2.6 av 5 stjerner

Sortert etter dato
16.09.2019
  e
  erlingas91(1 anmeldelse)
  Har pr. dags dato ikke fått noe mobil 16 dager etter bestillingsdato. Får ikke svar på mail heller. Skal følge opp anmeldelsen etter en evt. leveranse av mobilen har skjedd. Dette er ikke bra nok! Kommer ikke mobilen fram så blir det forbrukerrådet neste... Svar til kommentar fra NorSyd: Mail har blitt sendt, men ikke besvart. Å ringe skal ikke være nødvendig i 2019, det å ha noe skriftlig er mye viktigere enn muntlige avtaler og samtaler. Får da ta diskusjonen her i offentligheten. Har fått sendingsnummer tilsendt på mail, men ved sporing via det nummeret står det: "Posten/Bring har fått melding fra Norsyd AS om at det kommer en sending, men denne er foreløpig ikke mottatt. " Slik har det stått siden 09.sept. 7 dager siden. Svar nr 2 til kommentar fra NorSyd: Jeg har da vel sendt flere mailer i åpningstid som dere ikke svarer på. Dette fremstår mer og mer som en useriøs butikk for meg nå. Svar nr 3 til kommentar fra Norsyd: Som jeg skriver så har jeg allerede sendt flere mailer til deres e-post adresse som dere ikke svarer på. Hvorfor dere da sitter her kl. 21.30 og svarer på prisjakt.no forstår jeg ikke. Anbefaler alle som lurer på å handle her bruke denne saken som et eksempel. Styr unna.
  Svar innen Norsyd:2019-09-16
  hva som er useriøst ved å be deg ta konatkt i åpningstiden vet jeg ikke. hei jeg forslår at du sender mail i åpningstiden eller faktisk ringer oss i åpningstiden det vil være en naturlig tilnærming på en manglende pakke. etter hva vi vet er pakken levert bring , jeg foreslår derfor at du tar kontakt med oss snarest Svar til kommentar : Hvis pakken står som ikke sporbar bør du ta kontakt med oss i åpningstiden.
  13.09.2019
   E
   Emil(1 anmeldelse)
   Jeg kjøpte Huawei Mate 20 Pro i Norsyd. Alt er flott, ingen problemer, god kontakt, anbefaler jeg. Bestillingen tok 5 virkedager. Jeg bestilte på lørdag når butikken ikke fungerer og på fredag fikk jeg en telefon på postkontoret. Etter å ha lest mange ubehagelige kommentarer, var jeg redd for at alt skulle gå i orden. Derfor ringte jeg Norsyd, eller alt var i orden med bestillingen min fordi statusen for bestillingen i butikken ikke har endret seg. Etter samtalen ble jeg informert om at ordren var akseptert og at jeg hadde fått et sporingsnummer.
   11.09.2019
   Endret 12.09.2019
    U
    Uchkun Erkin(1 anmeldelse)
    Hei.. bestilte telefon 01.09.2019, tok evigheter før telefonen ble sendt. Pr i dag 11.09 er telefonen fortsatt ikke sendt, fikk sporingsnummer, men telefon har ikke blitt levert til posten. Kun melding om sending. Har vært i kontakt med denne bedriften, og de sa den skulle være hos meg innen 5-7 virkedager. Nå har det gått 11 dager (8) virkedager. Fortsatt ikke fått gleden av ny telefon. EDIT: Dere sier telefonen ligger på mitt postkontor, men de sier at de ikke har mottatt den enda. Vet ikke hvem som lyver..
    Svar innen Norsyd:2019-09-12
    da forslår vi at du tar kontakt med oss snarest, da din telefon ligger på ditt postkontor og venter på henting. merkelig -... i stedet for å ta kontakt med oss i åpningstiden ..legges ny kommentar her.. det hjelper overhodet ikke. ta kontakt med oss i åpningstiden . denne ligger å venter på deg....
    10.09.2019
     s
     skdj(6 anmeldelser)
     Beste priser på mobil
     Svar innen Norsyd:2019-09-10
     :) vi prøver så godt vi kan :)
     06.09.2019
      S
      Ståle Jensen(1 anmeldelse)
      God komunikasjon,Mobilen kom før tiden som posten hadde satt opp annbefales
      Svar innen Norsyd:2019-09-07
      :) takk for handelen , hvis det er noe vi kan hjelpe med ta kontakt :)
      28.06.2019
      Endret 06.09.2019
       S
       SvHa(1 anmeldelse)
       Steven (kundeservice) og fikk ordnet med budbil . 3 timer senere ble den levert.Tusen takk for hjelpen I dag. Vil bare i tillegg si at telefonen kom uten feil eller mangler. Takk igjen
       04.09.2019
       Endret 06.09.2019
        t
        teaag(3 anmeldelser)
        Først tull med bestillingen, deretter tok det 10 dager før de overleverte forsendelsen til Bring, og 3 nye dager før Bring greide å få den frem til postkontoret. Det er 6 dager lenger forsendelsestid enn det de oppgir som maksimal leveringstid i betingelsene sine. Mens fruen, med knust telefon ventet, fant vi vel ut at dette blir siste gang Norsyd blir valgt. ----- Nå ser jeg under at Norsyd har svart at den ikke ble betalt! Lite sjarmerende å prøve seg på en frekk en overfor kundene. Den ble betalt ved bestilling - og kortet ble belastet samme dag, så forsøk gjerne å dikt videre... Trekk gjerne fra helgedager - har dere fortsatt levert innenfor fristen? Skjønner dere har langhelger der oppe! ------ Fantastisk! "I tillegg du kjøper din vare den 21.08 dvs første dag i leveringstiden vår er 23.08" Så ikke bare har dere langhelger, men jobber heller ikke torsdager??? Ikke rart kundene deres er skuffet over leveringstiden da
        Svar innen Norsyd:2019-09-06
        hei, først tull med bestillingen , skyldes vel at den ikke ble betalt og dermed ikke levert ? når det gjelder sendingtiden din så har vi 3 til 7 arbeidsdager leveringstid og slett ikke 6 dager lengre leveringstid som du her hevder. helg og andre helligdager regnes ikke som arbeidsdager. Vi håper i ihvertfall at telefonen var et godt kjøp. I tillegg du kjøper din vare den 21.08 dvs første dag i leveringstiden vår er 23.08 varen ble avhentet på butikk den 03.09 dvs 8 arbeidsdager i levering så pakken er 1 døgn forsinket i transport Som du ser står det et ? på uttalelsen , var en grunn til det. Ingen her som er frekk på noen måte. Leveringstiden vår er 3 til 7 dager, når det oppstår forsinkelser så er det garantert en grunn til det og som hovedsak skyldes det ikke forhold på vår side men ofte på transportørs side, uavhengig at dette så er det sånn at vi ønsker ikke på noen måte at varer kjøp hos oss ikke leveres så fort som mulig, det er ingen fordeler for oss at ting tar tid.
        05.09.2019
         H
         Hege(1 anmeldelse)
         Kjøpte iPhone xr mye billigere enn på power og elkjøp. Ser mange klager på leveringstid men fikk min på 4 dager. men savner mer informasjon om pakkene når de blir sendt osv.
         Svar innen Norsyd:2019-09-06
         hei og takk for handelen, når det gjelder tilbakemeldinger på pakkene jobbes det med en bedre løsning for informasjonsflyten , det vil bli endringer i forhold til dette så fort vi får på plass de løsningene som er nødvendige i forhold til dette. Vi vil etterhvert få betydelige endringer i denne behandlingen,
         05.09.2019
          T
          ToreD(1 anmeldelse)
          Billige ja men brukte 7 dager med levering. Litt tregt og trekker litt ned men ok alt i alt.
          Svar innen Norsyd:2019-09-05
          takk for handelen
          04.09.2019
           S
           Sven Are (1 anmeldelse)
           Ødela telefonen min og var litt desperat men fikk hjelp av Steven (kundeservice) og fikk ordnet med budbil . 3 timer senere ble den levert.Tusen takk for hjelpen I dag. Perfect.
           Svar innen Norsyd:2019-09-04
           Hyggelig å kunne hjelpe når man kan. Takk for handelen !
           04.09.2019
            a
            aca(1 anmeldelse)
            Bestilte telefon 22/09. Vi har fortsatt ikke mottatt telefonen den 03/09 og over ti dagers leveringstid burde ikke være nødvendig. Pluss for lav pris
            Svar innen Norsyd:2019-09-04
            Hei det er vel tvilsomt om du har bestilt varen den 22.09 og det finnes ingen varer eller ordre hos oss som ikke har blitt levert eller sendt i denne perioden om du da mener 22.08.2019, disse er forlengst levert fra oss. jeg vil vel anbefale deg å ta kontakt med kundeservice ang denne sendingen.
            02.09.2019
             O
             Omar(1 anmeldelse)
             Jeg har betalt for en mobil 9 dager siden. Når jeg går til postens webside og bruker sporings nr. får jeg dette beskjed. (Posten/Bring har fått melding fra Norsyd AS om at det kommer en sending, men denne er foreløpig ikke mottatt. For eventuelle spørsmål, ta kontakt med avsender). Jeg har ringt og snakket med Norsyd og de sier vi har sendt en konteiner og den er i Drammen. Norsyd er en useriøs og skuffende nett butikk.
             Svar innen Norsyd:2019-09-03
             du kjøpte din telefon den 24.08... som du ble fortalt befinner pakken seg i drammen i terminal etter sending nordfra. det er helt rett... det er en leveringstid på din vare som du er blitt informert om via din samtale med kundeservice , vår leveringstid er 3 til 7 arbeidsdager og ankom ditt postkontor i dag er den heller ikke forsinket. hva som er useriøst med å sende deg varen er litt uklart. informasjonen du fikk i samtalen med kundeservice var og er korrekt.
             28.08.2019
              E
              Eirik(1 anmeldelse)
              Fikk en veldig god pris på min iPhone 8 plus da den ble bestilt! Derfor dere får 3 stjerner av meg. Skal ikke ta 7 dager(5 virkedager) å behandle en order. Bestilte mobilen morgen den 15 august mobilen ankom postkontoret den 27!
              Svar innen Norsyd:2019-08-28
              Vi har 3 til 7 arbeidsdager leveringstid , din telefon ble bestilt den 15. Siste leveringsdato for deg var den 26.08 , at pakken er et døgn forsinket frem til postkontoret er beklagelig, og skal selvsagt ikke skje, vi beklager det.
              28.08.2019
               T
               Trytefjes(1 anmeldelse)
               Bestilte iphone x hvit fikk vanlig grå skulle få tilbake 400 kr ikke sett noe til de pengene til tross for flere purringer på mail, ligg unna butikken
               Svar innen Norsyd:2019-08-28
               Da vil jeg at du tar kontakt med oss... ettersom at din tilbakebetaling er ført fra vår side tilbake til ditt kort ! Avslaget ble avtalt og utført !
               27.08.2019
                H
                Hilmut(1 anmeldelse)
                Postnord surret bort pakka min telefon lå i.. Ringte kundeservice og de ryddet opp med en gang! Min iPhone XR 128 GB levert som avtalt på døra med bud i Asker idag :)
                Svar innen Norsyd:2019-08-27
                Hyggelig å kunne hjelpe når vi kan, takk for handelen
                Side 1