Bosch VitaBoost MMBH6P6B

Bosch VitaBoost MMBH6P6B

 • Volum: 2 liter
 • Type: Blender
 • Effekt: 1600 W
Rangering 14 i Kjøkkenmaskiner
Sammenlign priser på alle Bosch Kjøkkenmaskiner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Bosch VitaBoost MMBH6P6B

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

4.7 av 5 stjerner

Basert på 89 anmeldelser

Sortert etter dato
24.06.2019
  A
  Amilie Peersen(1 anmeldelse)
  Jeg er super fornøyd med Bosch Vitaboost! En blender som har futt og som blender smootier slik du får på perfekte smootier for store og små. Jeg har også testet supper, dipper og sauser og det funker like bra hver gang. Blenderen har 6 ulike programmer og de er virkelig gode. Vært hver krone.
  19.06.2019
   i
   ingen_(1 anmeldelse)
   Jeg har fått teste ut VitaBoost I samarbeid med Buzzador. Jeg er kjempefornøyd og har brukte den hverdag. Enkel og praktisk. Kan anbefales!
   18.06.2019
    I
    Idaochlycke(2 anmeldelser)
    Vi er helt frelst med Bosch VitaBoost! Den gjør hverdagen så enkel og lager både suppe og smoothie raskere en lynet! Dette har blitt vår no1 kjøkkenfavoritt og den er i daglig bruk her i hus! Vaskeprogrammet gjør den utrolig lett og rengjøre og det er et stort pluss!
    17.06.2019
     A
     Alex35(4 anmeldelser)
     I samarbeid med buzzador har jeg fått teste vitaboost. Første inntrykket er at den ser veldig proff ut, den er stor og ser veldig solid ut. Den lager enkelt smoothie og digger at du kan ha avocado steinen oppi. Det sier litt om at den funker! Jeg har laget smoothie, sauser, supper og knust is. Alt går veldig fint. Det eneste jeg hadde håpet på er at den skulle bråke litt mindre. Det er ganske mye lyd i den. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med produktet og det kan varmt anbefales.
     12.06.2019
      s
      stimarigull(4 anmeldelser)
      Blenderen er kraftig og god, med stor romsleg beholder. Programma som er forhåndsinnstilt er kjekke å ha. Den kunne ha vore lettare å helle av, Det er også litt vanskelig å få alt ut av beholderen .
      Side 1