Samsung C34J791

Samsung C34J791

 • Maks oppløsning: 3440x1440
 • Bildestørrelse: 34 Tommer
 • Oppdateringsfrekvens: 100 Hz
Rangering 49 i PC-skjermer
Sammenlign priser på alle Samsung PC-skjermer
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Samsung C34J791

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Maks oppløsning: 3440x1440
 • Bildestørrelse: 34 Tommer
 • Oppdateringsfrekvens: 100 Hz

4.1 av 5 stjerner

Basert på 14 anmeldelser

Sortert etter dato
19.11.2018
  S
  Spinstorm
  Jeg ville virkelig elske denne skjermen. Jeg var så spent på det faktum at det var thunderbolt og ville jobbe med min Mac; Jeg var så spent på 34-tommers bred skjerm som tillot to kilder side ved side. Det er en av de få skjermer som faktisk også fungerer med den nye iPad Pro som en ekstern skjerm. Mitt problem med det er at de svarte nivåene og kontrast og lysstyrke i beste fall er gjennomsnittlige - for en kvadratmeter-monitor - dette er ikke det jeg forventet. Jeg kan ikke se noen detaljer når det er en mørk video eller scene på hvilken som helst kilde. Det er bare et uklart grep og for å gjøre det verre, lysstyrkenivåene ser ut til å være veldig lyse og lyse - men det blir ikke sterkt nok til å løse noen kontrast i de svarte videoene, og jeg kan ikke skru ned lysstyrken nok til å gjør det brukbart om natten. Jeg kan ærlig talt ikke bruke denne skjermen om natten som den er for sterk. De manuelle lysstyrkeinnstillingene er ubrukelige. Kalibrering av farger er forferdelig. Og måten det oppskalerer eller endrer aspektet rasjoner fra forskjellige kilder strekker alt ut, slik at det ikke kan pakkes. Med tanke på hvor gode Samsung-TVer det ser ut som de ikke har tatt noen av funksjonene til TV-en, og brukt dem på denne skjermen. Så jeg gir dette 3 stjerner - gjennomsnittlig - det er bedre enn billige grunnskjermer og dets tilkoblingsmuligheter er fantastiske. Det ser også bra ut med designen. Og hvis du ikke pleide å vise bedre, vil du sannsynligvis tro at det ser bra ut, men det gjør det ikke. Det er god verdi for pengene; men en stor skuffelse for meg. Hvis du stiller dine forventninger lavt, vil du elske det. Hvis du forventer at Samsung skal levere en skjerm som er like god på TV-en, så vil du hate det.

  Google

  06.11.2018
   han Samsung CJ791 er en fantastisk skjerm med en fantastisk skjerm. Jeg har brukt den i over en uke nå, og jeg er super imponert over det så langt. Det er en ultra-wide display som føles litt vanskelig i starten, men du blir vant til det ganske raskt. Den buede skjermen med livfulle farger gir en svært nedsenkende opplevelse med å se på videoer eller utføre grafikk eller designaktiviteter. Jeg har brukt to skjermer sammen med min bærbare skjerm i mange år, men siden jeg har begynt å bruke Samsung CJ971, er dette den eneste skjermen jeg bruker nå for arbeidet mitt. Noen ytterligere tanker -Aesthetics Skjermen har en tynn børstet aluminiumsramme og base med blank hvit kropp på baksiden. Skjermen ser ganske elegant ut i rommet. -Setup Oppsettet av skjermen var ganske rett frem. Det finnes flere tilkoblingsmuligheter, inkludert HDMI-porter, Mini Display Port eller Thunderbolt 3.0 / USB C. Thunderbolt 3.0 gir den ekstra fordelen av å lade MacBook Pro gjennom enkeltkabelen, og dermed redusere skrivebordet. Skjermhøyden er justerbar og den leveres med en veggmonterbar brakett også. -Colors & Funksjoner Dette er hvor skjermen skiller seg ut. Skjermen gir svært skarpe og lyse bilder. Jeg kunne ikke se noen forskjell i fargetoner, bildeskarphet og kvalitet mellom Samsung CJ971 og min 2018 MacBook Pro. PBP-modusen (bilde for bilde) på skjermen gir deg muligheten til å koble to kilder til skjermen som vises side om side. Dette gjør at du kan ha samme tradisjonelle "dual screen experience" gjennom en enkelt skjerm. Jeg har prøvd å bruke programmer / videoer i fullskjermmodus, men den rene størrelsen på skjermen gir ikke en god opplevelse. Også i fullskjerm videomodus ser du "sorte barer" på sidene og bunnen på grunn av 21: 9 uvanlig størrelsesforhold. Det er en flott skjerm for spill og multi-tasking, men ikke en erstatning for en TV (etter min mening). De 7 W innebygde høyttalere på skjermen er av anstendig kvalitet, men forvent ikke en Sonos / Bose kvalitetslyd. Med alle disse flotte funksjonene er den eneste ulempen jeg føler er behovet for å oppgradere skrivebordet mitt, som var presis OK for en 21-tommers skjerm, men kan ikke akkompagnere dette dyret. Totalt sett er det en fantastisk skjerm med god bildekvalitet og verdi for pengene. Jeg anbefaler det til alle spillere og multi-oppdragsgivere der ute.

   Google

   29.10.2018
    Ankomst Fra det øyeblikket boksen ankom, visste du at du skulle få et imponerende stykke kit. Oppsettet på skjermen var enkelt og smertefritt. Førsteinntrykk Etter å ha slått på den ultra brede skjermen på, ble jeg umiddelbart slått av den slanke buede designen som sunket perfekt inn i formen på skrivebordet mitt, og skaper en imponerende og nedsenkende brukeropplevelse. En bekymring jeg hadde var at skjermen ville være 'OTT' og at det ville ta en god del å bli vant til, men dette viste seg ikke å være et problem ... Erfaring En av de største selgeregenskapene for meg er muligheten til å legge inn gjennom Thunderbolt. Dette gir deg allsidigheten til å bytte mellom programmer og bærbarhet for å overføre maskinvare (det vil si min MacBook) fra sted til sted. Når jeg beveger seg på skjermkvaliteten, kan jeg ikke si at jeg har opplevd problemer som andre Insiders har med hensyn til fading osv. Snarere fant jeg QLED-kvaliteten til å klare seg med farger med dybde og skarp, klar klarhet. Som du kan se fra bildene mine, hadde det ingen problemer som oser av detaljene som vises i 4K-illustrasjonsvideoen. Når det gjelder split screening, tror jeg dette vil være et poeng av nysgjerrighet for de som tenker på å kjøpe denne typen skjerm for første gang. Den ultrabrede skjermen og den nedslående buede opplevelsen har imidlertid lett og forenklet hvordan jeg jobber med forskjellige faner, og fikk meg til å bli forelsket i å ha en enkelt skjerm! Til slutt er høyttalerne ikke noe jeg bruker ofte. Men disse var av god standard, men jeg er enig i at de mangler bas. Imidlertid tenker jeg for en bruker som krever mye fra høyttalere at de ville kjøpe frittstående høyttalere over innebygd i alle fall. Samlet tror jeg det er et utmerket stykke kit som virkelig er spillet i teknologiske verden. Imidlertid foreslår jeg noen få "lys" forbedringer for å gjøre opplevelsen enda større: - Evnen til å flytte bekkenet vil være veldig nyttig, spesielt hvis du viser skjermen til et publikum eller en klient. - For en skjerm av denne spesifikasjonen og detaljene, ville jeg forvente en ikke-plastisk ramme for ikke bare effekt, men også strenghet. - Kvalitet på høyttalere er bra, men kan bli gjort bra! Tenk på å gå inn i en restaurant, ha en flott hovedrett, men desserten lar deg litt ned. Det er det som skjedde her. - Det er en svak bøyning på HDMI-ledninger - mer gi ville være nyttig for å bevare ledelsen på ledelsen. - Strømforsyningen er ganske heftig, noe som kanskje ikke er ideelt hvis du har et lite / begrenset arbeidsområde

    Google

    28.10.2018
     Vel, jeg kan virkelig si at denne skjermen er fantastisk. Jeg har brukt dette hovedsakelig for arbeid som jeg elsker å ha en skjerm som splittes i to for å vise to store skjermer eller splitte videre inn i 4 kvartalsskjermer. Jeg har også brukt den til spill. Skjermen er fargerik og skarp. Dette gjør at videoer er en glede å se og online spillopplevelse langt bedre enn på en stor LED-TV. Skjermens svartid er også veldig imponerende. Den buede skjermen er flott som du føler deg nærmere skjermen. De innebygde talerne produserer lyd av høy kvalitet. Dette reduserer behovet for ekstra høyttalere og frigjør stikkontakter. Jeg har absolutt likt å bruke denne Samsung CJ79 buede skjermen. Dette har trukket stor oppmerksomhet fra kolleger på jobben.

     Google

     25.10.2018
      Oppløsningen på 3440 x 1440 på Samsung CJ791 skjermen er virkelig et syn å se! Dette er første gang jeg har brukt en buet skjerm, og det gir definitivt en mer nedsenkende opplevelse. Den 34 tommers skjermbildet er et stort skritt opp fra den 24 tommers skjermen jeg har brukt til nå, og jeg har brukt det godt til både personlig og jobbig ting. Mitt arbeid innebærer mye multitasking. Jeg har vanligvis en ekstern skjerm koblet til arbeidsbærbaren min og bruker begge skjermene, men CJ791 er så stor at jeg kan jobbe rent på skjermen og ha den bærbare datamaskinen min nå. Jeg installerte Samhungs Easy Settings Box-programvare som lar deg konfigurere skjermen for å ha flere vinduer oppsett side om side - mye mer enn hva Windows 10 tillater nativt. Imidlertid fant jeg programvaren for å virkelig senke den bærbare datamaskinen og introduserte noe veldig merkbart lag, så jeg måtte avinstallere den. Kanskje det var noen konflikt med annen programvare som firmaet mitt hadde installert, jeg vet bare ikke. Men standard Windows 10-alternativer har passet meg bra siden da, så jeg savner ikke det. Fra et personlig bruksperspektiv ønsket jeg virkelig at denne skjermen skulle være skarp og klar når bildet ble redigert. Jeg bruker Lightroom og Photoshop mye for bloggen min, og igjen har den store skjermen fast eiendom med den skarpe Quantum Dot-teknologien og QLED-panelet massivt økt produktiviteten min på den fronten. Jeg ville normalt redigere bildene mine på min 13 tommers 1080p laptop skjerm, men det er absolutt ingen gå tilbake nå! Jeg kan få mye mer gjort og raskere enn jeg noensinne kunne. Havnene på CJ791 er sikkert nok til mine behov. På baksiden har du en 3,5 mm hodetelefonkontakt og 2 x USB 3.0-porter ute i det åpne. Bak et rektangulært panel har du en 15W USB-C-port, HDMI og DisplayPort i porter, strømport og til slutt en 85W USB-C-port som er den du vil bruke til å koble til skjermen. Den ekstra fordelen med denne porten er at det ser ut til å lade opp noen bærbare datamaskiner uten at det trengs en ekstra lader. Min Dell XPS 13 9360R ser ut til å lade seg bra, men min Fujitsu-arbeidsbatteri gjør det ikke, så jeg antar at kjørelengde kan variere. Hvis den lader, er det bare en mindre kabel å ha på skrivebordet. De innebygde høyttalere er også overraskende gode! Når det gjelder kabler, har CJ791 et flott kabelstyringssystem bygget. Det er et lite kutt i det rektangulære dekselet slik at de vedlagte kablene slår ut og ned armen som fester skjermen til stativet. Dette har også et deksel og tjener virkelig til å holde alle kablene ryddige.

      Google

      Side 2