Harman Kardon Onyx Studio 5

Harman Kardon Onyx Studio 5

  • Bluetooth
  • Batteridrevet
  • Effekt: 50 W
Rangering 6 i Mobilhøyttalere
Sammenlign priser på alle Harman Kardon Mobilhøyttalere
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Harman Kardon Onyx Studio 5

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
  • Bluetooth
  • Batteridrevet
  • Effekt: 50 W
rating.rate-n-text-version.md
rating.based-on-n-reviews.md
Sortert etter dato
05.12.2018
Goldenmakeruser.total-reviews
Lyden på denne lille tingen her er veldig overraskende. Bassen rister gulvet veldig og de lyse tonene høres helt perfekte ut. Prisen, som noen sa tidligere, er kanskje kunstig, men 3 490kr er fortsatt billig for en slik høyttaler. Jeg kjøpte min for 1490kr og det var vært hvert øre. Bare et tips: Man burde prøve høyttaleren man skriver dårlig om før man skriver. Også en annen ting, de fleste kjente høyttaler produsenter har råd til å kutte prisen sin med over 50%. Det koster ikke mye å produsere slike ting og for store produsent som harman/kardon er ikke dette noe problem. Det kan hende at de ikke tjente mye fra 1490kr, men de mistet ingen ting heller.
01.12.2018
Nidaruser.total-reviews
Dette er et kunstig priset produkt som ofte legges til i pakke deals for å gi et inntrykk av at kunden har gjort et varp. Bare søk på HK onyx fra 1-5 og man finner den virkelige prisen. (skal sies at prisjakt fører kun data tilbake til 4) det finnes forøvrig andre som beholder prisdata lengre uten å nevne navn. Ingen firma har råd til å dumpe prisen over 200% 10+ ganger i året såfremt det ikke er kunstig priset. Onyx 3 har rekord... orket ikke å telle:P onyx 4 kun 12 ganger 240% pris-drop *ler* Produktet virker, men det er likevel lureri av forbruker og i mine øyne lite pent :P
16.05.2019
n
nazonex
En fantastisk høyttaler! Hadde tidligere en Bose Soundlink 3, som jeg trodde da hadde en fantastisk lyd, som i sammenligning høres ut som en kjøkkenradio. Også i forhold til JBL Extreme, Onyx 3 & 4 og de har ingenting å motstå. Denne høyttaleren har en fantastisk balansert lyd. Basen kan synes å være øverst, men det avhenger helt av plasseringen. Hvis den er åpen, er basen i tråd med midtregisteret og diskanten. Hvis du vil ha mer bass, legg den så mot en vegg eller et hjørne, slik at det blir mer håndgitt. Har ennå ikke hatt mulighet til å teste batterilevetiden, men så lenge det kan håndtere minst 5 timer, er jeg fornøyd. Bare selve lyden gjør høyttaleren svært rimelig! Jeg ga 1590kr inkl. frakt på 26 / 4-19.

Google

07.04.2019
R
RedMonkey88
Topp, de har som en mini "hjemmekino". Kanonlyd

Google

15.03.2019
S
SpelochLjudDuktig
Jeg var både overjoyed og helt pissed off av det. Jeg elsker bass, men det burde være i stand til å justere så ikke som denne høyttaleren. Alt jeg har hørt før er leker i sammenligning for eksempel, JBL ekstreme laget av morselskapet JBL (Harman / Kardon) har ingen sammenligning med Onyx 5. Jeg dro tilbake, bare fordi basen var stor og kunne ikke nedstyres. Tenk deg om du kjøper en du bor i et hus eller har det på jobb eller på et annet sted der du ikke har naboer til basen, er så sterk allerede i minste volum, så du hører neppe diskanten og øker volumet slik at diskanten lyder bra men basen tar over og det rister bare hjem. Som sagt om du kan spille uten å forstyrre noen og vil ha monster bass så bare kjøre. Forresten er det super-stilig, liten for slik lyd og veldig bærbar. Jeg har hørt de fleste høyttalere på markedet, og en slik base du ikke finner under 3000kr, er veldig lei meg for at du ikke kan justere det, vennligst JBL / Harman Kardon gjør Onyx 6 med muligheten til å justere bas / diskant. Ellers godt arbeid.

Google

Side 1