Philips SpeedPro FC6724

Philips SpeedPro FC6724

  • Type håndstøvsuger: Stangstøvsuger
  • Bruk: Håndstøvsuger
  • Type: Med pose
Rangering 13 i Støvsugere
Sammenlign priser på alle Philips Støvsugere
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Philips SpeedPro FC6724

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

4.6 av 5 stjerner

Basert på 18 anmeldelser

Sortert etter dato
17.08.2019
B
Brak(1 anmeldelse)
I samarbeid med buzzador har jeg fått testet denne støvsugeren. Det er en veldig fleksibel og god støvsuger. Enkel i bruk og kommer enkelt til det fleste steder. Å støvsuge under sofaen blir en lek da den kan legges helt ned! Den har like kraftig sugeevne som en vanlig støvsuger. Det eneste som trekker ned for min del er at den er litt tung, men det går bra med mindre man har veldig store overflater.
15.08.2019
s
st_aa(1 anmeldelse)
Veldig enkel i bruk. Tar støv og smårusk godt. Enkel å rengjøre. Strever litt med større partikler, men et hendig og smart verktøy for en kjapp shining.
04.08.2019
H
HelMic86(2 anmeldelser)
i sammarbeids med Buzzardor fikk jeg lov å prøve denne støvsugeren. Det ble kjekt å støvsuge, støvsugde gjerne flere ganger til dagen for det var rett å slett gøy, den er enkel å tømme og super enkel å lade med magnet lader =)
21.07.2019
r
radiomann1(2 anmeldelser)
I samarbeid med Buzzador har jeg fått testet denne støvsugeren. Med tanke på at jeg i utgangspunktet ikke er særlig glad i å støvsuge og har holdt meg godt til et svært beist med ledning man drasser rundt med, var jeg spent på om denne rakkeren kunne få meg over på den positive siden. Støvsugeren kom i en boks, som det var utrolig lett å sette sammen. Det var ingen stor bruksanvisning, men heller et ark med tegnet bruksområder. Støvsugeren suger meget bra på alle mine flater (tepper, parkett, bilgulv og i hjørner). Den er utrolig lett å håndtere, bære og sette i laderen. Både brukstid på batteriet og størrelsen på selve støvkammeret er overraskende stort og varer lenge. Det er også lett å ta ut enkeltdeler for å vaske, om det skulle være nødvendig. Om det er noe jeg skulle pekt på, så er det at delene føles veldig billige og at det gjerne skulle vært med flere deler for å enklere kunne bruke på flere bruksområder.
20.07.2019
c
cathrinee(2 anmeldelser)
I sammarbeid med Buzzador var jeg så heldig å få teste denne støvsugeren, jeg HATER egentlig å støvsuge, men med denne gikk det ganske greit. Veldig greit å slippe ledningen, jeg kommer til overalt med denne, ta av hodet så når jeg opp til lister i tak t.o.m uten å måtte klatre. Kraftig , effektiv. Veldig fornøyd
Side 1