tenkte at dette kunne være en prisfeil, samtidig som mange tilsvarende produkter på siden var satt ned med samme margin. Fikk noen dager senere SMS om at "Du har lagt inn en bestilling hos oss hvor dine varer dessverre er påvirket av en større systemfeil. Vi er derfor nørdt til å fjerne disse fra din ordre. Beklager ulemper dette har medført." OK tenkte jeg, feil skjer og tilbudet virket for godt til å være sant. 2 dager senere fikk jeg prisvarsel igjen, og denne gangen også fra nemdag som nå hadde satt prisen ned til 199kr. Hva i all verden!? Totalt useriøs nettside. Fikk pengene tilbake uten å måtte foreta meg noe.

Forferdelig
ett år siden

Helt grusomt. De nevner på nettsiden om et "medlemskap", og dersom du bestiller noe oppretter de automatisk fornyende abonnement mot ditt kort. De sletter også ordre dersom du har kjøpt et godt tilbud. Vet fortsatt ikke om de blir å trekke meg automatisk nå som ordren min er slettet.

1.2Dårlig
6 anmeldelser
(0)
(0)
(0)
(0)
(6)

Om butikken

Prisene vises i NOK.

Kundeservice

Butikken kan kontaktes på Norsk.

Informasjon om selskapet

Fullstendig firmanavn: Group Logistic ApS

Organisasjonsnummer: 926 401 017