Philips 436M6VBPAB

Philips 436M6VBPAB

 • Maks oppløsning: 3840x2160
 • Bildestørrelse: 42.51 Tommer
 • Oppdateringsfrekvens: 60 Hz
Rangering 128 i PC-skjermer
Sammenlign priser på alle Philips PC-skjermer
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Philips 436M6VBPAB

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Maks oppløsning: 3840x2160
 • Bildestørrelse: 42.51 Tommer
 • Oppdateringsfrekvens: 60 Hz

2.5 av 5 stjerner

Basert på 5 anmeldelser

Sortert etter dato
06.03.2019
  g
  glengus
  Jeg bruker denne skjermen til konsollspill, etter å ha brukt en 300 nits eller så skjermen, forskjellen er fantastisk, vel verdt oppgraderingen imo. Den ekstremt lyse skjermen og VMA-teknologien forårsaker noe svakt lys bløt hvis du er ute etter det. Det rapporterte pikselarrangementet som forårsaker et diagonalt nett utseende, er tydelig bare ved svært nærliggende avstander (50 cm eller så), jeg bruker min på skrivebordet ca 1 m foran meg, og legger ikke merke til det (for konsoll minst). Lokal dimming er litt rart hvis det ikke pleide å være, når du bytter mellom lyse himmel og mørk skyggevisning, kan jeg se på skjermen å justere lysstyrken over en tidsperiode på et sekund eller så. Hvis du er veldig masete, må du passe på at OLED skal komme til denne størrelsen, men for den svært rimelige prisen (jeg har en ex demo en for $ 900) har jeg ingen angrer. Merk: Det er 2 modeller, Hdr1000-versjonen er den gode, lyse en du vil, det er modellnummer ender i PAB. Hvis du finner et modellnummer med R istedenfor P i det, så er det den dårligere versjonen.

  Google

  21.02.2019
   D
   DaddyD
   En oppgradert skjerm som jeg tror er best egnet for konsollspillere. Hvis du skal bruke denne skjermen for din PC, må du sørge for å montere den på en veggmontering opp og ned. Ja, du leser riktig. Philips syntes det var fint å bruke et BGR-piksel sett i stedet for RGB. Problemet med BGR er at det ikke er kompatibelt med Windows ClearType, noe som gjør teksten uskarpt. Så løsningen er å plassere den opp ned, rotere bildet 180 grader inne innstillingene, og VIPPS du har en RGB skjerm.

   Google

   20.01.2019
    g
    goatface
    kan ikke brukes som en skjerm på grunn av den bemerkelsesverdige underpikseloppsettet som gjør at alt ser ut pikslet. kan fungere eksternt, men ikke som en skjerm.

    Google

    09.12.2018
    Endret 21.12.2018
     m
     markusla
     Rediger: oppdaterer min anmeldelse. Nedenfor ble misfargingen forsvunnet etter at skjermen ble slått av en natt og ikke returnert. Tenk det er en utmerket skjerm som oppfyller mine forventninger. Dessverre opplever jeg det samme som rsjq gjør. Stor misfarging på skjermen min, kanskje mandagseksemplarer, men uansett, har den gått gjennom kvalitetskontrollen. Se her: https://imgur.com/a/SLvMavz

     Google

     05.12.2018
      r
      rsjq
      Denne skjermen lider av ekstrem bakgrunnsbelysning, noe som dessverre gjør det helt ubrukelig hvis du er nærmere enn 2 meter unna. I tillegg synes de små "RGB-diodene" veldig tydelig, noe som gir følelsen av at en klut av jutevev har blitt lagt over hele bildet, jeg har aldri sett noe lignende. Min 2-årige 4000-kr budsjett-4k-TV ser bedre ut (mye bedre!) Til sammenligning, både som en TV og dataskjerm (og så er jeg 60cm unna den). I tillegg ser dette stedet trist ut, og styrespaken på baksiden er nesten ubrukelig. Ikke la deg lure av fine bilder og frekke reklameslogoer, dette er kvalifisert søppel.

      Google

      Side 1