Sony Bravia KD-55XE9005

Sony Bravia KD-55XE9005

(12)
4.4(12 anmeldelser)
Sammenlign
Sammenlign med andre produkter
  • 55 Tommer
  • 3840x2160 (4K Ultra HD)
  • LCD
  • HDR
  • Smart TV
  • 2017
  • Bildestørrelse: 55 Tommer
  • Oppløsning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
  • Skjermteknologi: LCD
Sammenlign
Sammenlign med andre produkter

4.4 av 5 stjerner

Basert på 12 anmeldelser

Sortert etter dato
06.01.2018
Endret 15.09.2018
L
Lasernostalgi
Jeg hadde en Sony KD-50W685A før jeg kjøpte dette, så min sammenligning vil være imot det. Først og fremst er bildekvaliteten veldig god og vesentlig bedre enn min tidligere Sony TV. De ekstra fem tommene trodde ikke jeg ville gjøre den store forskjellen, men bildet blir større. Det veier ikke så mye og det var lett å veggmontere. Det som kanskje ikke er så bra er at noen utganger ikke kan nås ved å montere nær veggen. Min siste Sony TV hadde ingen slike problemer som den ble utformet annerledes. I stedet for integrert nettverksdel kommer den med en separat, som er både bra og dårlig. Bra fordi det trekker vekten litt og kanskje også holder litt varme bort fra apparatet, men ellers ville det vært bedre med integrert. TVen er multifunksjonell og mye mer enn mitt siste Sony-TV, som hadde fire år på nakken min. Nå er TV-mottakelsen og dens funksjoner mer som en bakrus enn alt streaming-innhold som du kan dele. Jeg opprinnelig følte meg som en dum av masse-bloatware. Men det er mulig å rydde opp en del på egen hånd for en renere visning. Siden TV-en er delt inn i ulike seksjoner under Hjem, Oppdag, Handling meny og Synkroniseringsmeny, er det veldig rotete å bruke. Hvorfor ikke samle alt under Hjem som det var mer på mitt siste Sony TV? Virkelig dårlig faktisk. Det mest irriterende er at den har en ulogisk oppførsel. Ofte bytter det til multikanals stereo på min Sony STR-DN1070 mottaker (styrt via HDMI). Det høres dårlig ut med alle høyttalere, og hvorfor det gjør det er et mysterium. Noen ganger skjer det og noen ganger ikke når du bytter mellom ulike typer kildemateriale. Etter ni måneder på TVen ble det løst ved å velge kino lyd under handlingsmenyen. Da virker det umulig å få TV-showet bare TV-kanaler som er lagt til som favoritter. Etter oppstart og når du ruller, vil det skamme at jeg nylig har valgt favoritter. Forfall. Fjernkontrollen er ikke så morsom heller uten noen forhøyede knapper som gjør at fingrene enkelt finner den riktige knappen. Du må også målrette den til TVen hvis noe skjer. En god fjernkontroll er ikke så følsom at du kan målrette det litt, og likevel skjer noe. Siden innstillinger kan gjøres på flere forskjellige steder og uten fornuftig dokumentasjon, er det også vanskelig å vite om du har satt opp det riktig. For øyeblikket føles det som det vil ta litt tid å bli vant til og lære sin ulogiske oppførsel før min irritasjon over sine mangler ligger. Men billedlig er det veldig skarpt.

Google

19.02.2018
C
ChrisDeKitchen
pluss: God bildekvalitet, men du får ikke den grumme svergen og kontrasten du ser i butikken når du må redusere det litt for å unngå å blinke deg selv på TV-sofaen. Med en god kilde får du et veldig godt bilde skjønt. HDR er fint, når du kan bruke det, er det ikke så mange kilder som har det. Stilig design, veldig stilig fot i enhver form av aluminium / metall og svært tynne kanter. mindre: Sega menyer noen ganger, hvis du legger til flere apps fremfor alt. Du må rydde opp hurtigbufferen noen ganger for å få fart på systemet igjen. Mye av android / sony bloatware er installert på TVen og passer til den lille ytelsen til systemet. Manglende bakside / rammebelysning hadde blitt stiplet med en ellers fin design. Få innstillinger for omforming av en TV-kilde med lav oppløsning, hvis du vil skalere over hele formatet 4: 3, deretter kutte bildet øverst / bunn, men du vil heller sette opp rammen vertikalt og legge en svart ramme horisontalt.

Google

18.02.2018
U
Urta
Fantastisk TV! Utvalgt etter lesingstest, les på fora etc. Vær sikker på at den var oled, men har nå innsett at teknologien har mangler i prisklassene jeg vil gjerne gå opp til. Fikk dette for 9990 på midtuke-turen og må si det føles som en ekte handel. Det eneste lille negative er at det fantastiske bildet og svarte faller hvis du ser litt ut fra siden. For eksempel, ser på olympiske ski når de kjører om kvelden, tror jeg at jeg viser kvaliteten på bildet. Himmelen er kald svart, snøen er kritisk, feltene er skarpe og de flyter over bildet uten hacking.

Google

18.02.2018
U
Unregistered680
Fantastisk tv for pengene

Google

14.12.2017
H
Hawdam
Jeg kjøpte denne TVen fra Media Market for 9990 da jeg nesten betalte 14000 sek bare en uke før! Helt fantastisk. Etter mer enn 2 uker bruk ..... Jeg liker ...... Oppsettet var så enkelt og fort jeg er overrasket. Du kan laste ned Kodi og glatt chrome cast på 4k oppløsning. Veldig bra fargealternativer som kino hjemme og standard min favoritt. Stemmekontrollen er raskere og overlegen. Fremragende bildekvalitet og oppskalering av prosessering. USB-port for filmbiblioteket ditt i HDD, selv om det X265-fil eller 4k-oppløsning X1-prosessen kan håndtere det. Nesten 900 nits lyser fantastisk HDR-bilde. Svart er flott med FBLD, men husk det ikke Oled og billigere og lysere. Og mye mer ........ osv Jeg liker ikke Laget Android-systemet litt tid eller sakte respons fra TVen. Jeg oppdaterer den. Android-appbutikken er ikke så mye som du forventet på mobilen din. Det er det ikke. Men den fremragende billedkvalitet og oppskalering, fantastisk sortnivå og skjerm Perfection, Great HDR og mest viktig er den beste TVen for 2016, 2017 og kanskje 2018! Samsung Q-modeller høyere End-modell uten baklys. Led og se veldig fint på papir, men dette Sony er høyt rangert som det er sant. . Så denne TVen er virkelig High End kvalitetsprodukt. Sony er pålitelig for å opprettholde ytelsen i lengre perioder. Hilsen.

Google

Side 1