Metro: Exodus (PS4)

Metro: Exodus (PS4)

  • Sjanger: Eventyr, FPS, Sci-Fi, Skrekk, Overlevelse, Shooter
  • Lanseringsår: 2019
  • Anbefalt aldersgrense: 18 år
Rangering 90 i PlayStation 4-spill
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Metro: Exodus (PS4)

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
  • Sjanger: Eventyr, FPS, Sci-Fi, Skrekk, Overlevelse, Shooter
  • Lanseringsår: 2019
  • Anbefalt aldersgrense: 18 år

4.3 av 5 stjerner

Basert på 4 anmeldelser

Sortert etter dato
30.05.2019
H
Häfnero(3 anmeldelser)
En verdig slutt på ett av de beste dystopi spillene som er tilgjengelig på markedet. Overgangen til "Open World" konseptet har spillutviklerne klart utmerket, nå som Artyom sammen med en utbryter gjeng jakter på sivilisasjonen utenfor Metroen. Dine valg skaper en helt egen historie og vil utforme slutten på spillserien men starten på Artyom sin nye tilværelse.
15.06.2019
c
cenatron
En av mine favorittspill i verden. Grafikken, historien og spenningen er til å dø for.

Google

13.05.2019
E
Enfernia
Veldig verdig å frigjøre denne franchisen, de fortjener virkelig en større spillerbase enn nå, gjør dette studioet ikke rettferdighet! Grafisk en av de fineste å konsollere, følsomhet er noe jeg ikke finner hvor jeg vil sette inn, men i tillegg til at spillet er ekstremt underholdende :) Vil si at dette er en reaköp (349kr type)

Google

15.04.2019
Endret 27.04.2019
G
GreeeenfroG
Virkelig godt spill som er slutten på trilogien, her får du svar på hvordan verden over jorden virkelig ser ut! Grafisk er spillet enormt stilig på PS4 Pro med 4k og HDR, og det går også bra, på vanlig PS4 er det selvfølgelig litt verre på alle punkter, men også her veldig pent! Historien er god, våpen er mange, og de er i stand til å bygge de små som du vil. Fiender er også svært varierte med både humane og mutanter av mange slag der alle er forskjellige vanskelig å ta kål på. Verden er basert på ganske store (legalt store) openworld-deler som du kan utforske som du vil, men ofte går spillet også over til den klaustrofobiske korridorskytten de to tidligere Metro-spillene er kjent for! Her får du horror og eventyr når det er best! Grafikken på Ps4 PRO hvis du kjører på 4K TV med god HDR, er veldig bra! Det ser veldig bra ut med skygger og røyk osv. Dette er godteri for øynene! // Spilt på PS4 Pro / 60 tommers 4K HDR TV ** Hva betyr HDR og hvorfor er det så bra? Den enkle forklaringen er "bedre piksler i stedet for flere piksler" der HDR tilbyr et utvidet kontrastområde med mye bedre detaljer i mørke / lyse scener, samt forbedret fargestyring med flere nyanser og dybde i bildet. Ideen er rett og slett å gjøre bildet mer realistisk og å gjenskape hvordan menneskene ser i virkeligheten hvor for eksempel en blendende sol vil gi samme effekt som når vi ser ut av vinduet.

Google