Panasonic ER-GB96

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle Panasonic Hårklippere & trimmer (29)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (8.96)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Utmerket
  5 dager siden
  Gjennom buzzador fikk jeg mulighet til å prøve denne trimmeren, og den kan virkelig anbefales! Tar 2 dagers skjegget, og kan også beholde et langt skjegg. Bra maskin med bra batteri.
 • Perfekt
  15 dager siden
  Oppdatert : 15 dager siden
  I sammarbeid med Buzzador fikk jeg gleden av å teste denne skjeggtrimmeren. Den var helt fantastisk smooth. Går gjevnt og trutt uten å lugge uansett tykkelse på hårene. Med disse frontstykkene går barberingen som en lek! Vil absolutt anbefale dette produktet!
 • Perfekt
  15 dager siden
  Denne var bare helt rå! Den tar virkelig alle skjeggtuster og hårstrå. Kraftig motor på denne trimmeren som gjør at det blir ingen lugging i skjegget! Anbefaler denne til alle med tynt og tykt skjegg, ikke minst de med tett skjegg. I denne pakken får du med 3 trimlengder som kan finjusteres! 1 trimlengde (1-10mm). 2 trimlengde (11-20mm). 3 trimlengde (21-30mm) - Utrolig lett å bytte lengder. Med den sterke motoren blir det utrolig nokk ikke lugging helt ute på 30mm!
 • Perfekt
  16 dager siden
  I sammarbeid med Buzzador har jeg fått den glede av å teste dette produktet. Dette er den første klipperen jeg har brukt som faktisk kan forme skjegget ditt, slik anvisningen viser. Meget god batterikapasitet og behagelig og god måte å klippe skjegget på. Kan sterkt anbefales.
 • Bra
  19 dager siden
  I samarbeid med Buzzador har jeg testet trimmeren.
  En trimmer i høy kvalitet med mange funksjoner. Gjør jobben godt.
  Litt mye vedlikehold, ellers tipp topp!
 • Perfekt
  22 dager siden
  Oppdatert : 22 dager siden
  I samarbeid med Buzzador har jeg fått testet denne maskinen. Her er mine tanker:

  Veldig flott førsteinntrykk, dog litt mye emballasje som andre nevner.

  Meget snedig med markeringer for lengde på selve maskinen som samsvarer med de tre forskjellige klipp-hodene. God å holde også, med markeringer som gjør grepet ekstra godt.

  Maskinen er meget behagelig å bruke også. Den setter seg ikke fast i skjegget, et problem jeg opplever med andre maskiner. Denne virker sterk, glir godt gjennom skjegget og klipper som sagt uten å sette seg fast, rive eller nuppe. Den virker også mer stille enn andre maskiner jeg har brukt. En fiffig detalj er at det følger med eget hode til små detaljer, som striper. Ikke aktuelt for min del, men moro. Hadde satt mer pris på en nesehårstrimmer i steden.

  Den er vaskbar, som er et pluss, og man merker det godt da det er hull for vann å renne ut av maskinen. Lett å holde rent da. Skulle ønske den var totalt vanntett da, noe som det virker som den ikke er, men dette er å bare være pirkete.

  Anbefaler denne på det sterkeste - en allsidig maskin som med letthet brukes til skjegg og hår!
 • Veldig bra
  26 dager siden
  I samarbeid med Buzzador har jeg testet denne, og har et par punkter.

  - Veldig mye emballasje, noe jeg mener er unødvendig.
  - Trimmeren er av god kvalitet, og gir et inntrykk av kvalitet
  - Enkel å bruke, selv for meg med stort skjegg.
  - Veldig lite støy

  Totalt sett er jeg fornøyd med denne trimmeren, og kommer til å bruke denne til den ikke vil lenger.
 • Utmerket
  28 dager siden
  I samarbeid med Buzzador har jeg fått testet denne, og en ærlig omtale kommer.
  Pakken inneholder flere enheter, som gjør at man kan lett variere lengden på hvordan man ønsker å trimme skjegget. Disse passer meg perfekt, og den treffer korrekt slik at du vil få en jevn linje på skjeggets lengre. Lite vibrasjoner og ligger godt i hånden, lader raskt og enkelt å rengjøre. Anbefales absolutt som en bra skjeggtrimmer, men om du har partier du ønsker helt skjeggfritt vil du trenge en ekstra enhet. Dog er ikke dette oppgaven til denne skjeggtrimmeren, så den utfyller sin rolle helt topp. Ville fått toppkarakter om det ikke var så utrolig mye plastikk i pakken, vi skal tross alt redusere dette.
 • Veldig bra
  28 dager siden
  I samarbeid med Buzzador har jeg fått testet denne skjeggtrimmeren. Jeg liker personlig å variere mellom forskjellige lengder, og da kunne ikke denne passet bedre. Enkelt og greit å justere mellom ønsket lengde via den roterende skru/dreie knappen. Den er også ganske robust, med litt vekt i, som jeg personlig liker godt og, som gjør at du får et ekstra godt grep rundt den.

  Rengjøring gikk ganske greit. Alltid litt knotete å rengjøre mellom alle kriker og kroker.

  Alt i alt er dette den beste skjeggtrimmeren jeg har hatt. Den fungerer også utmerket på hode og kropp. Den lugger ikke, glir fint gjennom og klipper tett og godt!
 • Bra
  28 dager siden
  I samarbeid med Buzzador, skulle jeg teste GB96. Etter omsider nådd postkassen, fikk jeg hentet skjeggtrimmeren Panasonic GB96.
  Som alltid veldig mye plast-embalasje på elektronikk, dette trengs ikke lengre. Men heldigvis var denne enkel og åpne og få ut.

  Kort oppsummert innehar maskinen fra Panasonic en kvalitetsfølelse, ligger godt i hånda og er veldig enkel å trimme med et svært godt resultat. Gjennomtenkt løsning for å holde den ren og 100% i orden i lang tid fremover. Panasonic har fått god karakter for akkurat dette tidligere og her viker de ikke unna på oppskriften. Det er en grunn til at de får flotte karakterer.

  Selv om den er lett og liten får man etter en lett trim; følelse av at denne FUNKER!
  Den ligger godt i hånda og med et gummigrep håndterer selv den minst erfarene trimmer maskinen svært godt. Lang ladeledning, standard tilbehør som fungerer svært godt og gjør det enkelt.

  Sammenlignet med mine tidligere maskiner har denne standard tilbehør men til stor fornøyelse er ladeledningen god å lang. Kanskje ikke lagt merke til det før, men denne er 2m
  Munnstykkene/kammene er laget slik at man ikke kan skjære feil eller for tett uanset vinkel man holder maskinen. Noen produsenter benytter kniver/blad av forskjellig størrelse. Her er det munnstykket/kammen som bestemmer hvor kort og bredt man får klippet/trimmet. Egen kam til smalere trimming.

  Å rense maskinen er svært enkelt og man plukker lett av kniven/bladet for å komme til. Under denne jobben føles også festeanordningen for kniven som god. Denne vingler ikke, ei heller vil den løsne med tiden. Denne holder seg bra tenker jeg. Tørking etter en skyling er også enkelt, sett maskinen opp ned uten kniven og det renner ut og tørker raskt opp til neste bruk.

  Ved ladning av maskinen slukker lyset når den er oppladet. Det er ingen selvfølge på en skjegggtrimmer.
  Tenker du gjøre litt mer presisjonsarbeid på skjegget, drive litt design så vil du ikke se etter slike maskiner som dette. Mange prøver å være noe de ikke er med produktene sine og selv om gb96 har en kam man kan halvere breddden av kniven med - så er ikke dette en maskin for design.
  Maskinen er enkel, intuitiv, gjennomtenkt og bygget på en god gammel oppskrift for en skikkelig solid trimmer. Her kan man ikke gå feil. Jeg selv varierer mellom 1mm og 6mm og her er faktisk et veldig godt resultat, med en gang!
 • Bra
  1 måned siden
  I samarbeid med Buzzador har jeg fått være med å teste dette produktet. Jeg liker klipperen meget godt!
  Fordelene jeg kan trekke fram er!
  Produktet har lett vekt og lett og håndtere, det klipper fint og jevnt, lett å stille inn, støyer meget lite, kan uten tvil brukes til å klippe hår på hodet også, lett å rengjøre.

  Ulempene med produktet er få men irriterende. Det følger ikke med noen god oppbevaringseske/futteral når produktet skal lagres, å det er ikke noen oppsamler av hår! Så når du er ferdig med skjeggtrimmen så er det bare å finne frem vaskekluten ;)
 • Utmerket
  1 måned siden
  I samarbeid med Buzzador har jeg fått testet denne skjeggklipperen. Først og fremst er jeg veldig positiv. Til en som har langt/halvlangt skjegg så har jeg vært litt treg med å prøve en klippet på skjegget for å ikke gjøre det skjevt og fælt. Men siden jeg fikk mulighet til å teste denne så tok jeg i. Bladene kutter veldig bra, og med frihånd fikk jeg kuttet ned på skjegget svært effektivt. Lengden med de forskjellige hodene utgjør ganske langt skjegg og dermed tok jeg sidene nesten ukritisk og kjørte på. Veldig positivt overrasket over god kvalitet. Kommer til å bruke fremover!
 • Utmerket
  1 måned siden
  I samarbeid med Buzzador fått tilsendt dette produktet for testing. Har mye sjeggvekst og trimmer skjegget til alt mellom 6-10mm, avhengig av dagsform. Sammenliknet med min nåværende Remington er dette en mye bedre maskin og gir et mye bedre resultat. Enkelt å justere lengde på klipperen og også veldig enkel å rengjøre. Ligger godt i hånden og er ikke for tung, Godt grept. Smart løsning for å klippe på utilgjengelige plasser. Dette blir fra nå av min foretrukne skjegg-trimmer.
 • Utmerket
  1 måned siden
  I samarbeid med Buzzador har jeg fått testet dette produktet. Produktet ligger godt i hånden, har kort lade tid og leverer et godt resultat. Med dets mange justeringsmuligheter og smarte løsninger, gjør dette produktet skjeggtrimming til en drøm.
 • Omtaler fra andre land

  Sortert etter dato

 • Perfekt
  15 dager siden
  Oppdatert : 15 dager siden
  FIck pröva denna via buzzador och är supernöjd. Positivt överraskad över denna skäggtrimmer, Väldigt lätt med inställningar då men ställer längden på maskinen och så har den 3 st medföljande kammar om man lätt kan sätta på trimmern så kan man få fler
  längder men hjälp av inställningarna på trimmern,
  Och väldigt lätt att trimma musctachen med!
 • Perfekt
  15 dager siden
  Enväldigt bra trimmer som jag har använt nu under en tid. Rakar nära och bra utan munstycken och går att variera bra med de munstycken som följer med. Passar även att raka skägget som är längre samt att trimma till mustaschen som är lite mer finlir.
 • Perfekt
  1 måned siden
  En otroligt bra trimmer som i de flesta avseenden är den bästa jag testat. Batteritiden är bra, de olika längderna på klippning var bra. Helt suverän helt enkelt och kommer vara den enda trimmer jag behöver.
 • Utmerket
  1 måned siden
  Bra trimmer som kör det den ska. Fungerar kanon att justera längden och det blir ett fint resultat. Det enda negativa är att jag tycker den är lite seg av sig, man får ta det lugnt
 • Utmerket
  1 måned siden
  Jag har fått testa trimmern i samarbete med Buzzador under några veckor. Jag har använt den både till att trimma skägget och klippa håret. Jag är mycket nöjd. Det är smidigt att ändra klipplängd och trimmern klipper mycket bra. Ett extra plus är att den går att använda medan den laddas via sladd.
 • Utmerket
  1 måned siden
  I samarbete med Buzzador har jag fått testa denna skäggtrimmer.

  En riktigt bra trimmer som i de flesta avseenden är den bästa jag testat. Batteritiden är bra, de olika längderna på klippning var väldigt bra för mig som har helskägg. Funktionen med att kunna kantklippa utan att vara rädd att man slinter var väldigt användbart.

  Rekommenderas starkt!
 • Utmerket
  1 måned siden
  I samarbete med Buzzador hsr jsg fått test denns trimmer.

  Jsg dom hsr ett helskägg tycker att den vsr perfekt till att fixa kanter och att snygga till lite då och då. Stilren trimmer och till ett brs pris.

  Rekommenderas
 • Perfekt
  1 måned siden
  En riktigt bra skäggtrimmer. Smidig och lätthanterlig. Ligger bra i handen och lätt att få ett bra resultat, likt ett besök hos barberaren. Bra till långt skägg och bra till kortare, med hjälp av de olika huvudena och möjligheten till de olika längdinställningarna.

  Rekommenderas!
 • Utmerket
  1 måned siden
  Riktigt mångsidig trimmer med millimeterprecision. Riktigt imponerande. Det är den trimmer som har störst valmöjlighet gällande längd på trimningen som jag någonsin provat. Under mina år har jag haft strax över tio trimmers/hårklippare men aldrig med denna variation på längd. Perfekt för mig som både snaggar mitt hår och trimmar skägget med en och samma produkt.
  De olika trimmhuvudena som följer med underlättar självklart trimningen av skägg och polisong.
  Bra batteritid och en motor vars vibrationer inte känns i handen. Stabil och bra trimmer på alla sätt.
  Det enda som jag hade velat ändra på och som gör att jag ger den 9/10 i betyg är att själva trimmerhuvudet hade kunnat vara bredare och därmed trimma en större del av skägget/huvudet med en enda dragning. Annars full pott!
 • Perfekt
  1 måned siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Detta är den absolut bästa trimmer jag har testat. Gillar starkt att det är ett så stort intervall på trimlängden. Det gör att även fast man har lite längre skägg är det inga problem att få det jämt och snyggt. Rekommenderas verkligen
 • Perfekt
  1 måned siden
  Äntligen behöver man inte åka till barberaren 2 ggr i månaden, med denna underbara trimmer löser man det enkelt och smidigt själv. Fruktansvärt nöjd med denna produkt och rekommenderas varmt!
 • Perfekt
  1 måned siden
  Den bästa produkten jag använt för att snabbt och enkelt fixa mitt skägg, precis som barberaren gör. Men de olika tillbehören gör det super enkelt att få till det snygg och jämt överallt.