Harman Kardon Citation ONE

Harman Kardon Citation ONE

 • Bluetooth
 • Trådløst nettverk
 • Effekt: 40 W
Rangering 37 i Mobilhøyttalere
Sammenlign priser på alle Harman Kardon Mobilhøyttalere
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Harman Kardon Citation ONE

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Bluetooth
 • Trådløst nettverk
 • Effekt: 40 W

4.3 av 5 stjerner

Basert på 29 anmeldelser

Sortert etter dato
19.01.2019
  R
  Robocon(1 anmeldelse)
  Jeg fikk denne høyttaleren for tre uker siden, og jeg har et godt inntrykk av den. Lydkvaliteten er akseptabel for prisen, men ikke helt perfekt. Høyttaleren spiller i en retning, i motsetning til 360 grader som enkelte andre alternativer. Jeg har desverre ikke hatt mulighet til å prøve den sammen med en annen høyttaler til å bedre fylle rommet. Kvaliteten på materialet er godt, og etter min mening ser den bra ut. Et unntak er at knappene og touch systemet kunne vært mer intuitivt. Den fungerer godt som en smart høyttaler. Den kan høre ord selv om det spilles musikk høyt, eller man er i et annet rom. Den kan brukes som radio, med spotify eller google music, dog apple music fungerer ikke. Den er fortsatt ikke kompatibel med Airplay2, og det er et stort minus om du bruker et apple system. Harman Kardon sier dette skal oppdateres etterhvert. Jeg anbefaler den, men håper oppdateringen med Airplay2 kommer snart.
  17.01.2019
   S
   Synnevef(1 anmeldelse)
   Fint og fyldig lydbilde. Hade vært enda bedre med flere høyttalere. Skulle ønske den var ladbar
   11.01.2019
    A
    AlexTester(3 anmeldelser)
    Etter mye om og men så fikk jeg tilkoblet den til Google Home appen, men det gikk ikke knirkefritt. Det måtte 3 forsøk til, etter dette har den funket nærmest uten problemer. Av og til så vil ikke Google Home appen gjenkjenne at telefonen min og høyttaleren er på samme nettverk, og vil derfor ikke la meg styre den via telefonen. I fremtiden vil jo dette systemet bli mer stabilt og få flere nyttige funksjoner. Høyttaleren fungerer fint til å styre både lys og tv i hjemmet, så lenge det er enkle kommandoer. Lyden i høyttaleren er fantastisk til å være en så liten dings, og designet er utmerket. Tenker meg egentlig at denne kan passe i de fleste stuer uten å være skjemmende. Min erfaring tilsier at denne høyttaleren liker seg best i et hjørne eller nært en vegg, der subwooferen får slått fra seg. Da låter den mer enn høyt nok for en leilighet eller en stor stue, og selv om du spiller så høyt at naboene hører det så er fortsatt lyden krystallklar, detaljert og vakker. Synes faktisk prisen er mer enn rettferdig nok med tanke på kvalitet og hva dens nærmeste konkurrenter ligger på i pris. Selve høyttaleren gir jeg full score (lyd og design), ville anbefalt denne til alle som har vurdert å starte på sitt smarthjem. Google Assistant/Google Home appene hindrer dessverre høyttaleren fra å få toppscore fra meg, men både appene og høyttaleren oppdateres jo regelmessig så jeg har tro for at de blir smartere i fremtiden.
    02.01.2019
     s
     sondre00(1 anmeldelse)
     Denne høyttaleren er inngangsbilletten til den nye «citation» serien fra Harman Kardon, jeg var nysgjerrig på denne serien allerede da den ble annonsert da jeg likte designet og var på utkikk etter en smarthøytaler. Når jeg nå har fått «citation ONE» i hus, skuffer ikke designet. Det glir bedre inn i hjemmemiljøet enn andre høyttalere med et mer tradisjonelt utseende, og matcher mer øvrige møbler bedre. Den fungere godt og er enkel i bruk, her har samboeren også falt for google home funksjonaliteten og stemmestyringen. Et annet kult moment er har man kan stemmestyre lys om man har smart-lyspærer. Lyden er fyldig og fin, selv ved lave volumer. Siden høyttaleren er nokså kompakt er den mer egnet for bruk som soveroms radio eller en moderne variant av den klassiske kjøkkenradioen Skal ikke se bort i fra at det kan bli en større høyttaler i «citation» serien i fremtiden. Anbefaler at man ser nærmere på denne om man er på utkikk etter en liten smarthøytaler med google home funksjon.
     27.12.2018
      W
      Watnegutten(2 anmeldelser)
      Jeg har vært så heldig å få teste denne høyttaleren i 4 uker, og vurderer å kjøpe denne. Den har Google Assistant, og er med det et godt alternativ til Googles egne høyttalere. Jeg har også hatt Sonos i en lenger periode, og denne gjør seg ikke bort på noen som helst måte i forhold til dem. Designmessig er den også "up there", og gjør seg bra i stua, så vel som på kjøkkenet. God høyttaler, med god lyd.
      Side 1