Kategorier
Prisjakt

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34"

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34"

  • Maks oppløsning: 3440x1440
  • Bildestørrelse: 34 Tommer
  • Oppdateringsfrekvens: 144 Hz
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34"

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.2 / 5
(17 anmeldelser)
5
(11)4
(4)3
(0)2
(1)1
(1)
Sortert etter dato
2 måneder siden
Wow! Bestilt mandag ettermiddag fra Mi Store for 4 041 SEK, ankom torsdag. Hadde tid til å teste et par timer nå. Kommer fra en 27 "1080p 60 Hz skjerm. Og for en jævla løft. Virkelig sprø med en så fin oppløsning og 144 Hz. Rdr2 ser sykt magisk ut selv om jeg måtte senke litt (les veldig lite) på grafikken etter skjermbyttet. Drevet av en Rtx 2060 OC og Ryzen 5 2600 @ 3,9 GHz. Pluss for freesync, 144Hz, 4ms respons, kabling og prisen! Fant ingen ulemper ennå! Sterkt anbefalt

Google

2 måneder siden
+ Bildekvaliteten er på topp og skjermen er smartere designet enn mange andre dyrere skjermer når det gjelder kabling f.eks. Kjekk. Priset. - Plastisk og knasende når du berører skjermen.

Google

2 måneder siden*
Var heldig å finne dette på lager hos Mi Store. Gikk fra en 27 "AOC FullHD-skjerm til denne. Først var skjermen sinnsykt stor. Nesten for stor, og følte at jeg snart hadde problemer med nakken. Slik ble jeg vant til det etter noen ukers bruk. Sitter mindre "gamnacke" og øynene fungerer mer sidelengs. Mindre stiv i nakke og skuldre. Vel, mer på skjermen. Skjermen er veldig lys, anstendig fargegjengivelse (spesielt rødt opplever jeg som litt vannet). Men dette er små ting, som kan være typiske TN-paneler. Kopien min har akseptabel "blødning" og har ikke opplevd mye banding. 144 Hz kunne ikke oppnås med HDMI-kabelen som jeg først brukte, men med DP. For en utrolig forskjell det er med 144Hz sammenlignet med 60Hz. Er ikke ekspert på skjermer, men all spillingen jeg har gjort hittil har fungert perfekt, og skjermen har god lysstyrke. På baksiden er mangelen på en USB-hub, høyttalere og et menysystem som er riktig ... middelmådig. Å endre inngangen er ganske mange klikk. Knappene er på baksiden av skjermen, litt vanskelig, men til slutt får du det. Pluss for VESA-montering også, hvis du vil montere skjermen på en arm. Støtter FreeSync. Anbefaler denne skjermen på det sterkeste, og for prisen kan man ikke være voldsomt misfornøyd.
*Endret 2 måneder siden

Google

2 måneder siden
Kort sagt: Veldig fornøyd. Det krasjer litt med en HP elitebook G5 og Ultraslim skjønt, men det er sannsynligvis dockingstasjonens feil. Fungerer perfekt med de andre enhetene mine (PC og Mac). Kom fra 2 Dell U2713w, dvs. litt eldre 60Hz IPS-paneler. Opplever fargegjengivelsen som veldig lik, selv om dette selvfølgelig ikke er kalibrert (ennå). Ensartet bakgrunnsbelysning uten uklarhet eller blødning. Opplever ikke noe stort innspill, og responstiden er mer enn godkjent for mitt bruk. Synes det også er veldig hyggelig. Synd at den ikke har en USB-hub ... Det er sannsynligvis det eneste jeg kan kritisere. For prisen er det virkelig utrolig bra. Lar oss se hvordan panelet holder på sikt. MERK: Støtter bare 100Hz via HDMI 2.0, 144Hz krever Displayport. MERKNAD2: Skjermmenyen er ikke tilgjengelig hvis skjermen ikke har en aktiv kilde. Automatisk bytte til kilden som starter.

Google

2 måneder siden
mye skjerm for pengene

Google

2 måneder siden
Super fornøyd. For en rimelig skjerm! Vil ikke bruke den til så mye spill, kjøpte den utelukkende for produktivitetsforbedrende formål :)

Google

3 måneder siden*
Jeg fikk et godt førsteinntrykk av produktet, omtrent som med de andre xiaomi-dingsene jeg kjøpte. Veldig bra pris for oppløsningen 3440 * 1440 i 144Hz og 34 "ultrawide. Strippet design uten slem spilldesign, ser fremdeles ganske fin ut. Jeg synes bildet ser like bra ut som min samsung 28" 4k tn-skjerm, men selvfølgelig ikke så skarp. Farger osv. Føles bra, men jeg er ikke ekspert. Jeg har ingen klager, vil heller kjøpe dette enn ebay noname-skjermer. Vil trolig være en bestselger i kategorien ultrawide gaming skjermer.
*Endret 3 måneder siden

Google

Side 2