Sony HT-ST5000

Sony HT-ST5000

  • Ytelse: 7.1
  • Type hjemmekinopakke: Soundbar
  • Streaming-standard: Miracast, Spotify Connect, Google Cast/Chromecast
Rangering 51 i Hjemmekinopakke
Sammenlign priser på alle Sony Hjemmekinopakke
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Sony HT-ST5000

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3.2 av 5 stjerner

Basert på 7 anmeldelser

Sortert etter dato
07.09.2018
o
oraly(1 anmeldelse)
Min versjon av Sony HT-ST5000, var helt ubrukelig. Mister forbindelsen til Sub-en i hytt og pine. TIl den prisen, burde slike ting fungere 100% uten tap.
16.06.2019
Endret 04.10.2019
J
Jimema
Karakteren er for lyden, helt ok lyd. Kan selvfølgelig være bedre fra en hjemmekino eller stereoforsterker med separate høyttalere, men helt ok for hva det er, en lydstang med bassboks. Har aldri opplevd feilen "Vennligst vent". Kanskje fordi den oppdaterer selve firmware når det trengs. Fordelene er mange med denne lydfeltet. Du trenger ikke å holde den på selv når hdmi går rett gjennom, selv når den er slått av. 3 HDMI-porter, som lar deg koble mange enheter til den uten å måtte bytte. Du trenger ikke å ha TVen på hvis du kjører gjennom musikksenter-appen, når du bare vil høre på musikk, er det flott å sende lyd til den via den innebygde lyd chromecast eller strøm fra NAS eller lignende. også Bluetooth-streaming til lydfelt eller fra lydfelt til Bluetooth-hodetelefoner (opplevd litt svakere lyd i hodetelefonene). (Med Sonys håndsett kobler du enhetene ved å berøre hverandre). Den trådløse bassboksen kan ikke klages på, og gir fet filmbasert lyd som er justerbar i nivå. Lyd- og bassvolum har separate volumkontroller. Du kan kontrollere alt via fjernkontrollen via en meny på TVen, eller via musikksenteret. Muligens kunne det vært fint med flere innstillingsalternativer som en programvareutjevner, justering av volumet til det forskjellige høyttalerelementet. Ærlig talt hører jeg sannsynligvis ikke 7.2 atmosfærisk effekt med det, og heller ikke at lyden skal komme fra taket eller fra sidene og bakfra, men det spiller ingen rolle da lyden er så bra likevel. Dette kan erstatte den gamle stereoanlegget, og du får en fyldigere TV-lyd. teknisk sett skal det være bra å koble vinylspilleren via et RIAA-trinn i mellom til den analoge 3,5 mm-kontakten. Husk at lydfeltet og subwooferen er ganske store enheter, det kan være verdt å måle opp først og skape en ide om hvordan det kan se ut. Hvorfor lager du ikke en hvit versjon, de fleste av dem har hvite vegger og møbler. dette er Sonys verste soundbar akkurat nå.

Google

26.03.2019
M
Marro357
Googla St-ht5000 og "Vennligst vent" før du bestiller. Vær også oppmerksom på at høyttaleren og underbenet veier mye og sender det frem og tilbake på reparasjoner, er ikke morsomt.

Google

08.03.2019
Endret 13.03.2019
S
Steff66
Bytt ut et fullt 7.1 hjemmekino mot et system med oled tv og denne lydstasjonen. Du får et helt ok lydsystem. For alle typer filer og bilder. Men selvfølgelig savner du litt bak kanaler. Ellers er lyden ren og fin, og uansett hvilket lydnivå du spiller på. Det har vanligvis ikke andre systemer. Du kobler det så enkelt som mulig. Og jeg var litt snoop når du pakket ut den og startet den, det var alt! ;) Alt nettopp startet. Rask installasjon arbeidet med urviseren. Også oppdatert fastvare automatisk. Bare mulige innstillinger for avstand for atmos og subbas som jeg gjorde etterpå. Og man opplever en heftig fengende surround. Kvaliteten på produktet er enestående. Vekt og overflate er full pott. Støtte for lyd og bilde og stikkontakter på stang er kanon. 3 hdmi in. LAN og wifi. Størrelsen passer godt under en 55-65 tommers TV. Bluetooth er lett og enkelt funnet. Man må være online med spotify det virker, men ellers full pott. Og det kan til og med være eksternt fjernt fra telefonen hvis du setter baren på dette. (trekker litt mer strøm). Selv fra Spotify når du ikke er hjemme! Snakk vi fikk et sjokk da det begynte å spille da datteren begynte å løpe da hun ikke var hjemme! Kan slå denne funksjonen av;) Hadde det hatt tillegg for bakkanaler eller hadde litt bedre simulering på baksiden av kanalene, hadde den fått flere stjerner. Men som en enkelt bar kan du sannsynligvis ikke bli bedre. Kjøpt den på kampanje 9990 SEK, så det var definitivt verdt det. Slapp av en hel haug med kabler og forstyrrende høyttalere for interiørdesigneren. Vær lett å få en kone på oppryddelsen;)

Google

27.01.2019
p
pedermyrne
Min første lydstang og er veldig hyggelig overrasket så langt, det gjør jobben ekstremt bra med tanke på størrelsen. Jeg har tidligere kjørt med 5.0-systemet, og selvfølgelig er den riktige surround-følelsen ikke helt riktig, men lyden generelt er av høy klasse. For eksempel, Dialogen om TV / filmvisning er veldig bra. Underbenet leverer bass i høy klasse (og kvantitet) som passer både musikk og film, som vanligvis er et vanskelig kompromiss ellers. Har akkurat kjørt Spotify så langt for musikk, men det spiller de fleste musikktyper på en måte som får en tenkning på et større hi-fi-anlegg. Også går til å spille ganske høyt med godt trykk i basen, ikke noe problem hvis du har fest hjemme i stua. MERK! Underbenet krever et antall timer med innkjøring før det høres ut som det skal, noe som i seg selv vanligvis er noe positivt, siden høykvalitetselementer vanligvis krever en brukstid før de høres ut som de burde. Et lite minuspunkt fordi de gode kunne implementere en fullstendig chromecast i stedet for bare chromecast-lyd. Enkel å installere både i innstillinger og ikke minst selve maskinvaren, bare koble til alle ledninger fra under- og hovedenheten og HDMI fra f.eks. TVen går bare da. Kjøpte min for en stund siden på conrad for 12600: - som jeg trodde var et klipp når alle andre ville ha nær 16000: -, nå støvsugerhelgen på den for 10990 så det er bare å slå.

Google

Side 1