Gamer Zone

Liker du best å spille favorittspillet ditt et kvarter av og til, eller foretrekker du å spille hele natta med fare for å få sparken / ødelegge ferien / bli uvenner med kjæresten din? Uansett vil du antakelig sette pris på at kontoen ikke går i minus. Det er grunnen til at vi har samlet de beste tilbudene her, bare et klikk unna.

Spille-PC – er du på jakt etter en optimal pc som tilbyr deg det ypperste, som vanligvis erforbeholdt de gamle guder, men du driver vel ikke med dyreofringer og den slags? Ta en titt på hva som tilbys hos oss, for vi har gode tilbud til vanlig dødelige også!

Bærbare spille-pc – er du bekymret for at det spillet du har ventet på kommer til å bli sluppet mens du er på vei hjem til jul? Slapp av. Du kan til og med bruke en bærbar datamaskin på toget (eller på privatfly, noe som er veldig sannsynlig, med tanke på at du er opptatt av prisen på en bærbar spille-pc ...)! Bekymret for prisen? Det er jo det vi er her for, ikke sant?

Spillskjermer – selv den beste Batman trenger en Robin. Og hva er en datamaskin (Batman) uten skjerm (Robin)? Dessuten vil vi ikke miste herlige, fantastiske ekstra FPS fra monsterdatamaskinen bare fordi oppdateringsfrekvensen ikke er høy nok, eller hva?

Spilltastaturer – lurer du på hva som er forskjellen på et tastatur for oss vanlig dødelige og et ultrapresist, mekanisk tastatur som er utviklet for dem som liker å spille mye? Det erselvfølgelig prisen. Hvor stor er egentlig forskjellen? Det finner du ut hvis du tar en titt på prisene på spilltastaturer hos Prisjakt!

Spillemus – la oss være helt ærlige. Det blir ikke hodeskudd med en vanlig kontormus. Du skyter et perfekt rettet hodeskudd med et fint utformet, nøye vektet, superpresist og lekkert monster i titan, karbonfiber eller adamantium. Men vi har noen til en litt rimeligere penge også ...

Hodetelefoner til spill – vil du ha følelsen av å være på slagmarken, men uten den konstante frykten for å dø? Skru opp volumet (* før du bestemmer deg for det, bør du kontakte ørelege)! Hvis du ikke ønsker at politiet skal dukke opp, og ikke ønsker å plage naboene dine, bør du vurdere å gå til innkjøp av et par gode hodetelefoner.

Konsoller – hva kan vi si om dem? Hvis du ønsker å unngå alt vi har nevnt over, kan du vurdere å kjøpe deg en konsoll.

terovesalainen / Adobe Stock
terovesalainen / Adobe Stock

Spill – "OK Prisjakt, men hvorfor trenger jeg alle disse maskinene og alt dette tilbehøret?"Det er naturlig å stille seg selv spørsmålet. Svaret er enkelt – FOR EKTE GAMERE! Mange vil ha det beste! Helt klart. Sjekk ut den sistnevnte kategorien, for selv om den blenevnt sist, er det kanskje her du finner det du helst vil ha! Flere kategorier – vi har mye mer. Vi vil bare at du skal slippe å skrolle deg gjennom alt. Ta en titt ...

Flere kategorier – vi har mer av det meste. Men vi vil ikke at du skal måtte skrolle deg nedover masse tekst unødig. Sjekk selv ...