Sony WF-1000XM3

Sony WF-1000XM3

  • Hodetelefondesign: In-ear
  • Trådløs
  • Hodetelefoner (integrert/tilsluttet mikrofon)
Rangering 12 i Hodetelefoner
Sammenlign priser på alle Sony Hodetelefoner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Sony WF-1000XM3

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3.7 av 5 stjerner

Basert på 21 anmeldelser

Sortert etter dato
03.10.2019
s
sqzr
Helt grei lyd (når hodetelefonene ikke mister forbindelsen som de gjør konstant) med utrolig dårlig byggekvalitet. Kan ikke brukes når du sykler eller hvis det blåser når du bare hører vinden. Etter tre uker sluttet det ene håndsettet å fungere / lade, og saken så ut som søppel. Du skjønner hvor dårlig kvaliteten på konstruksjonen er når plasten i hendene sprekker når du legger dem i, og dekselet til saken begynner å skli og bli skrapete (selv om den ikke er lagret med noen skarpe gjenstander). Er glad for at den underordnede kvaliteten begynte å dukke opp så tidlig, så jeg kunne returnere dem ved åpent kjøp. Enten er de positive vurderingene kjøpt, eller de er basert på en dags bruk. Vil aldri kjøpe noe fra Sony etter denne opplevelsen.

Google

25.09.2019
a
amiala
Etter omtrent en måneds bruk Det positive; + Utmerket lyd, sammenlignbar med min B&W C5. + Velfungerende ANC. + God batterilevetid. + God passform etter endring av plugger. Sitter stabilt under løping / trening. + Godt bygget + Stabil og rask BT-tilkobling. Ruslet en gang i blant. + Velfungerende "bakgrunnsstøykontroll". Det negative - Utrolig vindfølsomme, støyende lyder til tross for litt vind. Å sykle med dem er verdiløst. Den eneste løsningen er å velge modus "Kontroll av bakgrunnslyd AV" og deretter vil det stoppe støy. DOCK - så snart du snakker i telefonen, er innstillingen over slått av og den begynner å brøle i vinden. Kan ikke omgå ... - Samtale lyden er bra så lenge det er rolig rundt. Hvis det er vind eller rotete rundt, synker kvaliteten på samtalen betydelig. - Multipoint eksisterer ikke - det vil si at du ikke kan ha hodetelefonene koblet til to enheter og få informasjon fra dem samtidig. Min gamle Sony SBH20 klarte dette galant. Å lytte til musikk / snakke i telefonen på den ene enheten og ringe den på den andre enheten stanser eksisterende musikk på pause og du får signal om innkommende. På dette må du aktivt velge hvilken enhet du vil koble til. - Kan ikke se hvor mye batteri det er igjen i selve saken. - Appen er ubrukelig. Svært rulle, innstillingene lagres ikke, fungerer en gang inne i appen, men så snart de kommer i bakgrunnen fungerer den ikke. Totalt 3,5 av 5. Veldig bra lyd for lytting. Hvis du er ute etter noe du kan bruke til samtaler, bør du se etter andre hodetelefoner.

Google

17.09.2019
z
zykoz
For en lyd. Vanskelig å se noen annen støyavbrytning i øret komme nær. Eller for den saks skyld over øret. Stenger min forrige JBL med hestelengder. Plaget fornøyd. God batterilevetid. Passformen er perfekt for meg. NC er grusom. Topp topp.

Google

15.09.2019
L
Ltsqarepants
Mine første "ekte trådløse" barn. Veldig glatt konsept. Selve blekebehandlingen er uten kommentarer; det fungerer bare. Batterilevetid er også det upåaktede; Håndsettene er alltid 100% når jeg tar dem ut av saken. Vet ikke om det er en indikator for sakens ladenivå. De er lette og sitter veldig bra, testet skumproppene du får, men de i silikon som ble montert passet meg best. Lyden er bra, den høres ut som om den er Sony. (Med eq satt til å være begeistret for at de er veldig varme) Eier også et par wh-1000xm2, hvis ANC er veldig mye bedre enn den de tilbyr, med det sagt er de ikke dårlige, demper de generell moral på et kontor godt og hjelper til kortere flyreiser. For lengre flyturer vil øretelefonene trolig fortsette ... Ganske dyrt, men jeg tror de er verdt prisen.

Google

09.09.2019
E
EMMANET
Utrolig bra klingende i øret og leverer detaljer i noen gamle sanger jeg helt glemte at de var. Hyggelig å kunne spille på et mye lavere volum enn med tradisjonelle barn uten ANC og fortsatt ha musikken først. ANC fungerer veldig bra og veldig greit slik at du kan stille nivåene på forskjellige "temaer" som barna selv vandrer mellom når du sitter stille eller beveger deg. God batterilevetid selv om jeg ikke virkelig aktiverer den lovede 6 t med NC. Ladetasjen er også litt klønete sammenlignet med for eksempel Bose-varianter, men det tar jeg gjerne da lydkvaliteten langt oppveier alternativene deres.

Google

Side 2