Suunto 9 Baro

Suunto 9 Baro

 • Funksjoner: Datovisning, Barometer, Bluetooth, Hastighetsmåler, Kalloriteller, Skjermbelysning, Altimeter (høydemåler), Alarm, Kompass, Skritteller, ANT+, Vibrasjonsvarsel.
 • Passform: Herre, Dame
 • Vannavstøtende
Sammenlign priser på alle Suunto Pulsklokker og sportsklokker
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Suunto 9 Baro

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

2.5 av 5 stjerner

Basert på 2 anmeldelser

Sortert etter dato
18.05.2019
  b
  browno
  Enig med andre. Ikke tro at dette er en smart klokke. Det er veldig dumt faktisk. + Prøv + trekker ikke batteri + gode treningsfunksjoner - Rask GPS-innstilling -Suunto app er ikke god nok ennå, og Movescount du virkelig må velge bort. Jeg vil ha tilgang til datamaskinen for å laste opp ruter, men du kan ikke. -Måler puls veldig dårlig. (vis at jeg har 235 i puls ofte når jeg rir stille til jobb, skal være omtrent 170 som absolutt mest) - Den vises på displayet når noen ringer. Men viser ukjente tall, selv om det er kjent. - Koble fra dårlig til mobiltelefonen generelt. Ville ha kjøpt en annen klokke. Siden pulsen ikke vises nøyaktig i det hele tatt, er det ingen funksjoner som faktisk fungerer 100% Virkelig skuffet da jeg hadde Suunto Ambit 2 Saphire i 5 år og vært veldig fornøyd. Da jeg pekte på mine synspunkter til Suunto, får jeg ganske kul tilbakemelding. Føles som Suunto igjen.

  Google

  11.05.2019
   M
   MrDre75
   Jeg har hatt Garmin Fenix 1/3, Apple Watch 1/2/4 og sist en Galaxy Watch. Suunto 9 er en treningsklokke som kan vise varsler. Ingen smartwatch. Det ble litt av et sjokk for meg da jeg begynte å bruke den. For åh ... det er egentlig ikke smart. Et eller annet sted. Super Stupid. Ingenting er smart med klokken. + Aktivitetsmåling trekker ikke mye batteri til tross for GPS og hjertefrekvensmåling. Veldig bra! 45 minutter kjører bare noen få prosent. + Hjertefrekvensmåling har vært ganske nøyaktig. Helt i klassen med det beste jeg prøvde før (Apple Watch Series 4). + GPS finner posisjonen veldig rask og logger ruter veldig bra. + Robust kvalitet som føles premie. + Standard info feltene kan endres i henhold til dine egne ønsker og gi rask info under trening. Veldig bra! - Batterilevetid i klokke-modus er en skuffelse. Jeg vil huske at min Garmin "aldri" trengte å bli lades hvis den bare brukes i "klokke modus". Den niende må bli belastet en gang i uken jeg tror. - Menysystemet er arkaisk, vanskelig å navigere og vanskelig. - Dårlig med muligheter til å lage dine egne personlige innstillinger. - Hvis du er vant til en Apple Watch, Galaxy Watch eller en annen moderne smartwatch, vil du bli fantastisk skuffet over skjermen. - Armbåndet er ikke en personlig favoritt. Det er en slags myk, silikon-lignende gummi variant som enkelt "stikker" og samler tungt med støv. - Suunto kan skryte av enkel synkronisering med Strava, men så langt har jeg ikke fått det til å fungere. Og Suuntos støtte støtter seg. - Aktiviteter kan bare leses i appen (på telefon) eller på klokken. Jeg ville gjerne se en mulighet til å analysere aktivitetene via en nettleser.

   Google