Nettstedet vises ikke på grunn av følgende grunn:

Ikke aktiv

Ytterligere informasjon kan ikke vises på grunn av ovennevnte anledning

Detaljert informasjon HPX brukeromtaler (0.00)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

Sorter etter:
 • 2017-01-23 - Et år siden. Omtaler før dette regnes ikke med i butikkens karakter.

 • Meget dårlig
  5 år siden
  Jeg har opplevd utrolig dårlig service fra HPX.no, og vil på det sterkeste fraråde kjøp derfra. De slettet en bekreftet ordre uten noen beskje. Etter purring, og gjentatte henvendelser, fikk jeg beskjed om at de ikke greide få tak i disse produktene likevel, og at de derfor hadde tatt seg den frihet å slette ordren. Dette på tross av at det på bestillingstidspunktet stod at varen var på fjernlager. På forespørsel om de kunne sende meg et annet tilsvarende produkt opplevde jeg at det ikke ble gitt noe svar. Jeg har nå purret pr mail mange ganger til kundeservice, uten at de gidder ta seg bryet med å svare meg. Både kundeservice og leveringsevne er svært dårlig hos HPX.no.
 • Utmerket
  6 år siden
  Handler mye på web men pleier også å ringe webbutikkene for litt ekstra info. Av alle (!) jeg har pratet med er det definitivt triveligst å prate med HPX! I tillegg til god produktkjennskap er de også veldig imøtekommende og positive. For meg som kunde føler jeg meg trygg på å handle gjennom HPX- de er også veldig raske med tilbakemeldinger og ikke minst levering!
 • Perfekt
  6 år siden
  Nytt bekjentskap for meg, men de var billigst på et Beyerdynamic headsett jeg ønsket meg. La inn ordre kvart over tre og varen var pakket og sendt en halvtime etterpå, hadde det på døra dagen etter, intet mindre enn imponerende.
  Prøver nok d eneste gang også.