Sony WF-1000XM3

Sony WF-1000XM3

  • Trådløs overføringsteknologi: Bluetooth
  • Hodetelefondesign: True Wireless
  • Trådløs
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Sony WF-1000XM3

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.7 / 5
(48 anmeldelser)
5
(17)4
(16)3
(5)2
(6)1
(4)
Sortert etter dato
27.08.2019
Endret 08.07.2020
Fantastiske barn som jeg imidlertid returnerte. Grusom støyreduksjon for størrelse. Stor batterilevetid. 6 t med ANC og ytterligere 18 t i boksen. 10 min lading gir 90 min batterilevetid. Lyden er tydelig og kontrollert. Jeg gjorde feilen å ikke ha dem i ørene virkelig første gang, og da hørtes musikken tynn og middelmådig ut. Skrudd dem inn som øreplugger og det viste seg veldig bra. De sitter godt i ørene. Ikke kommer av om jeg hoppet eller tygget tyggegummi. Mange forskjellige gummistørrelser inkludert for forskjellige ører. Designet er fint og jeg synes ikke boksen var for stor, men det vil være en liten klump i lommen min. Og nå det kjedelige. Ved samtale er det totale kontanter. Fikk gjenta meg mange ganger. Folk kunne ikke høre hva jeg sa i lange perioder, og hvis jeg kjørte en bil, hørte de bilen nesten mer enn stemmen min. Det gjorde disse helt upraktiske for mine behov. Da jeg kom tilbake, fikk jeg beskjed om at flere hadde kommet tilbake av samme grunn. Hvis du bare vil høre på musikk eller film, kan du kjøpe disse fordi de er flotte til det formålet. Firmware er også på vei for tilkobling til Windows 10. Men hvis du leter etter en omfattende løsning for hverdagen, som også kan brukes i samtaler, kan du vente til isf. Jeg vet ikke om dette kan fikses med firmware, men jeg håper virkelig det er løst slik at jeg kan kjøpe dem igjen. Oppdatering: Kjøpte dem igjen for ny firmware som løser alle ovennevnte problemer. Herlig. Full pott!

Google

09.06.2020
Utrolig god lyd, basen er veldig fin og stor pluss at du kan endre / endre lydprofiler i appen. Støyreduksjon fungerer veldig bra, det er mange veldig fine funksjoner, og batterilevetiden er enestående. For meg er imidlertid passformen et ganske stort minus. Ingen av de 7 inkluderte øreproppene satt godt i øret og de falt lett ut og derfor tette seg ikke spesielt godt opp i øret. Etter å ha kjøpt eksterne ørepropper designet bare for disse (fra Comply), har jeg imidlertid knapt problemer lenger, anbefaler virkelig dette for de som føler det er nødvendig!

Google

25.05.2020
Lyden er nær perfekt, mikrofonen fungerer, men den tar opp litt for mye bakgrunnsstøy dessverre, men det verste med disse hodetelefonene er at de er store og sitter dårlig i øret, de faller lett ut når de er tunge og avlange. Har eksperimentert mye, men de fungerer uansett ikke i mine ganske normale ører. Synd for rare erter ...

Google

04.08.2019
Endret 21.05.2020
Oppdatering 19. september: Nå har jeg hatt det en stund og kan si at jeg som høretelefoner fremdeles hevder at det er den beste sanne trådløse man kan kjøpe akkurat nå. Men slik det er nå, fungerer det knapt som headset. Samtale lyden er kjedelig og ujevn, vanskelig for mottakere til tider. Den eneste løsningen som fungerer er å avinstallere appen og slå av all ANC, så blir den bare godkjent. Når løsningen forbedres, antyder den at Sony sannsynligvis kunne fikse det gjennom en fw-oppgradering i fremtiden. Inntil da fjerner jeg 2 stjerner. FYI: Du kan installere appen, angi innstillingene og deretter avinstallere. Innstillingene forblir på hodetelefonene. Jeg har Android. Opprinnelig: Flott selskap for reiser, behagelig og god lyd for å være så liten. Evne til å stille forskjellige nivåer av lydisolering via appen. Dukken er litt større enn andre, men til gjengjeld gir den lengre batterilevetid. Totalt skal den kunne gi 3 ladninger så totalt 24 timer som angitt. 10min lading skal gi 90min. Du trykker på ørestykket for å aktivere forskjellige funksjoner som kan stilles inn via appen. Som mange tester har påpekt, kan du ikke legge inn volumet på hodetelefonene, men dette må gjøres i telefonen. Støyreduksjon er bra, men selvfølgelig ikke så bra som den store på ørensvarianter.

Google

02.04.2020
+ God lyd. Takket være den siste oppdateringen fungerer endelig samtalene bra. Gode kontroller. God sak (riktignok litt stor). Veldig lite støy for å være ANC-hodetelefoner. - Støyreduksjon, men bedre enn de fleste (best for trådløst in-ear). Fungerer veldig dårlig i vinden på grunn av hvordan vinden påvirkes av formen. Synd at de ikke er vannavstøtende i det hele tatt.

Google

14.03.2020
Beste headset jeg har hatt! Det sier en del siden jeg har eid mange forskjellige topprangerte headset opp gjennom årene. Den klarer også flertallet av tidligere eide kablede ører og overører. Hvis du ikke er fornøyd med apple airpods pro-ekvivalent hodesett eller bare ønsker det aller beste i markedet, er dette stedet å lete. + suveren lydkvalitet + Utrolig god aktiv støyreduksjon + brukervennlig grensesnitt + sitter komfortabelt i ørene (bare hvis du finner de rette gummi øreputer) + enkelt å justere lydbilde (gjennom appen) +/- helt ok samtale kvalitet etter siste oppdatering (mye bedre enn før) - tar mye famling før du finner de rette gummistøvlene, endte opp med å måtte ta et medium (venstre) og et stort (til høyre) Anbefaler på det sterkeste at du bruker skumgummiputene, da de gir best passiv støyreduksjon

Google

13.02.2020
Suveren lyd. Så bra som med fulle omslag. Det eneste jeg er lite fornøyd med, er støtten til flerspegning.

Google

03.02.2020
Kjøpte disse etter at jeg glemte Jaybird Vista min (som jeg ikke var veldig fornøyd med). + Virkelig bra lyd + Rimelig sak med USB-C + God app og innstillingsalternativer for å kontrollere avspilling, volum og til og med stemmeassistent. + God forbindelse mellom håndsett og telefon - ingen feil - Ikke vannavstøtende (det gjenstår å se hvor lenge gruven varer når jeg trener og blir veldig svett med dem, så langt OK) - Kontrollene er aktivert hvis du har en svett hette på - Stor vindstøy da de stikker ut ganske mye fra ørene Passformen er i orden selv om jeg er litt mer redd for at disse vil falle ut enn f.eks Jaybirds Vista som satt veldig bra. Les at stemmesamtaler burde suge ganske mye med disse, jeg har ikke testet det selv og det var lav prioritet da jeg valgte juksekoder. Lydkvaliteten var den høyeste i løpet og disse leverer der!

Google

02.02.2020
Saksmikrofon der personen du snakker med ikke hører hva du sier, men stort sett mye støy. Fungerer bare i helt stille omgivelser. Google "wf1000xm3 samtale kvalitet" før du kjøper dette søppel.

Google

01.02.2020
Har hatt dem i et par uker nå og kan samlet si at jeg etter hvert ble veldig fornøyd. For meg er lyd det viktigste, og på det tidspunktet har jeg ingenting å innvende mot. Tidal bruker Spotify i stedet for lydkvaliteten, og forskjellen mellom tjenestene blir veldig tydelig med disse håndsettene. De ble også bedre når jeg spilte dem inn noe. Ulemper har vært at jeg ikke fikk dem til å sitte godt i ørene med de medfølgende adapterne, og at jeg i stedet måtte kjøpe nye fra Comply som ble en ekstra kostnad. Før jeg fant innstillingen for vindstøyreduksjon, var de i utgangspunktet ubrukelige utendørs. De resterende ulempene er at de er følsomme for våte bretter, slik at du ikke kan bruke dem når det regner og at de stikker ut noe av øret, noe som betyr at de ikke passer godt med en hette og ikke er så diskre som du måtte ønske.

Google

Side 2