Sortert etter dato
Sortert etter dato
Gamle anmeldelser

Vurderinger som er eldre enn ett år tas ikke med i gjennomsnittsvurderingen.

27.06.2017
E
Ekspertuser.total-reviews
Beste nettbutikk jeg har vært borti: teknisk rådgiving, laveste pris, levering dagen etter. Supert!
03.06.2017
f
frankruser.total-reviews
Eneste nettbutikk som gadd å svare på min forespørsel via e-post. Serviceminded og ringer tilbake som lovet. Skulle fått en stjerne til dersom oppfølgingen hadde vært hakket vassere når grossisten deres ikke kunne levere innenfor tidsrammen som først lovet. Skaffet produkt som ikke lå på nettsiden, produktet lå ikke på leverandørens norske nettside heller, men vi er veldig fornøyd med å ha fått en hel serie produkter i samme fargenøyanse. Knuste den lokale rørleggeren på pris, Vi kommer tilbake!
02.06.2017
Å
ÅgePuser.total-reviews
Kjøpte kran med ekstra vannuttak. Etter montering opplevde jeg lekkasje fra det ekstra uttaket. Skrev en mail og klaget på dette. Fikk beklagelse og lovet ny kran.Tok kun litt over 1 dag før en ny kran ble levert på døra. Veldig bra kundeservice! Anbefales!
02.06.2017
J
JRSKuser.total-reviews
Kjøpte VVB på kampanje til markedets rimeligste pris på en fredag formiddag. Estimert leveringstidspunkt var påfølgende mandag. Tidlig mandag morgen ble varen levert på døra, som avtalt. Frakt var inkludert, men det tilkom et ekspedisjonsleder på 34,- kr. Fikk raskt svar på e-post ved spørsmål om forsendelsen. Anbefales!
03.02.2017
s
sigvard74user.total-reviews
Meget raskt levert. Bestilte natt til Torsdag, og fikk pakken levert på døra kl 0800 Fredag. Anbefales!
05.01.2017
C
Chantenuser.total-reviews
Godt utvalg, hadde ikke varen på lager da den ble bestilt. God kommunikasjon, kom med flere forslag og alternativer dersom jeg ikke ønsket å vente på varen. Varen kom raskere enn estimert.
04.11.2016
s
stianlantzuser.total-reviews
Beste kundeservice jeg noengang har mottatt. Bestilte et ifö toalett til markedets beste pris, med gratis frakt rett hjem på døra. Tok bare et par dager. Dessverre viste det seg at jeg hadde fått et toalett med skruehull, og trodde det ikke skulle være det. Jeg hadde fått riktig, men det gikk ikke godt frem på siden at det var skruehull, og ett av vedleggene tilsa at det ikke skulle være det. Tok en telefon og forklarte problemet, og de tok på seg ansvaret med en gang, og sender kostnadsfritt et nytt dyrere toalett uten skruehull, og jeg får også beholde det gamle. "legg det på finn.no" fikk jeg beskjed om. :) Max fornøyd, og kommer garantert til å handle igjen om de har det jeg er ute etter. :)
11.05.2016
k
kaaauser.total-reviews
Billig, rask frakt, utmerket support og service. Kjøpte NRL SmartStop til beste pris. Det viste seg dessverre å være dårlig kontakt på kontrollpanel. Kontaktet support, som fulgte opp saken meget raskt, og etter kort tid var nytt feilfritt produkt på plass. Kjempeservice, rask respons, løsningsorientert og serviceminded. Anbefales.
05.04.2016
n
nisselorduser.total-reviews
Fantastisk responstid på support. Først hadde jeg litt problemer med nettbetaling, så at varen måtte bestilles. Må nevnes at jeg ikke hadde hastverk, men ble imponert over respons på support ved begge henvendelser.
27.12.2015
R
Rule123user.total-reviews
Kvalitets produkter til billig pris. Kjempe rask levering og fri frakt!
08.12.2015
s
steinarhjuser.total-reviews
Jeg bestilte et dusjkabinett fra Badeeksperten. Når forsendelsen ble levert så viste det seg at det manglet en vegg til dusjen. Vi hadde rørlegger til å montere denne dusjen og vedkommende måtte da dra fra jobben uten å kunne fullføre den.Når jeg kontaktet Badeeksperten så fikk jeg beskjed om at dusjveggen som manglet skulle sendes ut fra lager samme dag. Det er jo vel og bra, men når jeg spurte om hvordan de hadde tenkt å kompensere meg for at jeg hadde ekstra kostnader i følge med at rørlegger måtte komme tilbake for å fullføre jobben, fikk jeg beskjed om at det er kunden sitt ansvar å sjekke at alle delene er i esken når man mottar den. Jeg tenker at når man mottar en forsendelse i en pakning som ikke er åpnet og når stropper og alt ellers er intakt, så kan man vel forvente og tro at alt er i orden. Jeg er ikke fornøyd med hvordan Badeeksperten har løst denne saken og kommer ikke til å bruke denne leverandøren igjen ved fremtidige VVS innkjøp.
Svar innen BadeEksperten:2016-01-07
Vi beklager mangelen i pakken som er blitt bestilt fra kunden. Det er slik at denne pakken kom direkte fra produsenten. Kunden må sjekke pakken for mangler eller skade ved mottak. Vi ber kunder om å ikke bestille rørlegger/montør før dem har mottat varen da det kan være forsinkelser i frakt, skade eller mangler. Denne kunden har fått levert en helt ny dusjkabinett og fått 100% tilbakebetalt penger fra oss.
20.11.2015
P
Pia Stromstaduser.total-reviews
Jeg har handlet hos Badeeksperten tre ganger og alt via telefon og mail. Første gang fikk jeg et toalettsete. Det var en knekk i et feste, og da fikk jeg tilsendt et nytt med det samme. Fordi jeg var så utrolig fornøyd med servicen, bestilte jeg dusjvegg og dusjkar hos Badeeksperten i mars/april i år (2015). Igjen samme fantastiske service fra Sverre. Han er rask til å svare, er løsningsorientert og sender ulike forslag. Kjempefornøyd denne gangen også. Jeg var ute etter en litt spesiell løsning og hadde spurt om råd mange steder, men ingen kunne hjelpe meg når jeg ikke ville dusje rett på gulvet (jeg bor i leilighet) og heller ikke ville ha dusjkabinett. Men Sverre skjønte hva jeg var ute etter og hjalp meg med å finne en løsning som jeg er superfornøyd med. I tillegg er Badeeksperten tilknyttet Rørmont som utfører arbeidet. Det er veldig praktisk. Sist gang hadde jeg prøvd overalt. Jeg trengte et lokk - jeg lurer på om jeg nå har lært at det heter kappe - til et rør vi bruker til å fylle vann på hytta. Jeg kontaktet en rørlegger, var på Maxbo, på Biltema, Clas Ohlson, alle de stedene jeg trodde kanskje kunne føre sånne ting, men ingen hadde noe som lignet. Så kom jeg plutselig på Sverre og Badeeksperten. Jeg sendte ham bilde av et tilsvarende lokk på naboens tomt, og Sverre kunne selvfølgelig skaffe. Jeg skulle på hytta samme helg, men det var ikke noe problem. Leverandøren hadde en bil som kunne levere på jobben hos meg neste morgen. Og fordi jeg var litt usikker på dimensjonen, sendte Sverre to forskjellige. Det ene passet perfekt, og dermed var saken løst. Jeg skryter av Badeeksperten til alle jeg kjenner - og badet mitt med ny dusjløsning er blitt veldig lekkert.
15.03.2013
A
Anonym_Brukeruser.total-reviews
Bestilte et servantskap fra BadeEksperten, men før det hadde blitt levert, så vi at vi hadde greid å bestille feil bredde på skapet. Dette tok de raskt tak i, og de fikk endret ordren før varen var blitt sendt. Når varen var på vei, sendte vår rørlegger en beskjed om at plassen til skapet ble mindre enn oppgitt første gangen. Vi måtte dermed avbestille kjøpet. Også dette ble gjort på en utmerket måte, med god service. Dette på tross av at de ikke hadde anledning til å returnere servantskapet til produsenten, og dermed "brant inne" med servantskapet. Gjennom hele prosessen svarte de veldig raskt på mail, og var hyggelige og imøtekommende. Siden jeg aldri fikk varene fra dem(siden jeg avbestilte dem) kan jeg ikke si noe om kvaliteten på det de selger, men de har bra priser og veldig god service. De har også et ganske stort utvalg. Det tok litt tid før pengene ble trukket fra konto, men tilbakeføringen av pengene ift angreretten kom rett etterpå, så regner med dette skyldes forsinkelse hos Visa. Jeg kommer helt sikkert til å se på løsninger fra BadeEksperten neste gang vi trenger noe til badet.