Dell UltraSharp U2518D

Dell UltraSharp U2518D

 • Maks oppløsning: 2560x1440
 • Bildestørrelse: 25 Tommer
 • Oppdateringsfrekvens: 60 Hz
Rangering 141 i PC-skjermer
Sammenlign priser på alle Dell PC-skjermer
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Dell UltraSharp U2518D

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Maks oppløsning: 2560x1440
 • Bildestørrelse: 25 Tommer
 • Oppdateringsfrekvens: 60 Hz

2.7 av 5 stjerner

Basert på 6 anmeldelser

Sortert etter dato
07.08.2018
  T
  Tallfjant
  Skjermen er fin når det virker, men to av tre skjermer har hatt et problem med at USB-kontaktene blir fysisk ødelagte. De kommer med deg når du trekker ut kabelen.

  Google

  23.07.2018
   n
   nipe
   Høy oppløsning (nå bare for størrelsen) i jevnt format til riktig pris og med høyre innganger / utganger for å koble to datamaskiner til flere skjermer uten KVM var de viktigste kravene for å velge denne skjermen. Og knappene er plassert på forsiden eller bunnen, slik at de er tilgjengelige når du har flere skjermer ved siden av hverandre. Disse punktene møter skjermen så bra jeg vil nok kjøpe en mer hvis den kommer ned rundt 2500kr igjen. Har 2 stk. Brukt til arbeid, surfing, film og amatør bildebehandling. En datamaskin er koblet til DVI til hver skjerm, en datamaskin er koblet til DP-seriell tilkobling. Ikke noe problem med bildet på noen av skjermene. Bakgrunnsbelysning / glød er så liten at den bare er merkbar når man ser etter den under de rette (eller feil) forholdene. Ingenting jeg tenker på i det hele tatt i normal bruk. Det største problemet jeg vil si er en så unødvendig ting at menyknappene krever så mye strøm for å reagere at skjermen noen ganger vrir seg. Hvis du har to datamaskiner koblet til, må du dessverre kanskje trykke på dem noen ganger for å bytte inngang. Diskret design med ganske tynne kanter er også positiv. Dette er ingen signifikant spillskjerm eller profesjonell skjerm for bildeditorer, så det er ditt primære program hvis du fortsetter å søke i et annet prisklasse. Men det er en god allsidig skjerm til en fornuftig pris som er det jeg baserer min vurdering på.

   Google

   06.07.2018
    h
    hugolm
    Ikke god skjerm. Har kjøpt mange skjermer fra Dell, men dette mangler kvaliteten du er vant til. Sterk støtte, bakgrunnsbelysning blødning og glød. Synd de endte med 2515H

    Google

    24.03.2018
     B
     Booyaka
     Tom under oppsummerer alt veldig bra, abonnerer på alt (pluss som minus). + Integrert strømforsyning + USB-hub Kjøpte skjermen for sin allsidighet / overkommelighet og for mine formål, fungerer det bra.

     Google

     22.12.2017
     Endret 17.01.2018
      T
      Tomme
      Anvendelsesområde: foto, film, surfe. God allsidig skjerm som jeg bruker til fotoredigering, filmer, serier, surfe. Ingen direkte svakheter, god kvalitet og rimelig pris. Tenker på å få en andre skjerm, bra med tynne kanter for dual-setup. Selv om jeg plager meg, er det lett lekkasje nederst, synlig når du ser filmer med svarte barer. + Gode farger, skarphet + DC-dimming (ingen PWM-flimmer) + Elegant no-nonsense design, kompakt for en 25-tommers + 3,5 mm lyd ut fra HDMI-kilde (SNES Classic!) + Stabil stativ med gode justeringsalternativer + High dpi gir en jevn overflate på 25 " -Lekk lekkasje, på min kopi, det nederste venstre hjørnet -IPS lyser Knappene er litt treg

      Google

      Side 1