AEG FFE62800PM (Rustfritt)

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle AEG Oppvaskmaskiner (59)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (8.82)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Perfekt
  Har nå testet denne maskinen for Smartson i et par uker, og er meget fornøyd med den. Maskinen er ganske stillegående i vanlig drift, og har også et eget stilleprogram som oppleves nærmest lydløst. Volumet som maskinen kan laste var overraskende stort og man kan pakke ganske mye inn i den. Dette gjør at vi faktisk bruker oppvaskmaskinen sjeldnere, og man sparer jo da miljøet og strømregningen litt i samme slengen. ComfortLift funksjonen er meget praktisk og fungerte overraskende bra. Definitivt en maskin jeg kan anbefale på det varmeste!
  1 dag siden
 • Veldig bra
  Brukt maskinen i snart 2 uker nå, og er veldig fornøyd. Det er en pen stillegående maskin, som vasker rent. ComfortLift funksjonen fungerer utmerket, og er veldig behagelig når man skal ta mye inn eller ut av maskinen. Litt uvant i starten. Liker bedre en kurv til bestikket kontra en egen skuff, da dette går utover plassen til høye glass osv. Åpener seg automatisk og slipper ut dampen, veldig smart.

  Pluss
  + Pen og stillegående maskin
  + Smart løftefunksjon
  + Vasker alltid rent
  + Åpner seg automatisk

  Minus
  - Litt dårlig plass til høye glass
  - Løftefunksjonen stjeler litt plass pga. armene som løfter kurven.
  2 dager siden
 • Veldig bra
  Veldig god maskin. Stillegående, gode programmer og smarte funksjoner. Comfortlift som hever nederst kurv opp med ca 25cm er superdigg.
  4 dager siden
 • Veldig bra
  Denne maskinen er veldig bra. Den er romslig og har plass til det meste. Her setter jeg inn møkkede gryter og skitne tallerkner. Resultatet blir veldig godt hver gang. Synes også det er flott med stillegående modus så jeg slipper å høre på alt bråket fra en slik maskin. Dog den kunne vært enda mer stillegående. Det at døren spretter opp under tørkingen er en flott ide. En ting mindre å huske på i en stressede hverdag. Å kunne få den nederste kurven opp i normal høyde er uvant, men veldig fint. Passer spesielt for eldre og de med dårlig rygg. Men her slet vi litt første gangen med å forstå hvordan den kunne tas ned igjen. Så denne burde vært litt mer intuitiv. Litt tung er den også å dra ned for barn og eldre.
  Jeg er litt skuffet over vaskingen av høye vinglass. Her får jeg bare plass til et par. Skulle gjerne fått plass til flere omgangen.
  Ellers er denne en oppvaskmaskin jeg vil anbefale.
  6 dager siden
 • Perfekt
  Jeg digger den.
  Maskinen oppleves som solid og sterk.
  Den er utrolig praktisk innredet og vaskeresultatet har det aldri vært noe å utsette på.
  Comfort-lift funksjonen er like praktisk som det høres ut som ut. Å få nedersre kurven opp i høyden gjør tømming og stabling av maskinen mye mer effektivt.
  En siste snedig detalj er at maskinen åpner seg etter endt program. Detter fører til at oppvasken tørker fort.
  7 dager siden
 • Utmerket
  Veldig fornøyd med denne maskinen! Vi er storforbruker av oppvask(maskinen vår) og vi kunne ikke være mer fornøyd med denne maskinen, fra å gå fra en standard rimelig modell, til denne så har det vært en stor og positiv forandring. Å få nederste skuff opp i arbeidshøyde er kjempe digg, og gjør det mye enklere og lesse ut og inn av maskinen. En av det jeg liker best med den er bestikk-kurven øverst, i stedet for en løs kurv nederst. Mye mer mulighet for orden, og bedre å rydde ut av bestikkskuffen.

  Den virker veldig solid, og alle bevegelige deler er stramme og fine. Maskinene er veldig stillegående, energieffektiv. Den har mange programmer, enkel i bruk og både det at den åpner seg for å lufte ut damp og at den har et rødt lys på gulvet som indikerer at maskinen er på for meg en stort pluss, da slipper alle å åpne maskinen midt i programmet hele tiden, og halvveis lukke igjen døra, slik at den aldri blir ferdig.

  På den negative siden kan det være litt problemer med å åpne nederste kurv når det står høye asjetter bakerst, og når man skal ta glasskurven opp så kan den stange i bestikkskuffen. Men maskinen er ekstremt mer romslig enn jeg er vant til. Slik at vi har gått fra å kjøre i snitt to maskiner til en om dagen.

  Alt i alt er dette en kjempebra maskin jeg kan lett kan anbefale :-)
  8 dager siden
 • Perfekt
  Meget fornøyd med maskinen, og kan lett anbefalest til andre.
  Den er stillegående
  Genialt at en kan få den nederste skuffen opp i normal arbeidshøyde
  Maskinen åpner seg når den er ferdig, slik at oppvasken tørkes
  Genialt lys som lyser ned på golvet når den er i gang
  Flott "brett" helt øverst til bestikk, som kan taes ut for enklere å tømme. Dette vil også forhindre at unger kan skjære seg på kniver o.l.
  8 dager siden
 • Utmerket
  Oppvaskmaskinen har et stilrent design som er diskret og passer bra på det moderne kjøkken. Selve maskinen er svært stillegående, og den er energieffektiv med lavt vannforbruk. Av andre positive egenskaper kan jeg trekke frem at den vasker veldig grundig, og tørkeprogrammet gir tørre enheter uten vaskestriper og skjolder. Maskinen åpner seg selv automatisk og slipper ut damp på slutten av programmet.

  Det unike med maskinen er comfort lift-funksjonen. Denne er veldig praktisk da man slipper å bøye seg ned for å tømme den nederste kurven, og dermed slipper uheldige arbeidsstillinger. Man kan legge inn snarvei til favorittprogram, programmere forsinket start, og den har et rødt lys som lyses på gulvet under maskinen når den er påskrudd.

  Ting som jeg er mindre fornøyd med er arrangeringen av den nederste kurven, da jeg føler tallerkenen ikke nødvendigvis blir stablet på den mest plasseffektive måten. Dette kompenseres derimot med at maskinen er utstyrt med egen bestikkskuff, så man slipper å miste plass i nederste kurv til en bestikk-kurv. Alle de tre kurvene er utstyrt med egen vanndyse, slik at man sikrer seg ren og grundig vask på alle nivåene.

  Et veldig godt kjøp både teknisk og estetisk, kan anbefale maskinen.
  13 dager siden
 • Perfekt
  Kjempe fornøyd med denne oppvaskmaskinen. Sammenlignet med den jeg hadde tidligere er denne mye mer stillegående, større kapasitet noe som er et pluss da den ikke trenger å kjøres hele tiden. Har også en comfortlift funksjon som gjør oppvasken mye enklere og kjekkere! Også veldig bra med egen skuff til bestikket som er helt øverst i oppvaskmaskinen, blir da også vansklig for små barn å få tak i skarpe kniver :)
  14 dager siden
 • Perfekt
  Jeg har nå hatt denne maskinen en uke, og må bare si meg særdeles fornøyd.
  1: Meget stillegående!.
  2: Romslig.
  3: At den er A++ er en sak, men den får jo plass til ihvertfall halvannen vask av min tidligere maskin. Derav enda mer strømbesparende med langt sjeldnere vask.
  4: Vasken er dessuten uten unntak glinsende ren!
  5: Comfort Lift kurven som løfter seg til "innenfor arbeidshøyde" kommer til å bli "obligatorisk" i fremtiden. Man bestiller ikke uten dette, etter å ha hatt en slik :)
  6: Jeg elsker at døren åpner seg automatisk for tørking etter endt vasking.
  7: Ingen plagsomme/masete lyder som alle disse nye hvitevarene kommer med nå!

  3 ulemper så langt:
  1: Dette løftesystemet kommer litt i veien også, og krasjer med oppvasken i blant. Jeg jobber med mine rutiner for stabling, og regner med dette blir bedre.
  2: Det reklameres stort for plass til vinglass og ypperlig behandling av disse med soft grip. Men det er slettes ikke plass til anstendige vinglass (Hadeland Sentimento) med mindre man skal legge de.
  3: Programmene tar lang tid. Men det er vel prisen å betale for å få det så rent..
  14 dager siden