Electrolux EW6F6248G5 (Hvit)

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle Electrolux Vaskemaskiner (44)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (8.33)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Utmerket
  8 mån siden
  Jeg har deltatt som testpilot via Smartson og kjøpt produktet til en redusert pris. Og synes det var en av de beste dealene jeg har gjort. Maskinen vasker utrolig bra. Jeansprogrammet er et must, og endelig finnes det en maskin som føles som om den er laget for 2100-tallet. Anbefales på det sterkeste!
 • Bra
  8 mån siden
  Jeg har deltatt som testpilot via Smartson og kjøpt produktet til en redusert pris.

  Vi er godt fornøyd med maskinen så langt. Med to små barn i hus merker vi godt forskjell fra vår forrige 10 år gamle LG. Den er effektiv og mer stillegående enn vi var vant med. Den fjerner flekker bedre og jeg opplever tøyet som meget friskt etter vask. Vi har virkelig testen den hardt og tatt en skikkelig sjau på dyner og trekk til sofaputene. Dette er jo helt uproblematisk med såpass god kapasitet i tillegg til at det er lett å velge riktig program. Kunne dog ønske at den fikk ut mer av finstøvet i klærne.
  Men alt i alt en maskin jeg ikke angrer på at jeg kjøpte, og
 • Utmerket
  8 mån siden
  I participated as a test pilot through Smartson and bought the washing machine for the reduced price. Overall I am very happy about it. It's quiet , has more than enough functions and delivers good results. Also, it looks very good in my bathroom and has a perfect size: doesn't take too much space but fits a lot.Would definitely recommend!
 • Utmerket
  8 mån siden
  Oppdatert : 8 mån siden
  Jeg har deltatt som testpilot via Smartson og kjøpt produktet til en redusert pris.
  Etter å ha testet maskinen et par ganger nå på forskjellige programmer vil jeg si meg meget fornøyd. Det finnes et vaskeprogram for stort sett hva som helst, med manuelle tilpasninger. Synes også maskinen er ganske stillegående og har et stilig design. vil si dette er et godt kjøp!
 • Middels
  8 mån siden
  Oppdatert : 8 mån siden
  «Jeg har deltatt som testpilot via Smartson og kjøpt produktet til en redusert pris»
  Stillegående maskin, som vasker godt og sentrifuge gir nesten tørre klær. Det som trekker ned er at den ikke fjerner støv godt nok og det synes jeg er vel så viktig som at klærne skal bli ellers ren, jeg hadde personlig betalt mer for en maskin som fjerner støv bedre.
  Hadde tidligere Bosch WAQ284E0SN som kostet rundt 8.000; for 8 år siden. Overgangen var merkbart bedre i henhold til brukervennlighet og støy. Bosch har fungert fint i alle år og virker enda fint og nå gjenstår det å se om Electrolux EW6F6248G5 er like vedlikeholds fri over tid.
 • Utmerket
  8 mån siden
  Oppdatert : 8 mån siden
  Jeg har deltatt som testpilot via Smartson og kjøpt produktet til en redusert pris. Med 3 barn i hus er jeg avhengig av en god vaskemaskin som gjør klærne rene, samtidig som den er enkel å bruke. Maskinen svarte virkelig til forventningene! Helt topp at tidsbruken avhenger av hvor mye vasken veier, og i tillegg kan man selv velge at maskinen skal bruke kortere tid hvis man har litt knapp tid. Den er så og si lydløs, og klærne blir rene og mindre krøllete enn med forrige vaskemaskin. Anbefales!
 • Utmerket
  8 mån siden
  Oppdatert : 8 mån siden
  Jeg har deltatt som testpilot via Smartson og kjøpt produktet til en redusert pris. Vi er utrolig godt fornøyd med vår nye maskin etter å ha brukt den noen uker nå. Vaskemaskinen vasker utrolig rent og effektivt, men er samtidig skånsom. Vi vasker omtrent daglig og med to barn, der den ene i tillegg bruker tøybleier, trenger vi en maskin som vasker godt og bruker nok vann til ekstra skittent tøy. Maksinen oppfyller kravene utmerket og er i tillegg stillegående. En stor bonus er at ull som ellers bare tåler håndvask kan vaskes i maskinen, da ullprogrammet er ekstremt skånsomt, uten at det går ut over effektiviteten. Eget program for yttertøy er også fantastisk med barn i huset!
 • Utmerket
  8 mån siden
  Oppdatert : 8 mån siden
  Jeg har deltatt som testpilot via Smartson og kjøpt produktet til en redusert pris. Etter å ha testet maskinen i en liten måned,så er vi strålende fornøyde med den. Den har et godt utvalg av programmer, og mange muligheter for å selv bestemme lengden på disse. Den er også energieffektiv og har et lavt støynivå. God plass har den også. Det kunne gjerne vært litt flere temperaturvalg på høye temperaturer, men ellers er det veldig lite å klage på. En skikkelig solid kvalitetsmaskin som jeg kan varmt anbefale!
 • Utmerket
  8 mån siden
  Oppdatert : 8 mån siden
  Jeg har deltatt som testpilot via Smartson og kjøpt produktet til en redusert pris. Denne vaskemaskin kan jeg si meg veldig fornøyd med. Den vasker rent, enkel å betjene. Mange program å velge mellom. Leste bruksanvisning før bruk og alt fungerer som det skal. Liker at jeg kan velge at den starter når jeg selv ønsker. Døren er stor og god. Det gjør det lett å få inni også store ting som f. eks en dyne. Er svært fornøyd både med maskinen og med Smartson som sørget for at maskinen kom hjem til meg og ble innstallert så det bare var for meg å starte å bruke den.
 • Perfekt
  8 mån siden
  Oppdatert : 8 mån siden
  We took part as a testpilot via Smartson and bought the product to a reduced price. We almost backed out as it seemed to good to be true.
  After some googling, we decided to try it and we have not regretted it a second.
  It was like love at first sight. The machine has a beautiful and modern look. Many of other things we love about the machine which I can name a few here: large volume, self-turn off after a while after a wash circle is completed, many difrent wash functions - shortest function is only 15 mins, very large door, etc.
  Every wash give us great washing results and it spins well.
  One of the most pleasant surprises was that the top of the machine expands to a full depth. At the beginning we were a bit sceptical because we needed one with over 60cm depth to allow our dryer to be placed on top if a washing machine. When we unpacked the machine, we were amazed by the part at the top which stick out to a full depth and our dryer sits perfectly on top of the machine :-)

  The only negative point I can mention is that the door (which is very large) is too low such that when our laundry basket is place in front, it is not possible to open the door. But it is just a matter of getting used to it :-)

  Another great thing with our order was that not only there was no delivery charge, but the machine was delivered at home and was carried down to our wash room without any charge whatsoever.
  What a great service! THANK YOU!
 • Omtaler fra andre land

  Sortert etter dato

 • Perfekt
  3 mån siden
  Riktigt bra. Ett av kraven var en tyst tvättmaskin, och med 50dB är den riktigt tyst.
  Har delay funktion där du kan välja att starta maskinen efter flera timmar. Funkar bra.
 • Perfekt
  8 mån siden
  Oppdatert : 8 mån siden
  Perfekt