http://sbga.no

Forbrukerinformasjon

2018-10-10: Les omtaler før du handler her. Mange klager og vanskeligheter med å komme i kontakt med butikken, samt leveranseproblemer!

Betalingsalternativ

Vipps
Kortbetaling
Direkte betaling
Faktura
Avbetaling
Forskuddsbetaling
SMS-betaling
Postoppkrav
Bitcoin

Er noe galt, Fortell oss her!

Denne butikken finner du i Norge. Prisene vises i NOK. Du kan kommunisere med denne butikken på Norsk.

Detaljert informasjon Sbga brukeromtaler (1.46)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

Sorter etter:
 • Meget dårlig
  9 dager siden
  Oppdatert : 9 dager siden
  SVINDEL! STYR UNNA!
  Har du også blitt blitt svindlet av denne idioten? Jeg har juridisk erfaring, og klarte derfor å få presset sbga til å tilbakebetale kjøpssummen.
  Send meg en mail til COLDEVIN.GAB@GMAIL.COM , så sender jeg deg instrukser på hvordan du også kan kreve pengene dine tilbake.

  Jeg er rett og slett drittlei av folk som driver "forretning" på denne måte, og ønsker derfor å tilby assistanse til andre som er i samme posisjon jeg var i. Ta kontakt med meg, så skal jeg hjelpe deg med å få igjen pengene du har krav på. Gjør man dette på korrekt måte, er det ganske lett å få igjen pengene. Jeg håper politiet straffer denne mannen, og tvangsnedlegger butikken, men du bør absolutt prøve å få igjen pengene dine før dette skjer.
 • Meget dårlig
  25 dager siden
  Oppdatert : 10 dager siden
  Bestillte også telefon i midten av august. Det tok 14 dager før det kom pakke, å da selfølgelig feil telefon. Dette skulle Sbga ordne o i umiddelbart. Nå skriver vi 25 sept å ny telefon er sendt mange ganger i flg Sbga. Ligger i container å blir vidresendt når som helst. Får ikke sporingsnummer å de svarer ikke på mail. Når de tilfeldigvis tar tlf så er det bare svada. (helt fenomenalt å sende ny tlf 4 ganger uten at det kommer noe hit) Makan til useriøst firma skal en lete lenge etter! STYR UNNA!

  Oppdatering 10.10.18
  Da er saken meldt inn til forbrukerrådet samt sendt klageskjema til Sbga. Sbga har helt sluttet å ta telefonen å svarer ikke på mail.. STYR UNNA!
 • Meget dårlig
  11 dager siden
  Dette er bare en forbanna svindler og drittsekk som stjeler penger fra folk. Ikke kjøp noe fra denne drittsekken.
  bestilte telefon 24.09 og fikk leveringsbekreftelse at varen skulle sendes 25.09. Pr.idag ikke mottatt noen ting.
  Har forsøkt å ringe og sende mail, null respons.
  Har nå gitt frist til 15.10. Foreslår at alle anmelder denne møkkamannen til Politiet slik at han blir stilt ansvarlig. Har også meldt ifra til Brønnøysund at BO GÖRAN ALEKSANDER SVENSSON ikke bør få drive forretning.
 • Meget dårlig
  12 dager siden
  trist..bestillte 24.09.2018 ..skulle komme etter 2-5 dager ..ingen telefon enda ..ubrukelig kundesevice ..svarer ikke på telefon sms eller mail..andmelder saken i morgen..
 • Meget dårlig
  12 dager siden
  Kort fortalt: Bestilte telefon 13. august og har fortsatt ikke mottatt den.
 • Meget dårlig
  18 dager siden
  Ser av brukeromtalene under at jeg dessverre ikke er den eneste som ble lurt her.
  Bestilte to telefoner den 1.9, men fikk bare en telefon levert den 10.9.
  Meldte fra om dette, og ble lovet at telefonen var på vei den 13.9, men per i dag 2.10 har jeg enda ikke mottatt noen telefon. Har purret utallige ganger, men får ikke svar på henvendelser. Har nå sendt angre-skjema, med henvisning til deres betingelser som sier at pengene skal betales tilbake uten unødig opphold, og senest innen 14 dager. Er nok redd dette på settes på "skikkelig dumt å spare småpenger kontoen", og anbefaler ingen å kjøpe noe herfra.
 • Meget dårlig
  1 måned siden
  Oppdatert : 25 dager siden
  Bestilte telefon 31.08.
  Etterlyste ordre og sendingsbekreftelse via kontaktskjema 3.09.
  Fikk ordrebekreftelse og sporingsnummer 04.09
  06.09 kl 16 kontakter SBGA via ordremailen og etterlyser varen som kun er forhåndsmeldt til posten. Posten har ikke mottat noe fra SBGA enda. Sporingsnummeret har derfor ingen verdi.
  Svar fra SBGA kl 21. Der de ber meg sjekke sporingsnummeret hos posten igjen og gi tilbakemelding til de. Gjør så dette men fortsatt ingen oppdatering på sporingsnummeret.
  Gir tilbakemelding om dette til SBGA. Får beskjed om at de skal sende ut ny telefon dagen etter den 07.09 og så ta opp problemet med den allerede sendte telefonen med Bring. Ber meg om å ringe de etter kl 13. fredag 07.09. De forsikrer meg på telefon at ny telefon blir sendt fra lager i Oslo mandag morgen og at jeg skal ha telefonen senest tirsdag 11.09.
  10.09. Etterlyser nytt sporingsnummener via mail. får mail tilbake om at gutta på lageret skal sende det ut i løpet av dagen. Ingenting mottat.
  11.09 Etterspør nytt sporingsnummer og telefonen via telefon, får beskjed om at telefonen er overført fra bring til express 24/7 bud service. Ber om å få nytt sporingsnummer og skal få dette tilsendt etter kl 16. Nytt sporingsnummer blir aldri sendt.
  12.09. Fortsatt ingen telefon eller sporingsnummer. Sender flere mail, ingen blir besvart.
  13.09. Fortsatt ingen telefon eller sporingsnummer. Ingen livstegn fra SBGA.

  Vet ikke hva enden på visa blir og kan godt tenkes at pengene er tapt. men uansett utfall kommer jeg aldri til å handle fra dette firmaet noensinne igjen og vil heller ikke anbefale noen andre å gjøre det. Så mye hodebry og stress for noen hundrelapper rimeligere produkter er det desidert ikke verdt når man attpåtil ikke får varen man har betalt tusenvis av kroner for.

  Styr unna!

  15.09. Sender mail der jeg ber om heving av kjøpet og full refusjon av pengene da de ikke oppfyller sine egen betingelser vedrørende levering. samt at det er umulig å få svar. Legger ved kopi av ordrebekreftelsen.
  Får til svar at ordrenummeret ikke finnes i deres systemer.
  ny mail med denne beskjeden

  Kundeservice@sbga.no
  15. sep. (for 6 dager siden)

  Vil førøvrig vise til forbrukerlovgivningen

  Angrefrist skjema SKAL sendes i utfylt tilstand til butikken ved heving av kjøp , oppgjør skal skje innen 14 dager fra mottatt angrefrist skjema
  Og oppgjør skjer KUN til det kort som er benyttet ved kjøp

  MVH

  Sender nytt svar med samme ordrenummer og fakturanummer.

  Vedlagt ligger bilde av deres egen Internettside med ordrenummer som hører til min bestilling. Som også lå ved i første mail.

  Angrerettskjema kan kun benyttes når det faktisk er mottat. Kortet som er belastet hører til kontonummeret som er oppgitt

  Deres ordrenummer er ******
  Fakturanummer *****

  Nok en gang ikke svar.

  Sender en siste mail 17.09 som følger

  17. sep. (for 4 dager siden)

  til Kundeservice
  Hallo?

  Er det mulig å få en tilbakemelding?
  Jeg har sendt riktig ordrenummer og fakturanummer. Utstedt av deres web- baserte butikkløsning.

  Jeg forstår ikke hva dere ønsker å oppnå om det ikke er direkte svindel.
  Det er nå 17 dager siden jeg bestilte og betalte for varen hos dere.
  I følge deres egen siden kan man forvente levering i løpet av 2 virkedager ved betaling før kl 14. I værste fall 3-5 virkedager.
  Dere oppgir et sporingsnummer som er inaktivt på grunn av manglende innlevering til posten.
  Ved etterspørsel av varen, får man servert diverse unnskyldninger. Reelle eller ikke, egentlig uvesentlig for meg men jeg velger alikevel å tro på det og venter på nytt produkt og sporingsnummer som lovet. Nytt sporingsnummer uteblir og kommunikasjonen opphører til man krever heving av kjøpet. Og blir da møtt med at DERES ordrenummer ikke finnes i DERES system.

  Jeg vet ærlig talt ikke om jeg skal le eller grine av måten dere hittil har håndtert denne handelen på. Men om dette er gjengangeren for hvordan dere behandler kunder vil jeg påstå at dette butikkeventyret kommer til å bli en kort affære.

  Såfremt telefonen ikke på mirakuløst vis er i min besittelse innen fredag denne uken, eller kreditnota og fullt oppgjør/eventuell reversering av visakjøp er mottat fredag kl 16 vil saken bli politianmeldt, alle deres relevante samarbeidspartnere vil bli kontaktet med kopier av all kommunikasjon mellom oss og andres kunder tilbakemeldinger, og inndrivelse av pengene vil bli sendt til rette instans.

  Håper fortsatt på minnelig løsning. Men dette er siste håndsrekning fra min side.

  Ballen ligger i deres fang

  -------------------------------------------------

  Fortsatt ikke noe svar, ingen telefon, ingen penger refundert.

  Jeg kontakter banken min på mandag, samt leverer anmeldelse for svindel. Jeg vil råde andre som ikke har mottat det de har betalt for å gjøre det samme.

  Oppdatering.

  På Fredag 21.09 fikk jeg et gyldig sporingsnummer fra Posten og mandag 24 kom endelig telefonen jeg bestilte.

  Den kom innpakket i en DHL ekspress pose uten angrerettskjema som SBGA.no er så ivrig på at skal brukes.

  Uansett. Det gikk 24 dager før jeg fikk produktet mitt som i utgangspunktet skulle kommet i løpet av 2 dager.
  Jeg trodde pengene var tapt men den kom til slutt. Håndteringen til SBGA.no har vært utrolig dårlig. Jeg ønsker ikke gå igjennom dette en gang til.

  Kan dessverre ikke anbefale dette firmaet på noen områder utover at de var/er billigst.

  Kjøp andre steder er mitt råd
 • Meget dårlig
  1 måned siden
  Bestilte 2 telefoner den 03.09.18. Etter en dag kom ordrebekreftelsen at varene var klare til sending. Så gikk det et par dager så ringte en fra dem og fortalte at telefonene var på vei men de ventet på en container i oslo med varer. Etter dette fikk jeg et sporingsnummer som det ikke kom noen info inn på. Da ringte jeg dem og han sa at den var sendt fra dem, han skulle da ringe meg tilbake etter 1 time og gi meg en status. Hørte ikke noe mer. I dag kom endelig pakken. Men det viste seg at han bare har sendt 1 telefon, mens vi har kvittering og bestilling på 2 telefoner. har prøvd å ringe i dag, men telefonen er slått av. Gir han et par dager til, selv om jeg har ventet 15 dager nå. Hører jeg ikke noe vil jeg anmelde personen og gå videre til forbrukerrådet. Går ikke ann å drive butikk i Norge på denne måten. SKJERPINGS!
 • Meget dårlig
  1 måned siden
  for meg er det en av de verste selskapene der jeg har kjøpt en artico, nesten en måned har gått og jeg mottar fortsatt ikke mobilen min. Først sendte de en mobiltelefon som ikke er den jeg kjøpte, og de fortalte meg at de ville sende en ny og at DHL ville hente en annen, men dette er datoen og jeg mottar ikke noe
  Jeg sender e-post og svarer aldri på dem, jeg prøver å ringe og telefonen svarer ikke på den eller den er av, og i 2 eller 3 ganger har de svart på meg, de sier alltid at mobilen allerede er på vei og at den er i Oslo i containene , men jeg vet ikke om dette er sant, jeg vil vite om noen vet hvor det kan hevdes om disse hendelsene, jeg er veldig sliten og jeg trenger mobilen min
 • Meget dårlig
  1 måned siden
  bestillte en telefon 20.8. fikk 2 uker etter pakken i posten, men viste seg å være feil telefon. jeg sendte mail til dem, de sa de skulle sende en ny. nå 13.9 3 uker etter jeg kjøpte varen har jeg enda ikke fått telefonen min.

  jeg har gitt opp komunikasjon per mail, og ringer. på telefon er kundebehandleren litte hyggelig og snakker bare tull. har f.eks fått vite i en uke at telefoen min blir sendt neste dag og er på vei. hele uken er jeg lovet en sendingsbekreftelse dagen etter, men ikke fått den.
 • 1 måned siden
  Denne omtalen granskes.
 • 1 måned siden
  Denne omtalen granskes.
 • Dårlig
  1 måned siden
  Kjøpte mobil. Bestilte Søndag 02.09 fikk melding om sending Tirsdag 04.09 og har hittil ventet. Pr 12.09 vet jeg ingenting om hvor telefonen befinner seg, alt jeg har av info fra Posten er "melding om sending på vei". Avsender hevder varen befinner seg i container på vei til Oslo. De har også bekreftet allerede to ganger at oppdatert sporing skal komme, noe det ikke har. Alt i alt er jeg misfornøyd over servicen.
 • 1 måned siden
  Denne omtalen granskes.
 • Dårlig
  1 måned siden
  Svarer ikke på mail, håpløst å få kontakt