Philips 436M6VBPAB

Philips 436M6VBPAB

  • Maks oppløsning: 3840x2160
  • Bildestørrelse: 42.51 Tommer
  • Oppdateringsfrekvens: 60 Hz
Rangering 171 i PC-skjermer
Sammenlign priser på alle Philips PC-skjermer
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Philips 436M6VBPAB

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

2.9 av 5 stjerner

Basert på 6 anmeldelser

Sortert etter dato
09.12.2018
Endret 05.08.2019
m
markusla
Rediger: oppdaterer anmeldelsen min. Misfargingen nedenfor forsvant etter at skjermen ble slått av en natt og ikke kom tilbake. Tror det er en utmerket skjerm som tilfredsstiller mine forventninger. Dessverre opplever jeg det samme som rsjq gjør. Stor misfarging på skjermen min, kanskje en mandagskopi, men uansett har den sklidd gjennom kvalitetskontrollen. Se her: https://imgur.com/a/SLvMavz

Google

24.07.2019
s
smygarn
Jeg har nå brukt skjermen daglig i cirka 8 måneder. Les noen anmeldelser her og ble litt frustrert. Jeg har ikke sett noen problemer med det med BGR-piksellayout. Da bruker jeg det mest som en kontormonitor, og hvis det var noe som var opplagt, hadde jeg lagt merke til det. Når jeg bytter til ClearType, blir teksten tydeligere. Jeg har også Philips første 40 "4K-skjerm sammen med som referanse. Det har utrolig dybde i kontrast. Svart er bekrå svart. Den lider IKKE av noen bakgrunnslys blødning. Imidlertid har jeg to nye Philips 27" med IPS-panel som jeg kjøpte for noen måneder siden så et stort problem med dette. Så nei, jeg kjenner ikke igjen noen av anmeldelsene jeg ser nedenfor, så jeg lurer på om de legger anmeldelsene på feil skjerm. + Veldig praktisk med fjernkontroll. Vanskelig å gå til en skjerm uten fjernkontroll. Imidlertid er det nesten et must da joysticken er vanskelig tilgjengelig på baksiden av skjermen. + Ingen PWM som lar deg senke lysstyrken på skjermen uten at den flimrer, noe som er ganske viktig hvis du har mørkt kontor. + Veldig rask responstid er viktig i spill. Jeg målte dette i begynnelsen, men nå har jeg glemt de nøyaktige tallene. + VESA Adaptive sync fungerer også på nvidia-grafikkort. Veldig viktig, siden du kanskje kan få grafikkortet til å levere 60Hz i alle modus. Du opplever ganske god flyt selv når du dypper ned til 48Hz. Det krever imidlertid å slå på Rask synkronisering (som ikke er standard) i nvidias kontrollpanel. - Det jeg virkelig savner er at det er bøyd. Jeg tror denne skjermen går litt over grensen for hvor stor en flatskjerm kan lages. Se for deg at du satte to 22 "skjermer side om side. Ville du ikke ha satt dem i en rett linje? Jeg har nettopp kjøpt en buet ultrawide 34 "3440x1440 .. men nei. Disse skjermene kan ikke sammenlignes. Minst like mange kodelinjer kan ikke passe, så den vil holde ut med denne 43" før jeg finner en lignende fast buet.

Google

06.03.2019
g
glengus
Jeg bruker denne skjermen til konsollspill, etter å ha brukt en 300 nits eller så skjermen, forskjellen er fantastisk, vel verdt oppgraderingen imo. Den ekstremt lyse skjermen og VMA-teknologien forårsaker noe svakt lys bløt hvis du er ute etter det. Det rapporterte pikselarrangementet som forårsaker et diagonalt nett utseende, er tydelig bare ved svært nærliggende avstander (50 cm eller så), jeg bruker min på skrivebordet ca 1 m foran meg, og legger ikke merke til det (for konsoll minst). Lokal dimming er litt rart hvis det ikke pleide å være, når du bytter mellom lyse himmel og mørk skyggevisning, kan jeg se på skjermen å justere lysstyrken over en tidsperiode på et sekund eller så. Hvis du er veldig masete, må du passe på at OLED skal komme til denne størrelsen, men for den svært rimelige prisen (jeg har en ex demo en for $ 900) har jeg ingen angrer. Merk: Det er 2 modeller, Hdr1000-versjonen er den gode, lyse en du vil, det er modellnummer ender i PAB. Hvis du finner et modellnummer med R istedenfor P i det, så er det den dårligere versjonen.

Google

21.02.2019
D
DaddyD
En oppgradert skjerm som jeg tror er best egnet for konsollspillere. Hvis du skal bruke denne skjermen for din PC, må du sørge for å montere den på en veggmontering opp og ned. Ja, du leser riktig. Philips syntes det var fint å bruke et BGR-piksel sett i stedet for RGB. Problemet med BGR er at det ikke er kompatibelt med Windows ClearType, noe som gjør teksten uskarpt. Så løsningen er å plassere den opp ned, rotere bildet 180 grader inne innstillingene, og VIPPS du har en RGB skjerm.

Google

20.01.2019
g
goatface
kan ikke brukes som en skjerm på grunn av den bemerkelsesverdige underpikseloppsettet som gjør at alt ser ut pikslet. kan fungere eksternt, men ikke som en skjerm.

Google

Side 1