AEG FFE62800PM (Rustfritt)

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle AEG Oppvaskmaskiner (59)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (8.56)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Middels
  7 mån siden
  Oppdatert : 7 mån siden
  Oppgraderte en eldre model fra AEG FAVORIT til AEG comfortlift FAVORIT.

  Comfort liften:
  Denne lift effekten var ganske fin når det kommer til å tømme maskinen, men for å sette ting inn så syntes jeg ikke alltid det er vits å ta comfortliften opp medmindre jeg skal rydde inn mange ting om gangen.

  Plass:
  Dette har ikke noe direkte med AEG og gjøre, men vi fikk ikke plass til å dytte maskinen langt nok inn så nå stikker den litt ut fra der den forrige stod.. kanskje bare 3 cm men dog - det innstalatøren sa var at det var mye rør og ledninger bak på denne maskinen som hindret han i å sette den inn på samme måte som den forrige stod så det var litt kjedelig for den endelige looken ettersom nå stikker den ut fra resten av kjøkkeninnredningen.

  Pris:
  For prisen så hadde jeg forventet enda mer perfekt overgang fra en eldre modell i favorit serien var veldig fornøyd med den forrige. denne har litt mindre høyde inni seg føles det som ettersom bestikket har sin egen skuff øverst i stedenfor en annen variant der en kurv for bestikk finnes i en av de andre skuffene. Nå som vi har vendt oss til maskinen og funnet ut hvordan vi liker å fylle den så er ganske fornøyd.

  Den nye maskinen vasker stort sett greit, men det er av og til "belegg" på tingene og det er mulig vi kjører feil program (P2) men jeg opplever ofte tingene som våte.

  Anbefaler denne om den passer inn i kjøkkeninredningen deres:)
 • Perfekt
  8 mån siden
  Oppdatert : 8 mån siden
  Har hatt denne maskinen i en mnd ca, og er kjempefornøyd med den. Den har god plass, vasker bra, stillegående, mange programmer og det mest geniale er nederste skuffen som heves og senkes under inn og uttaking av maskinen.

  Anbefales på det sterkeste
 • Veldig bra
  8 mån siden
  Oppdatert : 8 mån siden
  Har fått denne maskinen til test gjennom Smartson og har brukt den i ca 1 måneds tid.
  Vasker veldig rent, bedre enn andre maskiner jeg har brukt, kan nok ha noe med at man får hva man betaler for.
  Maskinen er stillegående, men hører litt når den jobber i motsetning til den 4 år gamle innbygningsmaskinen som den erstatter, den var omtrent lydløs, antagelig ga møbelfronten på den ekstra lyddemping. Kan velge stillemodus for enda mindre lyd mot lengre vasketid.
  Kjekt med ComfortLift på nedre skuff som gjør at den løftes opp til en fin arbeidshøyde når den trekkes ut. Slipper å bøye seg for å ta ut / sette inn i skuffen.
  Setter vi våre middags- (27cm) og frokost-tallerkener (22 cm) i de parallelle radene (innerste del av skuffen) så blir de stående litt inni hverandre, overlapper med ca i underkant av 2 cm. Om det hadde blitt noe mer plass i bredden uten Comfortliftfunksjonen kjenner jeg ikke til.
  Bestikkskuff øverst gir mer plass til tallerkener mv i nedre skuff. Praktisk at kurven i bestikk-skuffen kan løftes ut når man skal legge bestikket over i kjøkkenskuffen. Føltes rotete i forhold til bestikk-kurv i begynnelsen, men bare man plasserer de forskjellige bestikktyper samlet hver for seg så går det veldig kjapt å rydde ut bestikket igjen.
  Bestikkskuffen tar naturlig nok noe plass i maskinen så blir litt mindre høyde i glass-skuffen enn vi var vant med. Det er mulig å kjøpe egen vinglasskurv som ekstrautstyr.
  Døren åpnes for lufting når vask er ferdig så innholdet blir veldig bra tørket.
  Rødt lys på gulvet mens den er i gang er også praktisk.
  Maskinen kan anbefales!
 • Utmerket
  9 mån siden
  Oppdatert : 9 mån siden
  En super maskin!
  Jeg har fått lov å prøve ut denne maskinen for Smartson, og er strålende fornøyd. Jeg har byttet ut en eldre modell AEG, men denne modellen har store fordeler, først og fremst Lift-funksjonen. Det å kunne heve den nederste skuffen til en mer behagelig høyde for å sette inn og tømme er veldig behagelig. Glass-skuffen kan justeres i høyden slik at det er tilpassingsmuligheter i forhold til om man skal ha høye ting oppe eller nede. Jeg var skeptisk til å skulle bruke bestikkskuff, da jeg aldri har hatt det før, men når jeg først har vent meg til det er det egentlig mye bedre enn en beholder - alt blir renere, og det er raskere (og tryggere i forhold til stikkskader) å rydde ut igjen. Liftfunksjonen gjør at maskinen er littegrann smalere enn min gamle maskin (som også var XXL), men det man mister i plass får man igjen i og med at bestikket er flyttet opp.
  Maskinen er så godt som lydløs, noe som er viktig for meg som har åpen kjøkkenløsning. Det eneste jeg har å utsette på maskina er at den ikke har lys inni. Dette hadde jeg kanskje ikke tenkt på om jeg ikke var vant til å ha det fra før.
 • Perfekt
  9 mån siden
  Oppdatert : 9 mån siden
  FOR en maskin. Nå hadde jeg en meget gammel masking fra før, men etter å ha testet denne fine maskinen for Smartson i litt over en uke så er jeg sikker på at jeg aldri skal tilbake til noe annet. Det er bare et pluss at den er fancy med nederste skuff som fungerer som en lett heis og egen bestikkskuff øverst. Det viktigste for meg med denne maskinen er at den har så mange forskjellige program å velge, så valgene blir ofte vanskelige hver dag mellom Eco-programmet og det mest stillegående programmet.

  Jeg anbefaler denne maskinen til alle jeg kjenner og har allerede flere familiemedlemmer som vurderer denne.
 • Perfekt
  9 mån siden
  Oppdatert : 9 mån siden
  Har nå testet denne maskinen for Smartson i et par uker, og er meget fornøyd med den. Maskinen er ganske stillegående i vanlig drift, og har også et eget stilleprogram som oppleves nærmest lydløst. Volumet som maskinen kan laste var overraskende stort og man kan pakke ganske mye inn i den. Dette gjør at vi faktisk bruker oppvaskmaskinen sjeldnere, og man sparer jo da miljøet og strømregningen litt i samme slengen. ComfortLift funksjonen er meget praktisk og fungerte overraskende bra. Definitivt en maskin jeg kan anbefale på det varmeste!
 • Veldig bra
  9 mån siden
  Oppdatert : 9 mån siden
  Brukt maskinen i snart 2 uker nå, og er veldig fornøyd. Det er en pen stillegående maskin, som vasker rent. ComfortLift funksjonen fungerer utmerket, og er veldig behagelig når man skal ta mye inn eller ut av maskinen. Litt uvant i starten. Liker bedre en kurv til bestikket kontra en egen skuff, da dette går utover plassen til høye glass osv. Åpener seg automatisk og slipper ut dampen, veldig smart.

  Pluss
  + Pen og stillegående maskin
  + Smart løftefunksjon
  + Vasker alltid rent
  + Åpner seg automatisk

  Minus
  - Litt dårlig plass til høye glass
  - Løftefunksjonen stjeler litt plass pga. armene som løfter kurven.
 • Veldig bra
  9 mån siden
  Oppdatert : 9 mån siden
  Veldig god maskin. Stillegående, gode programmer og smarte funksjoner. Comfortlift som hever nederst kurv opp med ca 25cm er superdigg.
 • Veldig bra
  9 mån siden
  Oppdatert : 9 mån siden
  Denne maskinen er veldig bra. Den er romslig og har plass til det meste. Her setter jeg inn møkkede gryter og skitne tallerkner. Resultatet blir veldig godt hver gang. Synes også det er flott med stillegående modus så jeg slipper å høre på alt bråket fra en slik maskin. Dog den kunne vært enda mer stillegående. Det at døren spretter opp under tørkingen er en flott ide. En ting mindre å huske på i en stressede hverdag. Å kunne få den nederste kurven opp i normal høyde er uvant, men veldig fint. Passer spesielt for eldre og de med dårlig rygg. Men her slet vi litt første gangen med å forstå hvordan den kunne tas ned igjen. Så denne burde vært litt mer intuitiv. Litt tung er den også å dra ned for barn og eldre.
  Jeg er litt skuffet over vaskingen av høye vinglass. Her får jeg bare plass til et par. Skulle gjerne fått plass til flere omgangen.
  Ellers er denne en oppvaskmaskin jeg vil anbefale.
 • Perfekt
  9 mån siden
  Oppdatert : 9 mån siden
  Jeg digger den.
  Maskinen oppleves som solid og sterk.
  Den er utrolig praktisk innredet og vaskeresultatet har det aldri vært noe å utsette på.
  Comfort-lift funksjonen er like praktisk som det høres ut som ut. Å få nedersre kurven opp i høyden gjør tømming og stabling av maskinen mye mer effektivt.
  En siste snedig detalj er at maskinen åpner seg etter endt program. Detter fører til at oppvasken tørker fort.
 • Utmerket
  9 mån siden
  Oppdatert : 9 mån siden
  Veldig fornøyd med denne maskinen! Vi er storforbruker av oppvask(maskinen vår) og vi kunne ikke være mer fornøyd med denne maskinen, fra å gå fra en standard rimelig modell, til denne så har det vært en stor og positiv forandring. Å få nederste skuff opp i arbeidshøyde er kjempe digg, og gjør det mye enklere og lesse ut og inn av maskinen. En av det jeg liker best med den er bestikk-kurven øverst, i stedet for en løs kurv nederst. Mye mer mulighet for orden, og bedre å rydde ut av bestikkskuffen.

  Den virker veldig solid, og alle bevegelige deler er stramme og fine. Maskinene er veldig stillegående, energieffektiv. Den har mange programmer, enkel i bruk og både det at den åpner seg for å lufte ut damp og at den har et rødt lys på gulvet som indikerer at maskinen er på for meg en stort pluss, da slipper alle å åpne maskinen midt i programmet hele tiden, og halvveis lukke igjen døra, slik at den aldri blir ferdig.

  På den negative siden kan det være litt problemer med å åpne nederste kurv når det står høye asjetter bakerst, og når man skal ta glasskurven opp så kan den stange i bestikkskuffen. Men maskinen er ekstremt mer romslig enn jeg er vant til. Slik at vi har gått fra å kjøre i snitt to maskiner til en om dagen.

  Alt i alt er dette en kjempebra maskin jeg kan lett kan anbefale :-)
 • Perfekt
  9 mån siden
  Oppdatert : 9 mån siden
  Meget fornøyd med maskinen, og kan lett anbefalest til andre.
  Den er stillegående
  Genialt at en kan få den nederste skuffen opp i normal arbeidshøyde
  Maskinen åpner seg når den er ferdig, slik at oppvasken tørkes
  Genialt lys som lyser ned på golvet når den er i gang
  Flott "brett" helt øverst til bestikk, som kan taes ut for enklere å tømme. Dette vil også forhindre at unger kan skjære seg på kniver o.l.
 • Utmerket
  9 mån siden
  Oppdatert : 9 mån siden
  Oppvaskmaskinen har et stilrent design som er diskret og passer bra på det moderne kjøkken. Selve maskinen er svært stillegående, og den er energieffektiv med lavt vannforbruk. Av andre positive egenskaper kan jeg trekke frem at den vasker veldig grundig, og tørkeprogrammet gir tørre enheter uten vaskestriper og skjolder. Maskinen åpner seg selv automatisk og slipper ut damp på slutten av programmet.

  Det unike med maskinen er comfort lift-funksjonen. Denne er veldig praktisk da man slipper å bøye seg ned for å tømme den nederste kurven, og dermed slipper uheldige arbeidsstillinger. Man kan legge inn snarvei til favorittprogram, programmere forsinket start, og den har et rødt lys som lyses på gulvet under maskinen når den er påskrudd.

  Ting som jeg er mindre fornøyd med er arrangeringen av den nederste kurven, da jeg føler tallerkenen ikke nødvendigvis blir stablet på den mest plasseffektive måten. Dette kompenseres derimot med at maskinen er utstyrt med egen bestikkskuff, så man slipper å miste plass i nederste kurv til en bestikk-kurv. Alle de tre kurvene er utstyrt med egen vanndyse, slik at man sikrer seg ren og grundig vask på alle nivåene.

  Et veldig godt kjøp både teknisk og estetisk, kan anbefale maskinen.
 • Perfekt
  9 mån siden
  Oppdatert : 9 mån siden
  Kjempe fornøyd med denne oppvaskmaskinen. Sammenlignet med den jeg hadde tidligere er denne mye mer stillegående, større kapasitet noe som er et pluss da den ikke trenger å kjøres hele tiden. Har også en comfortlift funksjon som gjør oppvasken mye enklere og kjekkere! Også veldig bra med egen skuff til bestikket som er helt øverst i oppvaskmaskinen, blir da også vansklig for små barn å få tak i skarpe kniver :)
 • Perfekt
  9 mån siden
  Oppdatert : 9 mån siden
  Jeg har nå hatt denne maskinen en uke, og må bare si meg særdeles fornøyd.
  1: Meget stillegående!.
  2: Romslig.
  3: At den er A++ er en sak, men den får jo plass til ihvertfall halvannen vask av min tidligere maskin. Derav enda mer strømbesparende med langt sjeldnere vask.
  4: Vasken er dessuten uten unntak glinsende ren!
  5: Comfort Lift kurven som løfter seg til "innenfor arbeidshøyde" kommer til å bli "obligatorisk" i fremtiden. Man bestiller ikke uten dette, etter å ha hatt en slik :)
  6: Jeg elsker at døren åpner seg automatisk for tørking etter endt vasking.
  7: Ingen plagsomme/masete lyder som alle disse nye hvitevarene kommer med nå!

  3 ulemper så langt:
  1: Dette løftesystemet kommer litt i veien også, og krasjer med oppvasken i blant. Jeg jobber med mine rutiner for stabling, og regner med dette blir bedre.
  2: Det reklameres stort for plass til vinglass og ypperlig behandling av disse med soft grip. Men det er slettes ikke plass til anstendige vinglass (Hadeland Sentimento) med mindre man skal legge de.
  3: Programmene tar lang tid. Men det er vel prisen å betale for å få det så rent..