Panasonic ES-LV9Q

Panasonic ES-LV9Q

  • Oppladbart batteri (tilsluttet/integrert)
  • Batteridrevet
  • Funksjoner: Til våt og tørr bruk, Avtagbart barberhode, Trimmer, Display, Rörligt/svängbart huvud
Rangering 5 i Barbermaskiner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Panasonic ES-LV9Q

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

4.3 av 5 stjerner

Basert på 27 anmeldelser

Sortert etter dato
19.07.2019
J
Johnnymm(2 anmeldelser)
En god og glatt følelse.. Dette er en maskin "på øverste hylle" og det merkes godt. Den er solid og velbygget, men til tross for et ganske stort "hode" ligger den godt i hånda og er velbalansert. Jeg er vant til roterende barbermaskiner fra før, så dette er en overgang for meg, og jeg er godt fornøyd. Barberingen går raskt, og du føles nesten like glatt som om du hadde brukt høvel etterpå. Jeg må medgi at jeg også bruker den på hodet, selv om det i boka som følger med sies at den ikke skal brukes på hodet. Det står at det kan gi skrammer og tørr hodebunn, men jeg har ikke hatt antydning til det, så jeg kommer til å fortsette med det. Jeg har trukket en stjerne fordi jeg ikke har klart å finne noe sted som det går an å få nye poser med rensemiddel her i landet. Det kan bestilles fra Amazon eller eBay, men når 350-kronersgrensen forsvinner, blir det uaktuelt å kjøpe derfra, så da får man bruke rengjøringsvarianten med håndsåpe som står i manualen, og så bruke vann i rensestasjonen eller noe sånt. Alt i alt en meget behagelig opplevelse å bruke denne, og så håper jeg bare de klarer å få solgt rensemiddelet her i landet også.
19.07.2019
r
radislav_s(2 anmeldelser)
God kvalitet, robust bygget barbermaskin. Mange nyttige funksjoner og vanntett slik at det går an å bruke i dusjen. Denne maskinen gir nesten like bra resultat som en høvel gir og man kan bruke maskinen med barberingsskum som sørger for en ekstra god barberingskomfort. Til for veldig godt generelt inntrykk måtte jeg ta flere runder i enkelte områder for å fjerne “alt”.
18.07.2019
P
PhunkyPhreak(2 anmeldelser)
Denne er rimelig kostbar, men det du får for prisen er absolutt verdt det, 2-3 minutter barbering og ansiktet er smud! Her barberer den så tett og godt at ungene ikke lengre trenger å bekymre seg for å bli røde på kinnene etter en klem, den er veldig god, eneste minuset jeg har funnet til nå er at rensemiddel er vanskelig å få tak i. Ellers er den knallbra både på våt og tørrbarbering!
17.07.2019
W
Wallis72(1 anmeldelse)
Utrolig god maskin dog eg føler den ikke tar alt når eg barberer uten krem. Men med krem så føler eg det er som når eg bruker høvel. Kjekt med doking stasjonen for lading og rensing. Synd det ikke skal være mulig å få fatt i det rensemiddelet som fulgte med maskinen. Har spurt flere steder, men finner ikke. men alt i alt så er eg kjempefornøyd med denne maskinen.
17.07.2019
M
MO93(1 anmeldelse)
Barberer fint, enkel å bruke og supert med dokingstasjonen som lader, tørker og renser. Eneste minuset er at den tar litt dårlig langs halsen og ved kjeven.
Side 2