Panasonic ES-LV9Q

Panasonic ES-LV9Q

  • Oppladbart batteri (tilsluttet/integrert)
  • Batteridrevet
  • Funksjoner: Til våt og tørr bruk, Avtagbart barberhode, Trimmer, Display, Rörligt/svängbart huvud
Rangering 5 i Barbermaskiner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Panasonic ES-LV9Q

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.3 / 5
(27 anmeldelser)
5
(12)4
(14)3
(0)2
(1)1
(0)
Sortert etter dato
26.07.2019
Da jeg fikk barbermaskiner ble jeg rammet av hvor ryddig og solid det er. Føles veldig luksuriøst at displayet lyser automatisk når du løfter barbermaskinen. Føler du deg frisk over at barbermaskinen renser seg på denne måten, trenger du ikke å være uhygienisk. Barbermaskinen reagerer veldig på huden, da den er veldig godt ledd i hodet. Kutter stubben veldig bra og tett uten å irritere huden

Google

16.07.2019
Hadde en Braun barbermaskin da før, men bestemte seg for å teste den. Kan godt si at det eneste som skiller dette fra min gamle er vaskedelen. Den gamle barberer nesten bedre enn min nye. Ulempen ved den nye er at du må presse så jævla hardt at du nesten blir hudrisset i ansiktet. Så ingen større hit, men ingen katastrofe. En middelmådig maskin til en fri pris. Min gamle maskin for ca 1/3 av prisen gjør den samme jobben nesten bedre.

Google

15.07.2019
WOW ... var min første reaksjon. Hvilken fantastisk maskin, denne wow forblir på plass når det er veldig grusomt. Tar ikke lang tid å barbere og det gjør en fantastisk jobb. Tilhørende holder som renser og laster. Ja, definitivt den beste maskinen jeg eide. morsomt med info hvor lenge du barbert m.m kan bare anbefale denne utrolig gode maskinen. Jeg har veldig sensitiv hud, men hei, det gjør en veldig god jobb. Ikke nøl med å kjøpe den.

Google

14.07.2019
Første gang jeg brukte den, brukte jeg den som vanlig, så tørr barbering, det fungerte ikke i det hele tatt. Fikk utslett og ble rødt, akkurat som jeg kom fra alle de andre maskinene. Den andre gangen jeg brukte barberingsgelen, gikk det bedre, huden ble ikke irritert i det hele tatt, og det tok mesteparten av det. Iofs tok et par dager med planeren for å bli helt ren. Samlet en veldig god maskin som jeg anbefaler.

Google

10.07.2019
Endelig en barbermaskin som fungerer - i alle vær! Har i 40 år pendlet mellom manuell, klassisk barbering med planer og elektrisk med Braun og Philips. Aldri vært helt fornøyd med mine "elektriske maskiner" fordi de har tatt seg dårlige og i varme, når huden har vært litt mer svett og grov, gjorde det sjelden meg ren. Men nå, med Panasonic ES-LV9Q-barbermaskinen, er jeg endelig helt fornøyd. I sommervarmen er denne enheten blitt testet for en stund i Barcelona, og nå hjemme i Malmö, sommertid, med fuktig luft inne, og det fungerer til 100 prosent. Jeg har blitt fullstendig glatt uten å måtte ta ekstra skudd etter det elektriske med manuell planer.

Google

Side 3