Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (7.64)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Perfekt
  6 mån siden
  Oppdatert : 6 mån siden
  Det beste mobilkjøpet jeg har gjort. Vurderte å kjøpe s8, men siden den kostet 2000,- mer, ble det G6. Er utrolig fornøyd med at de ble G6. Super sjerm. Husker ikke siste gang den lagget. Tror ikke jeg hadde valgt s8 nå, selv om jeg hadde fått den til samme pris.
  Det eneste jeg synes er dumt, er at det kun er den asiatiske versonen som har 64GB, så kan ambefale å kjøpe minnekort.
 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 7 mån siden
  Perfekt mobil med fantastisk skjerm.
 • Utmerket
  10 mån siden
  Oppdatert : 10 mån siden
  Utrolig bra telefon! Og elsker hvordan fingeravtrykkleseren er plassert. Kameraet er nok litt dårlig i dårlig lys, men det er de andre flagshipsene også. Anbefales! I tillegg er den mye billigere en Samsung Galaxy s8!
 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Teknologisk fremskritt. Utrolig hvor mye bedre begge kameraene er blitt, bilder er nesten uten støy selv under mørke lysforhold.
 • Omtaler fra andre land

  Sortert etter dato

 • Veldig bra
  10 mån siden
  Oppdatert : 8 mån siden
  LG G6 kan trygt kalles en av de mest innovative smarttelefon, original og kraftig for øyeblikket (sommeren 2017). E 'i virkeligheten et konsentrat med høy teknologi og oppfinnsomhet som har gjort det mulig for produsenten å inkludere en 5,7-tommers skjerm format 18: 9 og med QHD Plus oppløsning innenfor et kompakt understell, liten størrelse og med ekstremt tynne rammer. Alt dette for å gi brukeren mer plass til å skrive meldinger, surfe på nettet og spille spill, men også for å sikre bedre kvalitet og en mer oppslukende seer bilder og videoer.

  Dens FullVision IPS-skjerm med pikseltetthet på 565 PPI og støtte HDR10 og Dolby Vision er fab fra alle synspunkt: den har høy kontrast, lyse farger og avrundede hjørner som gjør det svært attraktivt. I tillegg er det sett godt under sollys og er i stand til å garantere bred betraktningsvinkel. Å beskytte den mot riper og utilsiktet dråper er det en Gorilla Glass 3 ^ generasjon samtidig redusere belastningen på øynene, kan du aktivere lesemodus.

  Designen er veldig vakker og øye for detaljer. E 'faktisk preget av en metallprofil og et bakdeksel i Gorilla Glass 5 Glass for ingenting glatt og veldig behagelig for øyet og ved berøring. De avrundede hjørner, da, gjør det svært ergonomisk og behagelig å holde og bruke med en hånd mens den hermetiske lukking av hver av sine hull og spor selv tillater nedsenking i vann opp til 1,5 meter i 30 minutter uten å ta skade.

  Veldig bra og teknologisk avansert sektor er også dedikert til foto og videoopptak. Frontkameraet, 5 megapiksler, kan du lage høykvalitets selfies men spesielt til å ramme flere personer eller mer scenen bak seg takket være vidvinkelobjektiv som er opp til 100 °. Den bakre kamera, med optisk bilde stabilisering og dobbel LED-er i stedet består av to 13-mega sensorer hver: ett med vidvinkel 71 °, den andre med mindre enn 125 °. Denne konfigurasjonen gjør det mulig å realisere bilder og videoer med en høy dybdeskarphet og, i det hele, med en god kvalitet i enhver situasjon og tilstand av lys.

  LG G6 har også en fingeravtrykksensor plassert på baksiden som også fungerer som en klikkbar knapp på og av (strålende), med 3300mAh batteri med støtte for Quick Charge 3.0 (en liten innsats 'for å gjøre forbli på smarttelefonen til slutten av dagen), en høyttaler stand til å diffundere lyder ren og uten forvrengning (er plassert på den nedre del) og Type-C-USB-port for lading og dataoverføring. Synd for prosessor, Qualcomm Snapdragon 821, som ikke er av siste generasjon og for "bare" 32 GB internt minne, på den annen side godt for 4 GB RAM minne som tillater kjøring av programmer og spill jevnt.