Mobvoi Ticwatch Pro

Mobvoi Ticwatch Pro

 • Operativsystem: Google Wear OS
 • Funksjoner: Innebygd pulsmåler, Innebygd høyttaler, Vibrasjonsvarsel., Innebygd mikrofon, Gyroskop/Accelerometer, Innebygd urverk (hybrid)
 • Trådløst nettverk
Rangering 22 i Smartklokker
Sammenlign priser på alle Mobvoi Smartklokker
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Mobvoi Ticwatch Pro

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Operativsystem: Google Wear OS
 • Funksjoner: Innebygd pulsmåler, Innebygd høyttaler, Vibrasjonsvarsel., Innebygd mikrofon, Gyroskop/Accelerometer, Innebygd urverk (hybrid)
 • Trådløst nettverk

4.3 av 5 stjerner

Basert på 5 anmeldelser

Sortert etter dato
20.01.2019
  E
  Enrique1986(2 anmeldelser)
  Meget bra klokke. Anbefales.
  29.05.2019
   p
   pattsy
   Etter å ha testet flere smarte klokker fra både Apple og Samsung og andre. så kan jeg si at dette klokken er trolig den beste Android Wear OS-klokken på markedet for øyeblikket. + God batterilevetid - Bare over 2,5 dager på en kostnad + Skjermen er stor og klar. Dual-display-teknologi gjør at den kan spare en utrolig mengde batterier når den går ned i LCD-modus. + Relativt rask (etter et par oppdateringer) med tanke på at den bruker SD2100-brikken som har noen år på baksiden. + Byggekvaliteten er god. Knappene er "klikkbare" og skjermen reagerer. + De fleste sportssporingsfunksjoner via TicHealth-appen (som synkroniseres godt med Google Fitness). - Trådløs lading hadde vært grusom. - Prosessoren har noen år i nakken. Selv om det er fullt egnet. Kanskje for en oppdatert Ticwatch Pro 2 - Designet føles litt voluminøst. Men det er et spørsmål om smak.

   Google

   20.01.2019
   Endret 20.05.2019
    k
    kallel
    Virkelig hyggelig klokke som kan håndtere alt jeg forventet og litt mer. Fint å kunne kontrollere hjemmet med klokken og ikke være avhengig av å åpne en mobilapp eller å ha Alexa i nærheten. Fungerer veldig bra som en treningsklokke med egen app TicExercise. Ville ha likt å se mer funksjonalitet her, men det fungerer. Svært tilpassbar basert på mine ønsker og god levering med hensyn til batterilevetid, hver 2-3 dager i normal modus. Har ikke testet hvor lenge en kostnad varer for 100% essensiell modus ennå. Oppdatering på batterilevetid: Med Essential-modus aktivert, og hvis du forlater den på treningen, holder batteriet rundt 25 dager, inkludert 2 treningsøkter.

    Google

    02.02.2019
     t
     tha_neo
     Så langt så bra. Batteriet varer i ca to dager Rask, men kan noen ganger få litt å komme i gang Føles veldig premium Vekten er perfekt. Føler seg solid Mic og høyttalere er faktisk ganske bra Berøringen på skjermen er veldig bra Svarte er ikke det beste. Klokka burde vært merkelig

     Google

     14.12.2018
     Endret 04.01.2019
      T
      TruMasta
      Så nå har jeg kjøpt klokken som jeg har sett på en stund. Bare lastet klart det fikk mange oppdateringer til apps, og også klokken kjører nå aw 2.2 og android 8.0. Så langt går alt super godt uten lag. Har ikke testet andre funksjoner som hjertefrekvens gps etc. Å se hvor lenge batteriet varer, har satt 50 50 innstilling av essensiell modus med fargeskjerm, dvs. at LCD-skjermen slås av når den går inn i hvilemodus som knapt trekker batteri. Så nå er det fortsatt å se hva det gjelder for, holde meg til den maksimale dommen så lenge jeg ikke har testet alt. Vil oppdatere litt senere. Oppdatering: Så nå har jeg plukket opp noe og testet det forblir i full pott fordi det varer 2 1/5 dager på en kostnad uten problemer. GPS fungerer fortsatt ikke riktig og glir gjennom alt. Selv å snakke via klokken virker smertefritt. Da har vi Google-assistent som er litt i starten, men er nesten feilfri når du blir spurt om de forskjellige tingene. Så ja, dette anbefaler til folk som vil ha et langvarig batteri med alt i. Veldig rimelig klokke. Tar noen dager for batteriet å kalibrere seg selv den første dagen du får om det bedre og bedre. Hva suger batteriet er skjermen for alltid, bevegelse, nfc på, gps på, wifi på det er de største batteribeløpene som Google ikke har løst ennå. Hvis du klarer uten dette, vil klokken vare i 1/5 dag uansett.

      Google

      Side 1