Nettstedet vises ikke på grunn av følgende grunn:

Ikke aktiv

Ytterligere informasjon kan ikke vises på grunn av ovennevnte anledning

Detaljert informasjon Gameroad.no brukeromtaler (3.00)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

Sorter etter:
 • Meget dårlig
  10 mån siden
  Oppdatert : 10 mån siden
  Meget, MEGET useriøse: sier at ordren skal sendes innen 12 timer, nå gått 4 dager og det har ikke kommet noen oppdatering på ordren. Videre er det også meget useriøst at de ikke svarer på henvendelser.

  Før dere bestiller her. Tenk på hva som vil skje om dere skal reklamere for et defekt produkt. Dere vil ikke få svar eller service.

  Heldigvis kansellerte jeg ordren før de fikk sendt den
 • 2017-05-24 - Et år siden. Omtaler før dette regnes ikke med i butikkens karakter.

 • Meget dårlig
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Styr unna denne butikken!

  Bestilte en digital kopi av et spill fordi prisen var grei.

  Men det var kun prisen. I motsetning til Steam, CDON osv. så fikk man ikke koden uten å mase i timesvis på mail.
 • Meget dårlig
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Useriøst. Kjøpte et spill for nedlasting. 14 timer og mange forsøk på å få kontakt med dem så får jeg til svar at det ikke er på lager. Det er for dårlig når det opprinnelig ikke står noe om at det er tomt og at nedlastingskoden skal komme på "Min side" etter få minutter.

  Første og siste gang det forsøkes å handle der.
 • Litt dårlig
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Jeg har ventet på koden min i 10 timer nå og kundeservice gir ikke lyd fra seg. (De er også bare tilgjengelig på telefon fra 17:00-18:00) Jeg er litt bekymret nå. Nettsiden er også utrolig tungvindt å navigere seg fram på og enkelte deler av nettsiden bærer preg av dårlig engelsk til norsk oversettelse. Skulle kjøpe Football Manager 2017 siden jeg kunne spare nesten 200 kroner på det. Som en fattig student som har spart stipend i 3 måneder for å kjøpe spillet svir dette veldig.
 • Veldig bra
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  god pris, koden fungerte.
  dog krøktet å finne frem på siden deres. Tok meg fem minutter å finne hvor koden var blitt av. for de som ikke finner den er den:

  min side\ bestillingshistorie\ bestillingreferanse \ under faktuaadresse er det en licens key som du kan bruke på Origin
 • Dårlig
  2 år siden
  Oppdatert : 2 år siden
  Kjøpte GTA 5 Kode, alt gikk greit med betaling (selvfølgelig) billig pris noe som er bra!, men gått over 1 time nå uten å få nedlastnings koden, og de svarer ikke på kundeservice så litt beskymret hva man har gått til med å prøve disse. Håper på varen levert iløpet av dagen i det minste.. får 2 stjerner for pris.. men that's about it
 • Hei, vi hadde tekniske problemer denne helgen. Vi beklager for ventingen og lover å bli enda bedre ved å lære av svikten i systemet. (Alle spill koder skal leveres innen 5 minutter)

  Hilsen Lars

 • Veldig bra
  2 år siden
  Oppdatert : 2 år siden
  Produkt: Call of Duty: Black Ops III
  God pris, billig frakt, rask service og levering.
  Faktura uten tilleggsgebyr, veldig bra alternativ for en nettbutikk i startfasen, når man ikke har lyst til å oppgi kortinfo til en helt ny bedrift.

  Savnet mulighet til å se "mine ordre" eller tilsvarende med innlogging på siden, for å kunne se ordrestatus. Mulig jeg overså dette, men alternativet bør i så fall være mer tydelig.

  Svært fornøyd med handelen!
 • Perfekt
  2 år siden
  Oppdatert : 2 år siden
  Bestilte dette på mandag og kom i posten på onsdag! Beste pris å perfekt leveranse!