Sortert etter dato
Sortert etter dato
Gamle anmeldelser

Vurderinger som er eldre enn ett år tas ikke med i gjennomsnittsvurderingen.

11.04.2018
  s
  skruffy(2 anmeldelser)
  Handlet vifteovn og Dab radio her da de var billigst, med god margin. Varene ble kjapt levert. Vifteovnen hadde nok fått seg en smekk i posten, for den bråkte fælt. Sendte epost angående denne, og fikk svar med en gang at de sender en ny. 2 dager senere hadde jeg den nye, og den fungerte helt fint! Tror det var ny rekord i kjapp reklamasjons-behandling, for min del. En ekstra stjerne for den :D
  26.02.2017
   M
   MagicMaciej(1 anmeldelse)
   Perfect and professional service and shop , glad to be customer of it :) approved totally :)
   17.01.2017
    K
    Kimset(1 anmeldelse)
    Bestilte en DAB radio, og det skulle ca ta 5 virkedager før jeg fikk den levert på døren. Dukket ikke opp da sendingsfirmaet hadde rotet vekk bestillingen/ varen! Kontaktet da Kjøp24, og de beklaget, og sendte meg en ny radio samme dag! Veldig seriøse, og ikke minst fantastisk kundeservice. Kommer til å handle mer fra denne butikken:)
    12.01.2017
     M
     Martinz1(4 anmeldelser)
     Var litt skeptisk da dette var en ukjent nettbutikk for meg. Men det var ingenting å utsette på bestillingen. Fryseboks ble levert 5 dager etter bestilling. Alltid et pluss med gratis frakt.
     12.01.2017
      s
      sara66(1 anmeldelse)
      Har bestilt både hvitevare og julegaver i Desember da de var best på pris. Alt levert til avtalt tid. Ryddig og enkel nettside å bruke. 8 stjerner hos meg :)
      12.01.2017
       B
       BDUX(1 anmeldelse)
       Rask levering og god kundeservice :) Har bestilt både hvitevarer og Dab Radio hos Kjøp24.