Trygg handel
Pålitelig levering
God kundeservice

http://www.norsyd.no

Betalingsalternativ

Kortbetaling
Direkte betaling
Faktura
Avbetaling
Forskuddsbetaling
SMS-betaling
Postoppkrav
Bitcoin

Er noe galt, Fortell oss her!

Denne butikken finner du i Norge. Prisene vises i NOK. Du kan kommunisere med denne butikken på Norsk.

Detaljert informasjon Norsyd brukeromtaler (5.07)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

Sorter etter:
 • Meget dårlig
  1 dag siden
  Oppdatert : 1 dag siden
  Bestilte tlf og fikk beskjed om at leveringstid var fra 3-7 dager. Sende de mail på fjerde dag hvor jeg fortalte om at det var viktig for meg at jeg fikk tlf i henhold til meldt leveringstid eller senest noen dager senere da jeg bestile tlf til en adresse jeg oppholder meg i bare to uker. Dagen etterpå fikk jeg mail fra de hvor de forsikret meg om at jeg skulle få tlf i henhold til leveringstiden deres (som nå bare var to dager senere). Nå er det gått 8 dager og jeg har fortsatt ikke fått mail om at tlf er blitt sendt engang... Jeg sendte de mail i går, men den er fortsatt ikke blitt besvart. Elendig service. Å trekke penger er de derimot gode på - det gjorde de i sekundet jeg bestilte tlf. Lurer på om jeg i det hele tatt kommer til å få tlf da....
 • Meget dårlig
  1 dag siden
  Utrolig dårlig service og dårlig leveringstid. Ringte for å sjekke når telefonen ble sendt, men dette kunne de ikke se i systemet før 3 dager etter. Ble fortalt at det ikke var dem som sendte ut varer fra lageret. Fikk dermed ikke sjekket når varen ble sendt. nå er det tre dager etter jeg ringte og har enda ikke fått leveringsbekreftelse. Det er nå 7 dager siden. De har også trukket meg for telefonen, dette ble gjort samme dag jeg bestilte.
  Ingenting å si på prisen, så er en villig til å vente på produkt for god pris kan dette være aktuelt.
 • Hei . viser til din kommentar over , som kundeservice informerte deg om og som det går frem av din leveringsbekreftelse er leveringstiden opp til 7 arbeidsdager , din ordre er innenfor denne tiden og det er beklagelig at du ikke får den før påske men selskapet er i denne sammenheng i rute i forhold til sine leveringsbetingelser. At det føles irriterende å måtte vente på varen i helligdager og at man gjerne vil ha sitt før ferier har vi forståelse for.

 • Perfekt
  2 dager siden
  Jeg ser det er en del negative omtaler her så jeg vil trekke frem at min opplevelse med Norsyd er alt annet en negativt.
  Jeg kjøpte en telefon i bursdagsgave til min datter og var usikker på om den ville komme frem før bursdagen. Jeg kontaktet Norsyd på Mail og fikk da dialog med styreleder som ordnet med express over natt.
  Det skulle vise seg å ta lengre tid en posten reklamerer med så jeg ble oppringt av styrelederen som var bekymret for om jeg ville motta telefon i tide da pakken ikke var i bevegelse i systemet til posten. Han valgte da å tilbakekalle telefon hos posten og sendte ny telefon med budbil til min adresse.
  Dette er langt over det man kan forvente så Tusen takk for fantastisk service!
 • Bra
  2 dager siden
  Takk for en bra telefon og go service! Alt topp, rask levering. Fornøyd kunde, anbefales!
 • Bra
  3 dager siden
  Bestilte telefon og fikk den etter 9 dager, som avtalt. Alt fungerer bra, gode priser og go service! Anbefales. :)
 • Knapt godkjent
  8 dager siden
  Oppdatert : 3 dager siden
  Har kjøpt en telefon fra Norsyd AS, det tok 25 dager å få den levert. Hvis du ikke har det travelt, og prisen er viktigst, så kan du trygt handle her. Jeg kan ikke gi dem mer enn to stjerner da jeg ikke er fornøyd med servicen. Jeg var egentlig ikke interessert i å vente 25 dager, men endte opp med å gjøre det likevel ufrivillig. Jeg ble fortalt 2 ganger at telefonen var sendt, noe som jo ikke stemte. Hadde de vært ærlige om leveringstiden, og ikke servert meg hvite løgner hadde de fått flere stjerner.
 • Utmerket
  6 dager siden
  Bestilte telefon på søndag, ringte på mandag og sa at jeg måtte ha den til fredag da jeg og kona reiser til syden tidlig lørdag morgen og jeg ville overraske henne da hun har bursdag på lørdag. Ble lovet at den skulle komme fram til fredag, fredag (idag) kom men ingen telefon, ringte opp og fikk beskjed om at han skulle sjekke og komme tilbake til meg, etter 1 time ringte han og sa at den skulle bli sendt med budbil og at jeg skulle få den idag, en sjåfør ringte meg kl. 16 og lurte på om jeg var hjemme. Halvfem sto han på døra og leverte telefonen, happy, blir stor overraskelse imorgen.
  Takk for god service NorSyd.
 • Middels
  6 dager siden
  Vi bestilte 2 telefoner 23/3. De kom i dag, endelig, etter mange telefoner til Norsyd siden dag 8 (Leveringstid 3-7 dager). I begynnelsen snakket jeg med en som lovet "gull og grønne skoger", som sa telefonene var sendt, skyldte på Bring bla bla. Når jeg ringte mandag denne uken traff jeg på Remo. Han var ærlig, og fortalte at her var det mye kluss. Han kontaktet lageret og fant ut at de var ikke sendt slik jeg jadde fått beskjed om på telefon og også mail etc.
  Han fikset telefoner og sendte de gratis med ekspress over natten. Så opplevde det samme som mange andre beskriver, men Remo fikset opp. Mottoet blir: Ring og snakk med Remo om du har problemer.
  Og ja jeg er reell kunde om noen lurer.
  Til Norsyd; Jeg håper dere raskt vil få til en bedre kundeopplevelse for oss kunder!
 • Utmerket
  10 dager siden
  Fikk feil farge på min nye telefon men den likte jeg faktisk mye bedre en vanlig sort så jeg fikk beholde den :)

  Norsyd anbefales
 • Meget dårlig
  10 dager siden
  Bestilte telefonen for 14 dager siden, slik at den skulle komme frem i tide til bursdagen til datteren min. Ringte leverandøren Norsyd etter 7 dager, og ble fortalt at den var underveis med Bring + at bring hadde 48 timers forsinkelse. Videre ble det sagt at telefonen var nå rett utenfor Oslo.

  Det har nå gått ytterligere 1 uke, uten at jeg har fått sms fra Bring om at pakken er underveis. Jeg ringte derfor Norsyd igjen, da telefonen fremdeles står med status "usendt". Ansvarlig person er ikke tilgjengelig.

  Telefonen er betalt, men har ikke dukket opp.

  Jeg vil ikke anbefale denne nettbutikken.
 • Utmerket
  10 dager siden
  Endelig ny telefon kommet
  Tok 4 dager
  Fornøyd kunde :)
  Anbefales
 • Meget dårlig
  11 dager siden
  Styr for all del unna denne nettbutikken! Lite seriøst! Har sendt totalt 4 mailer til 2 forskjellige mailadresser uten svar. Telefonen vi har bestillt er betalt, men dukker ikke opp.. Har nå straks ventet i 1 mnd.Ganske frustrerende. Svindel på høyt nivå.
  Eneste vi sitter igjen med er en ordrebekreftelse som er null verdt og 7500 kr fattigere. Penger barnet mitt hadde spart seg opp til nettopp å handle seg ny telefon.
  Jeg oppfordrer NORSYD til å ordne opp ASAP!
 • Hei
  kan du ta kontakte oss direkte på 40 64 24 25 snarest mulig

 • Utmerket
  15 dager siden
  Oppdatert : 13 dager siden
  Alt levert som avtalt innen rimelig tid.Anbefales
 • Meget dårlig
  13 dager siden
  3-7 virkedager for ekspedering loves på nettsidene, overholdes Ikke!
  Mail besvares ikke!
  Ringer oppgitt telefonnummer, som tas etter lang ventetid, besvares med at saken skal undersøkes, unnskyldninger om forsinket levering pga stor ordretilgang, skal undersøke saken og skal bli oppringt for å bli informert om hvordan saken nå står.... -de ringer ikke tilbake, ingen svar på mai ! Ringer de opp på nytt, - samme svar. Gir beskjed om at dersom det må påregnes ytterligere ventetid så ønskes kjøpet opphevet, -skal undersøke på nytt og gi tilbakemelding, men ingenting skjer. Særdeles useriøst, og kommer ikke sendingsbekreftelsen på mail i løpet av denne dagen vil angrefristretten benyttes!
  Ærlighet varer alltid lengst, - ingen respons = opphevelse av kjøp, -og negativ omtale.
 • hei vennigst ring oss på 40642425 så vi kan finne ut av dette

 • Middels
  14 dager siden
  Bestilte Iphone , fikk den etter 1 uke. God service!
 • Meget dårlig
  15 dager siden
  Bestilte telefon for over 3 uke siden. Den er enda ikke sendt. Kontakter dem på mail men ingen svar.
 • da mistenker jeg at du benytter feil mail adresse , vennligst kontakt oss snarest på telefon 40642425 eller pr mail på procure.cfo@norsyd.no

 • Litt dårlig
  15 dager siden
  Tok 3 uker å få produkt som skulle være "på lager" da jeg bestilte. Kommunikasjon var mangelfull og bar preg av hvite løgner for at jeg ikke skulle avbestille. Dårlig oversikt over ordre på hjemmeside, feil sporingsnummer etc. Ikke fornøyd med dette, men fikk jo produktet etter endel venting. Handler nok ikke her igjen før de har blitt mer profesjonelle.
 • Hei EdgarKroken , Vi beklager at du har følt det sånn, vennligst ta kontakt med oss slik at vi kan få høre hva som har skjedd og forhindre denne typen opplevelser videre.

 • Veldig bra
  16 dager siden
  Anbefales !
 • Utmerket
  16 dager siden
  Fikk varen etter 4 dager
  Fornøyd med prisen og ikke minst min nye telefon 🙂 Anbefales
 • Bra
  19 dager siden
  Telefon ble 2 dager forsinket men Norsyd tok kontakt og informerte om det så det er jeg fornøyd med samt prisen. Anbefales
 • Meget dårlig
  21 dager siden
  Bestilte telefon for over 1 måned siden. Den er enda ikke sendt, og hver gang jeg har prøvd å snakke med kundeservicen har de vært skikkelig frekk og sur. Anbefales ikke!
 • hei , vennligst ta kontakt på telefon 40642425 ang denne saken slik at vi kan finne ut hva du mener er feil i behandlingen av din henvendelse

 • Veldig bra
  21 dager siden
  Veldig fornøyd med service og oppfølging og ikke minst priser. Anbefales.
 • Veldig bra
  21 dager siden
  Veldig fornøyd med service, og prisen på min nye telefon. Levert som avtalt! :)
 • Meget dårlig
  21 dager siden
  Oppdatert : 21 dager siden
  Telefon bestilt 6/3-19 fikk rask leveringsbekreftelse med sporingsnummer men når man sjekker med posten 3 uker etterpå er telefon ikke levert til forsendelse. Kontakter dem på mail men ingen svar. Ringer dem men står da bare i kø og ingen svar. Unngå dette selskapet.
 • Meget dårlig
  23 dager siden
  Bestilte for flere uker siden, sendt mail osv. Ikke noe svar. Ikke bruk denne på nett!
 • Hei
  kan du prøve å kontakte oss direkte på telefon nummer 40642425 så skal vi gjøre vårt beste for å løse evt problemer
  eller send en epost til procure.cfo@norsyd.no med ditt ordrenummer slik at vi kan se hva som har skjedd i denne saken

 • Veldig bra
  1 måned siden
  Bra service og gode priser.Anbefales !
 • Meget dårlig
  1 måned siden
  Ventet i 19 dager på ny telefon som da aldri kom. Dårlig på kommunikasjon er dem å!
 • 2 mån siden
  Denne omtalen granskes.