Betalingsalternativ

Kortbetaling
Direkte betaling
Faktura
Avbetaling
Forskuddsbetaling
SMS-betaling
Postoppkrav
Bitcoin
PayPal

Er noe galt, Fortell oss her!

Denne butikken finner du i Norge. Prisene vises i NOK. Du kan kommunisere med denne butikken på Norsk.

Detaljert informasjon Brandos brukeromtaler (2.33)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

Sorter etter:
 • Meget dårlig
  6 mån siden
  Kjøpte 2 par skor. Blink høy hæl. Elendig kvalitet. Ikke nok at limet tyter ut tjuktlag under hælen den øverste limte på materialet løsner. Hele skoen ser så amatørmessig som en billig kopi. Kjøper aldrig mer der. Var første og siste gangen. BL 389

  Den andre skoen ikke beste kvaliteten ger tyter ighvertfall ikke limet noen steder. Veldig stiv sko. Materialet skoen er lagd av veldig hardt og følger ikke fotenslinjer.
  Cheap Monday
  Monolit jodphurs
 • Meget dårlig
  11 mån siden
  Kjempeservice helt til jeg måtte sende noe i retur. Ble surr med faktura, mottok purring - de bekreftet at de skulle fjerne purregebyr og sende fakturakopi, men det som kom i posten var inkassovarsel. Ingen konto eller "min side" som gjør det håpløst når man skal håndtere flere bestillinger og returer.
 • 2017-01-23 - Et år siden. Omtaler før dette regnes ikke med i butikkens karakter.

 • Veldig bra
  5 år siden
  Har brukt Brandos en god stund nå og er godt fornøyd. Det er riktig som en annen skriver her at bestillingene noen ganger tar litt tid. Å vente litt på levering gjør for meg ingenting så lenge prisene er OK, utvalget stort og rutinene for frakt og retur er så gode som de er.

  Det har skjedd flere ganger at jeg har handlet sko i butikk men de har manglet min størrelse. Vel hjemme i sofaen får jeg riktig størrelse fra Brandos.

  Anbefalt nettbutikk!
 • Meget dårlig
  6 år siden
  Denne butikken har stort utvalg og lave priser, men de brukte 8 dager på å sende meg pakken. Dette til tross for at de gikk inn veldig raskt på posten.no og registrerte sendingen slik at det stod "Ingen sending mottatt, kun melding" på pakkesporingen. At pakken blir liggende over en uke på utkjøringslageret før det skjer noe er rett og slett synonymt med en bedrift som ikke har livets rett i dagens marked. Ikke svarer de på henvendelser heller, derav 1 heller enn 2 stjerner.
 • Bra
  6 år siden
  Pluss:
  + Stort utvalg av sko
  + Oversiktlig og bra brukerinterface
  + Gratis frakt
  + Raskt svar fra kundeservice per email

  Minus:
  - Ikke separat leveringsadresse (f.eks for gaveformål)
  (Kan bruke c/o, men tungvindt)
  - Tilbyr ikke gaveinnpakking