Sony Xperia XZ2 Compact Dual H8324

Sony Xperia XZ2 Compact Dual H8324

(20)
3.9(20 anmeldelser)
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
  • 5 Tommer
  • Android 9.0 (Pie)
  • 4G (LTE)
  • Trykkskjerm (touchscreen)
  • 2870 mAh
  • 64 GB
  • Skjermstørrelse: 5 Tommer
  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • 4G (LTE)
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

3.9 av 5 stjerner

Basert på 20 anmeldelser

Sortert etter dato
31.10.2018
o
openconcept(1 anmeldelse)
Dropper samtaler og mister dekning hyppig. Sendt til reparasjon der testene ikke viser feil, men i omtaler og på diverse forum viser det seg at mange har samme problem med dårlig dekning og avbrutte samtaler. Ikke anbefalt hvis du vil ha en telefon som går å ringe med.
03.12.2018
Endret 03.02.2019
R
Razpootin
Veldig solid bygget med fantastisk grep uten skall. Skjermen gir lite å være ønsket. Ikke oppløsningen, som er akkurat, men farger på skjermen som mangler riktig slag på tross av "dypere farger" -modus. Hadde vært ønskelig med AMOLED. Visningsvinklene er fortsatt dårlige (vitne / gråte på skråning). I tillegg er det veldig oppblåst med mye lur, som for det meste kan deaktiveres eller avinstalleres. Også merkelig nok veldig mye hacking til tross for Snapdragon 845 (fullt oppdatert telefon). Flat lyd i høyttalerne, som gjengir vibrasjoner i chassiset når det smelter litt ... De kunne enkelt passe sammen med 3,5 mm hodetelefonkontakt. Hyggelig og generelt ok kamera. Imidlertid mangler optisk bildestabilisering. Klart et klipp av Elgigantens BlackFriday for 3490: -. EDIT Tenk skjermen er generelt veldig dårlig, seg (viser stier og spøkelser) og når du skriver på tastaturet savner det ofte hvilket brev du trykker på ... har ingen anelse om det er glasset selv er for jevnt eller noe. Skjermen føles ikke responsiv og presisjonen er dårlig.

Google

11.01.2019
k
krishna1
Jeg solgte Oneplus 5T fordi jeg ville ha litt mindre lur og for meg var det egentlig bare ett alternativ, gjett hvilken som helst. Du har sikkert gjettet det, men jeg klargjør fortsatt at alle er i spillet: Sony Xperia XZ2. Jeg har nå hatt det om en måned og er fornøyd med de fleste ting nå, da jeg har brukt meg til en lur som først følte meg for liten. Ok batterilevetid. Fin skjerm. Godt i hånden. Meget god lyd (passer fint med min Sony WH-1000XM3)

Google

02.12.2018
a
ar87ace
Totalt sett en god telefon til tross for det negative. En oppgradering fra min Z5c, ikke en stor oppgradering, men akkurat det jeg trengte. Kjøpte telefonen på blackfriday -38%. Absolutt ikke verdt prisen på 5500kr! + Fantastisk 5 tommers skjerm + Topp spesifikasjoner og ytelse + Enkel å bruke enkelt + Robust og holdbart + Fint kamera + Oppløsning og ppi ~ Gjennomsnittlig kvalitets lyd høyttalere ~ Gjennomsnittlig batterilevetid -Touch-skjermproblem (oppdateringsrett?) -Til å bruke andre SIM-kort må du ofre ekstern lagring -Noen dobbeltklikk for å våkne opp ("Ambient display" er ikke så bra) -Fingeravtrykk sensor posisjon (for lav) -Litt for tykk for en "kompakt" telefon Ingen 3,5 mm jackkontakt -18: 9 skjermforhold -Trådløs kostnad -Pris

Google

28.11.2018
s
softjue
Vellykket funnet denne fantastiske telefonen på årets Black Friday. God størrelse og kraftig ytelse. Kameraet er utrolig bra! Full vurdering igjen for Sony, likte alltid telefonene sine.

Google

Side 1