Sennheiser Momentum True Wireless

Sennheiser Momentum True Wireless

(8)
3.6(8 anmeldelser)
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
  • In-ear
  • Trådløs
  • Hodetelefoner (integrert/tilsluttet mikrofon)
  • Øregang
  • Sort, Sølv, Grå
  • Spill av / Pause, Volumkontroll, Svarknapp
  • Hodetelefondesign: In-ear
  • Trådløs
  • Hodetelefoner (integrert/tilsluttet mikrofon)
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

3.6 av 5 stjerner

Basert på 8 anmeldelser

Sortert etter dato
09.01.2019
P
PTh(3 anmeldelser)
Great sounding, comfortable, only downside is a bit confusing controls but you get used to it. However you need to buy comply foam truegrip pro foam tips, so much better than the silicone tips that is included.
31.03.2019
Endret 26.04.2019
r
ruva
Jeg har ikke prøvd dem så lenge, men mitt første inntrykk var at det endelig høres ut av en av disse små, helt trådløse hodetelefonene. Litt bedre lyd med OnePlus enn iPhone. Her slår aptX AAC på fingrene. Er de som klager på EQ, men synes det er bedre med en bytte mellom bass og diskant enn mange kontroller jeg ikke forstår. Har nå testet for å lade hendene i saken uten lading og deretter fjerne dem etter 2 dager. Det er sant at begge tilfeller og hodetelefoner er fullt utladet. Men hold min 4 stjerner i karakterer som jeg vanligvis alltid har i tilfelle koblet til stikkontakten. Selv etter at jeg tok med det og fikk dem til å lade hodetelefonene på fly.

Google

04.04.2019
n
noler
Jeg begynner med å si hva folk flest vil vite, hva er bra? PLUS: Sennheiser Momentum True Wireless har den beste lyden blant alle strømforsyningsplugger. Jeg sammenligner med de jeg har brukt lenge, og det er Bose SoundSport Free, Apple Airpods og Jabra Elite Active 65t. Passformen er eksemplarisk og de sitter som et slag i øret. Jeg har brukt dem både under løping og turgåing og har selv prøvd å bevisst riste dem ut av ørene, men de sitter. Moderne og stilig utseende, skiller seg ikke veldig mye ut av ørene. Laderen er også fin og stilig. Utrolig rask paring til mobilen (iPhone Xs Max). Før jeg har satt inn den første pluggen i øret, har de koblet til telefonen og er klar til å bli brukt. Mulig å kjøre "gjennomsiktig hørsel" slik at omgivende lyder slippes gjennom. Kan være fint hvis du er ute og ønsker å være oppmerksom på omgivelsene. For eksempel var jeg nær å krasje med en syklist som jeg ikke hørte ... MINUS: Ingen støtte for å være sammenkoblet med flere enheter på samme tid, dette er en vanskelig tid for meg, siden jeg ofte bruker både mobil og iPad i jobben. Hadde vært hyggelig å unngå å parre dem. Det tar litt tid før berøringsfunksjonene føles naturlige. Jeg hadde ønsket å kunne konfigurere hvilken gest som gjør hva, i appen. Dessverre har appen ikke mye å komme med, en ganske vanskelig å betjene EQ. Mange opplever problemer med batteriet i stikkontaktene, og de er utladet hvis de er i ladehuset for lenge. Dette er noe jeg aldri har opplevd fordi jeg alltid bruker dem ofte i løpet av en dag, og aldri la dem være i saken i flere dager. Hadde dette vært et problem for meg, ville det trolig vært en dealbreaker. TOTAL: Sennheiser Momentum True Wireless er for de som ikke vil kompromittere når det gjelder lydkvalitet, passform og stil. Du får virkelig den beste lyden for pengene, og uten å måtte se ut som Shrek på røverkjøp (Bose SoundSport Free, jeg ser deg). Da tror jeg at 3000 kroner er i hovedsak for det som er rimelig å ta for et par trådløse hodetelefoner, men da er det Sennheiser vi snakker om også. Få en stjerne mindre for problemene som faktisk eksisterer. Forhåpentligvis er dette noe som Sennheiser løser i fremtiden.

Google

20.01.2019
Endret 15.02.2019
u
upptaget
+ Helt fantastisk lyd i klassen, fin design og god passform. Det er imidlertid mangler som fører til at jeg sannsynligvis returnerer dem hvis visse ting ikke løses med fastvareoppdatering. Lydkvaliteten holder meg fortsatt. - Ustabil Bluetooth-tilkobling, må ofte sammenkobles, selv om den har blitt brukt på samme enhet. - Ingen støtte for flere Bluetooth-tilkoblinger (multipunkt). - Buggy app med boks EQ. - Hyggelige og litt komplekse berøringskommandoer, spesielt for lydnivå. - Slår ikke alltid av når det settes i vedlagte tilfelle, blir batteriene utladet. - Litt lavt lydnivå ved maks. Testet med P20 Pro, iPhone og diverse andre i 3 uker. *** Innenfor mitt andre par nå, vil oppdateringen komme. ***

Google

12.02.2019
A
Andresin
+++ Veldig god lyd! Klart bedre enn andre helt trådløse jeg har hatt fra Jabra og Samsung. + Stabil tilkobling til telefonen - Litt stort, men det virker greit. Sitter fint og bra, men skiller seg ut litt. - Hale å håndtere (minst hvis du har tørre hender) - stort sett - håndterer ikke flere enheter jevnt - bare de riktige hodetelefonene fungerer - Dyrt + - halvt dårlig på telefonsamtaler (men kanskje ikke verre enn andre). Man hører den andre parten bra, men de er dårlige ved å filtrere ut lyd rundt, slik at motstykket kan få det vanskelig.

Google

Side 1