SteelSeries Rival 310

SteelSeries Rival 310

 • Tilkobling: Kabeltilknyttet
 • Funksjoner: Ergonomisk design, Egnet for gaming, RGB LED-lys (flerfarget), LED-lys (ensfarget)
 • Antall knapper: 6
Rangering 53 i Mus & pekeenheter
Sammenlign priser på alle SteelSeries Mus & pekeenheter
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

SteelSeries Rival 310

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Tilkobling: Kabeltilknyttet
 • Funksjoner: Ergonomisk design, Egnet for gaming, RGB LED-lys (flerfarget), LED-lys (ensfarget)
 • Antall knapper: 6

3.2 av 5 stjerner

Basert på 23 anmeldelser

Sortert etter dato
28.07.2019
  T
  Trym Bergmann(2 anmeldelser)
  Bra form, men etter 3 måneder gikk gummien på sidene av. Anbefales ikke for noen med svettende hender som meg. Man kan kjøpe ny gummi, men igjen det er ikke gratis som det burde vært. Spesielt når steelseries har kommet ut og sagt at dette var en produksjonsfeil.
  23.04.2018
  Endret 06.07.2018
   G
   GamerPenguin(2 anmeldelser)
   Fantastisk mus til CS:GO og andre FPS-spill. Av alle musene jeg har testet liker jeg denne musa best til CS:GO for øyeblikket. Jeg har brukt Zowie EC2-A frem til nå men jeg er ikke så glad i sensoren til Zowie, synes rett og slett den er for vanskelig å bli vant til spesielt med tanke på måten den tracker på, som jeg synes er annerledes enn andre mus og ikke på en god måte. Formen på Zowie er bra nok, men det er sensoren som er grunnen til at jeg byttet. Jeg har ikke prøvd nye EC2-B med oppgradert sensor så kan ikke sammenligne med den. Så valget stod mellom Rival 310 og Logitech G403 (wired). Rival 310 slår både Zowies og Logitechs muser etter min mening. Rival 310 har mye bedre sensor enn EC2-A, spesielt med tanke på trackingen. Logitech G403 har en bra sensor men problemet men den er at kabelen er altfor tung og stiv og holder igjen musa når man beveger den. Dette gjør at man ikke klarer å gjøre presise bevegelser med G403 i spill som f.eks. CS:GO og andre presisjonskrevende FPS-spill. Det hjelper ikke med Mouse Bungee heller, har prøvd det. Kabelen på Rival 310 er til gjengjeld fantastisk. Det er godt mulig G403 Wireless er bedre siden man slipper kabelen, men har ikke prøvd den så kan ikke sammenligne. Jeg liker også formen på Rival 310 svært godt. Jeg anbefaler Rival 310, spesielt til FPS-spill (bl.a. CS:GO) som krever høy presisesjon, bra respons og stabil tracking.
   05.07.2019
    C
    Caspian _
    En veldig god mus. Det er bare bra Jeg liker oxo-programvaren, jeg har hatt den i mer enn ett år, og jeg har ikke hatt noen prublem med plasten

    Google

    01.07.2019
     L
     Langos
     Ganske ok ergonomi, bare bra for meg, men gummifester på sidene kommer av og kan ikke settes tilbake på noen god måte. For meg holdt musen i omtrent et år, for andre har gummistørrene kommet ut om noen måneder. Dårlig kvalitet ærlig, det er ikke en billig mus.

     Google

     25.03.2019
      Nydelig for hånden, men, Hvis du liker Input Law, er denne musen perfekt for deg. Gripet på begge sider kom av etter 2 måneder. Har aldri hatt problemer med input lag før, men denne musen er som det verste. Anbefaler det ikke til deg som bruker den 2 skjermer eller spiller csgo

      Google

      Side 1