JBL Xtreme 2

JBL Xtreme 2

(4)
3.7(4 anmeldelser)
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
  • Bluetooth
  • Batteridrevet
  • 40 W
  • Vannavstøtende, Mobilapp for styring av funksjoner, Innebygd mikrofon …
  • Bluetooth
  • Batteridrevet
  • Effekt: 40 W
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

3.7 av 5 stjerner

Basert på 4 anmeldelser

Sortert etter dato
01.03.2019
g
g0ddy_
Grymmt lyd! Og ver 2.0 gjorde lyden fin på batteristrøm!

Google

03.09.2018
A
Arsenalhifi
Meget god høyttaler, men ingen klar forbedring fra første generasjon. Jeg legger karakteren min til en annen pris, men 3000kr er litt saftig for dette.

Google

28.08.2018
N
Ned1
Kjøpt i dag og la den stå i morgen. Enkelt sagt, stilig design, relativt liten, god batterilevetid ... Men ingenting Ekstremt over JBL Extreme 2. Du får ikke veldig høyttalere å bære, definitivt ikke mye lyd og prisen 3000sec er for dyrt for noe riktig Jeg skal kjøpe Harman Kardon Go play +

Google

22.07.2018
T
Torim
Min første bluetooth høyttaler og var på utkikk etter en bærbar til å ta med på tex. stranden samt å ha det hjemme. Xtreme 2 er det største spillet å ta på seg eventyr, men etter å ha testet de små, innså jeg at lyden ikke var nok, spesielt hvis den skulle spilles innendørs i retur for et riktig oppsett. Mange har klaget over at det høres mindre ut enn Xtreme 1, men JBL har gitt ut en oppdatering, og nå er det bedre, men ikke fullt på batteridrift. Hvis du spiller innendørs med en vekselstrømadapter, har du samme utgang. Ved batteridrift skilles det 2 dB, men lyden er renere i Xtreme 2, tenkte jeg. Ser på en Sony XB-41 med men trodde lyden burst på fullt volum, men Xtreme 2 lyder fortsatt rent ved fullt volum. Redusert poengsummen på grunn av prisen. Vil nok kjøpe enda en gang når prisen har gått litt og kjøre dem i stereomodus, og det blir perfekt innendørs når du er vant til stereo-perspektivet når du sitter rett foran, men er du i et annet rom, høres det ut som et hvilket som helst anlegg som tid. Mange beklager også at du ikke kan justere bas og diskant i JBL-tilkobling, men jeg kjører fra en Galaxy S7 og kan justere lyden i lydinnstillingene. Så langt fornøyd.

Google