Anmeldelser(30)

Sortert etter dato
Gjestebruker
Forferdelig2 måneder siden

Kjøpte deler på Black Friday tilbud betalte med engang med vipps. Måtte etterlys delene etter ca 10 dager. Fikk endelig etter mye att og fram tilbud om å få pengene tilbake og da har det gått 17 dager siden jeg kjøpte det jeg skulle ha.. Elendig kunde service og tilbud som ikke eksisterer. Skulle bli kastet ut av prisjakt og vipps hurtig kasse. Hold dere unna den her butikken.

Gjestebruker
Utmerket2 måneder siden

Veldig god service. Kjøpte en chromebook hvor jeg var sikker på att det skulle følge med penn til skjermen. Da jeg kontaktet dem fikk jeg svar innen minutter, og møtte en veldig hyggelig fyr som tok service på alvor. Han sendte meg filmer om hvordan finne ut om det var med osv. og gjordet sitt ytterste for å hjelpe

Gjestebruker
Utmerket3 måneder siden

Jeg mottok en vare som var defekt og opplevde at de var meget behjelpelige og tilgjengelige, til og med på tidspunkt utenom vanlig arbeidstid. Det tok veldig lang tid før jeg fikk en ny vare, men dette var opplagt ikke deres feil og de var lette å få tak i til enhver tid.

Gjestebruker
Utmerket5 måneder siden

Flott og ryddig nettside, kjempe god service. Har handlet masse fra IKTnordic, kan anbefales. Flinke folk, med gode kunnskaper.

Gjestebruker
Utmerket6 måneder siden

Bare gode erfaringer med IKT nordic, varene kom som bestilt. Etter dårlig erfaring med andre leverandører i bransjen er vi Vedlig fornøy med å ha funnet fram til denne leverandøren. Anbefales :-)

Gjestebruker
Utmerket6 måneder siden

Veldig kunnskapsrike ansatte. Fikk utrolig god hjelp til kjøp av data utstyr. Veldig konkurransedyktige priser. Anbefales på det varmeste.

Gjestebruker
Utmerket6 måneder siden

Fantastisk utvalg i netthandel og kompetente medarbeidere ved spørsmål. Anbefales 👍👍

A
Utmerket6 måneder siden

Jeg handlet varer her som dessverre var feilpriset fra forhandlerens underdistributør. Da feilen ble oppdaget fikk jeg meget god og eksemplarisk oppfølging. Forhandleren tok fortløpende kontakt på telefon og fikk refundert beløpet. Skjelden god service!

Gjestebruker
Forferdelig6 måneder siden

Bestilte en pc-skjerm for noen uker siden, og har enda ikke mottatt skjermen. Mottok heller aldri noe beskjed om at ordren var kansellert, men ser at pengene nå har blitt refundert. Veldig uproft opplegg.

Svar innen iktnordic.no:2022-08-07
Nå har det blitt sendt ut informasjon vedr. denne Samsung skjermen til alle som har bestilt denne pga. en feil hos en av våre distributører, men ta gjerne kontakt med oss. Ha en fin søndag :)
Gjestebruker
Utmerket6 måneder siden

Strålende kundeservice og svært hyggelige folk, svarer kjapt og på dager jeg ikke hadde forventet det.

c
Utmerket6 måneder siden

Meget rask respons på spørsmål som ble sendt på mail. Rask levering og gode priser.

Gjestebruker
Utmerket6 måneder siden

Rask og god service :) kunnskapsrike ansatte, som er gode på å forstå kundens behov og skreddersy løsninger etter dette behovet. Anbefales på det sterkeste både til bedrift og privat. //Robin

Gjestebruker
Utmerket6 måneder siden

Veldig rask respons, utmerket service og serviceinnstilling.

Gjestebruker
Utmerket6 måneder siden

Skulle bestille Fourze PC-stol for juniorer. Ved en feiltagelse bestilte jeg Fourze PC-stol for voksne. Jeg ble oppmerksom på feil, og sendte e-post til IKTnordic. De kansellerte bestillingen umiddelbart og tilbakeførte pengene. Juniorstoler ble bestilt og er under veis. Utmerket service!

Gjestebruker
Utmerket6 måneder siden

Meget god service, rask levering og ærlige medarbeidere! Kjempe fornøyd med kundeopplevelsen og anbefaler absolutt IKT-Nordic til alle jeg snakker med!

4.0Bra
30 anmeldelser