Panasonic ER-GB96

Panasonic ER-GB96

 • Batteritype: NiMH
 • Bruksområder: Skjeggtrimmer
 • Batteridrevet
Rangering 44 i Hårklippere & trimmer
Sammenlign priser på alle Panasonic Hårklippere & trimmer
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Panasonic ER-GB96

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Batteritype: NiMH
 • Bruksområder: Skjeggtrimmer
 • Batteridrevet

4.5 av 5 stjerner

Basert på 11 anmeldelser

Sortert etter dato
03.09.2018
  M
  MortenJ93(1 anmeldelse)
  Denne var bare helt rå! Den tar virkelig alle skjeggtuster og hårstrå. Kraftig motor på denne trimmeren som gjør at det blir ingen lugging i skjegget! Anbefaler denne til alle med tynt og tykt skjegg, ikke minst de med tett skjegg. I denne pakken får du med 3 trimlengder som kan finjusteres! 1 trimlengde (1-10mm). 2 trimlengde (11-20mm). 3 trimlengde (21-30mm) - Utrolig lett å bytte lengder. Med den sterke motoren blir det utrolig nokk ikke lugging helt ute på 30mm!
  06.11.2018
   S
   Smörgåsmannen
   Mange av anmeldelsene nedenfor synes å være stort sett falske / sponsede, eller hva det kan være. Det sa ikke at de hadde feil. Det er en god trimmer. Var litt bekymret når det var stille og lastet så fort (trodde det var noe galt med batteriet), men det fungerer fortsatt bra og tar alle strenger og så videre. Selv om du noen ganger lærer å kjøre flere ganger for å ta med alt. Den har ikke tilstrekkelig god byggekvalitet med hensyn til både trimmeren og kammen selv, er vanntett og ja, det føles bra bare. Det eneste som bekymrer meg er mekanismen for å heve og senke kammen, noe som føles litt billig i "klikk", og synes derfor å være av relativt lav kvalitet (uansett hvordan den faktiske kvaliteten viser seg å være), spesielt i sammenligning med resten av produktet. Jeg har tidligere hatt Remington MB4045, som til tross for sine relativt dårlige anmeldelser på prisjakt, fortsatt har tjent meg godt. Dessverre kanskje litt for godt. Fordi jeg fortsatt opplever at det utførte minst så godt som dette før det brøt sammen. Det er likevel en trimmer som koster halvparten så mye. Imidlertid ønsket jeg å prøve noe nytt og kjøpte derfor først en Moser 1030, som til tross for kjente merkenavn, hadde dårlig dårlig kvalitet, sakte lastet og kuttet dårlig. Jeg sendte den tilbake. Så valget var å enten få noe enda bedre, eller bare få en Remington igjen. Da Computer Sales droppet prisen på ER-GB96 til 850, gjorde jeg det. Og ja, et par uker senere kan jeg si at jeg ikke er misfornøyd med at enheten som helhet virker solid, at batteriet lades ekstremt raskt, at det er fint å ha 0,5 mm presisjon og at det er veldig mye som fungerer bra med ER-GB96. Men min tidligere MB4045 har fortsatt noen kvaliteter som denne, ikke topper, som er en kraftig motor (det lyder i hvert fall høyere) som tar alt skjegget (for meg), samt en innebygd og brettende mini-trimmer, som i denne modellen består av at du kan erstatte kammen din med en "detaljkam". På den tredje siden synes ikke MB4045 å være alt om du ser på vurderingene som er laget, og du ser på vurderinger, det er faktisk vanskelig å finne en skjegg trimmer som virker bra til en rimelig pris. Alle med konsekvent gode anmeldelser koster ca 1000 kr, så kanskje det er også hva du må betale for å få et produkt som du er sikker på, fungerer bra.

   Google

   15.10.2018
    B
    Booyaka
    Det er veldig bra, noe dyrt, men fortjener all ros under! Kjøpte den da, etter mange etterforskere, søkte jeg etter en trimmer som gjorde et lengre skjegg og det fikser dette galet! Som noen skrev, fortjener du det raskt igjen i fravær av barberbesøk.

    Google

    03.09.2018
     n
     niklas_k_sjogren
     Veldig god trimmer jeg har brukt nå for en stund. Barber nær og godt uten dyser og kan variere godt med dysene som følger med. Også egnet til å barbere skjegget lengre og å trimme overskje, noe som er litt mer fancy.

     Google

     19.08.2018
      e
      emilsson91
      En utrolig god trimmer, som i de fleste henseender er det beste jeg har testet. Batterilevetiden er god, de forskjellige lengdene på klippingen var gode. Helt fantastisk enkelt og vil være den eneste trimmeren jeg trenger.

      Google

      Side 1