4.8 av 5 stjerner

Sortert etter dato
23.02.2019
a
allesklappt(6 anmeldelser)
Bra utvalg og gode priser. En av få som utmerker seg på kundeservice. Er du opptatt av dette så er det her du skal handle. De virker veldig kompetente og fører godt utvalg av kvalitetskomponenter.
04.02.2019
Goldenmaker(24 anmeldelser)
Dette er hva en skikkelig online butikk burde være.
28.11.2018
M
MrAksel(1 anmeldelse)
Stilte noen spørsmål om delidding på epost, og fikk et virkelig omfattende svar tilbake 3 kvarter inni arbeidsdagen, så kundeservicen er helt på topp! Svaret dersom andre skulle lure på noe liknende: "Vi kan dessverre ikke garantere for noe resultat mtp temperaturer, dette fordi cpu’er er forskjellige, en chip kan ha mye leak og dermed gå varmere enn en annen chip av samme modell. Vi ser dog ca 15-25c reduksjon i temperatur på 8700K, litt usikker hva du ønsker å få deliddet. Vi tester cpu’en ved innlevering for å verifisere at den fungerer og gjør det samme før utlevering, men har ingen garanti på disse chippene utover dette. Vi bruker utelukkende Thermal Grizzly Conductonaut som flytene metall, ønsker du en tradisjonell pasta som for eksempel kryonaut kan vi påføre dette også, men har lite erfaring med temperaturforskjeller der så. Dette er litt opp til hver enkelt kunde, noen ønsker bare at vi fjerner limet som sitter under IHS’en og beholder det på selve pcb’en da cpu’ene ser litt mer «original» ut da. For best mulig resultat anbefaler vi dog at alt det gamle limet fjernes og vi bruker så lite silikon som mulig. Vi bruker varmebestandig silikon som tåler høye temperaturer. Kontaktpunkter under IHS’en isoleres også før remontering av IHS."
25.10.2018
n
nogeso(1 anmeldelse)
Vi kjøpte 50 stk RaspberryPi 3B+ SD kort og RPI original power. Digital impuls og Ragnar på Oslo Salg er raske med å gi tilbud, svarer raskt på email og bestillingen som ble gjort kl 12.00 den ene dagen ble levert til oss på vår adresse i Skien dagen etter. Bra!
01.10.2018
S
SpecTrax(1 anmeldelse)
Rask behandling av ordre. Samme er å si om sending/levering.
23.08.2018
G
Gustae18(1 anmeldelse)
Veldig god service, ble tilsendt en demo vare som ikke var listet som demovare og de ordnet det veldig greit da jeg tok kontakt, jeg fikk penger i kompensasjon men de var veldig fleksible for å løse problemet
20.08.2018
g
goodmoney(1 anmeldelse)
Helt fantastisk! Beste service jeg noen gang har opplevd :)
10.08.2018
K
KenanTheFabulous(1 anmeldelse)
Rask levering, fantastisk respons og respons tid på emails, ganske bra plass å shoppe etter thing du trenger!
03.08.2018
R
Robin Johansen(1 anmeldelse)
Godt utvalg av datakomponenter, spesielt custom loop kjøling. Utmerket service og oppfølging.
19.07.2018
p
pedereik(1 anmeldelse)
Har handlet fra de både på nett og i butikken i Oslo sentrum mange ganger. Alltid rask og hyggelig service! Kunnskapsrike folk som faktisk kan det de driver med.
Sortert etter dato
Gamle anmeldelser

Vurderinger som er eldre enn ett år tas ikke med i gjennomsnittsvurderingen.

13.06.2018
H
HanDerre69(1 anmeldelse)
Digital Impuls (DI) har de beste produktene til custom loop vannkjøling, den beste kompetansen og den beste servicen. Og da snakker jeg om nettbutikken. For i tillegg har DI butikklokale i Møllergata som er NIRVANA for oss som modder og bygger selv! Alle som jobber der innehar enorm produktkunnskap og er en veritabel skattkiste av informasjon, råd, tips og ikke minst, hvilke feller man ikke bør gå i når man bygger et vannkjølt beist av en pc for første gang! Den som ikke får bittelitt vippetiss eller oppstoppersnopp (hei på deg RAVI) når man går rundt og kikker på alt som står utstilt i montrene bør begynne med noe helt annet som ikke involverer edb! 😄 Det de ikke har skaffer de kjapt og greit, eksempel : Jeg bygger for tiden ny ekstrem gaming rigg og trengte en monoblokk (EK-FB ASUS M9H) til hovedkortet mitt: ASUS ROG Maximus X Hero. Den blokka hadde ikke DI i sitt sortiment men de bestilte fra EKWB og den ankom et par uker senere. Eneste minus er at DI ikke er forhandler av Thermaltake. Neida. Men jeg har underveis i byggeprosessen vært nødt til å oppgradere kabinettet jeg begynte byggingen i fra Corsair Carbide Air740 til Thermaltake Core X5 på grunn av plassmangel. Det er rett og slett ikke plass nok i det førstnevnte til X Hero, Asus ROG Strix1070Ti Adv. Ed., EK SE Slim Double i topp, EK SE Slim Triple i front og EK EZ-RES 140 Revo D5. Prøv om dere ikke tror meg, det lar seg bare ikke gjøre! Dermed ble det bestilt Core X5 i stedet og DER er det plass til radiatorer til å kjøle både to og tre looper så DI kan bare forberede seg på bestilling av flere nipler, hurtigkoblinger, slanger og radiatorer etterhvert! Digital Impuls blir heretter mitt foretrukne førstevalg av alt vedrørende vannkjøling og annen hardware ved oppgradering! ANBEFALES!
24.05.2018
h
hapi007(1 anmeldelse)
Svært god service og betjening fra selger. Har aldri opplevd så rask levering til Bodø som fra Digital Impuls. Anbefales!
22.05.2018
e
eklem(1 anmeldelse)
Bra service ved feilbestilling, enkel betaling med Vipps og bravaregrupper (maker / IoT)
22.05.2018
m
marijuice(1 anmeldelse)
Elsker digital impuls! De har peiling, yter god service, effektive som f*** og i tillegg har de gode priser.
02.05.2018
N
Neeraas(2 anmeldelser)
Jeg får alltids hjelp når jeg drar innom Digital Impuls. Folk med peiling :)
Side 1