• Select.no

    (3)

  • no
Gjestebruker
Gjestebruker
Forferdelig
en måned siden

Styr unna. Deres feil blir fort dine problemer. Elendig kundeservice som ikke hjelpe på telefon og ikke svarer på mail. Trenerer saken slik at returvnduet er lukket ellers ville de fått alt i retur fra meg.

Gjestebruker
Gjestebruker
Forferdelig
en måned siden

Select.no er kjeltringer. Jeg bestilte og betalte for tøfler. Skulle bytte i mindre størrelse. Jeg fikk ikke retur blankett tilsendt, fordu om jeg ringte 6 ganger og snakket med kundeservice. Etter 4 uker hadde jeg endelig fått retur blankett, men da hadde de ikke tøfler i riktig størrelse lenger. Derfor benyttet jeg meg av angreretten, sendte tilbake tøflene med skjema. Det har gått 2 måneder, og jeg har enda ikke fått tilbakebetalt pengene mine. Har sendt 3 mail jeg ikke har fått svar på, de ignorerer mailene. Har ringt og spurt om å få e-post adresse til sjefen, men det får jeg ikke. De har altså fått penger av meg, men jeg ingen produkt. Det er tyveri

Gjestebruker
Gjestebruker
Forferdelig
2 år siden

Veldig ustabil nettbutikk. Det er ofte problemer med gjennomføring av bestilling. Virker som de har store IT-problemer. Det er også veldig vanskelig å komme i kontakt med kundeservice. Hvis du sender dem en mail må du regne med mange ukers ventetid.

1.5Dårlig
2 anmeldelser

Om butikken

Prisene vises i NOK.

Kundeservice

Butikken kan kontaktes på Norsk.

Informasjon om selskapet

Fullstendig firmanavn: Select.no

Organisasjonsnummer: 976545257