Motorola Moto Z 32GB

Motorola Moto Z 32GB

  • Operativsystem: Android 8.0 (Oreo)
  • Skjermstørrelse: 5.5 Tommer
  • Lanseringsår: 2016
Rangering 805 i Mobiltelefoner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Motorola Moto Z 32GB

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

4.2 av 5 stjerner

Basert på 10 anmeldelser

Sortert etter dato
07.02.2017
b
bjassenb0
Virkelig god mobil. Etter tre uker med å bruke det fortsatt føles som ny. +: Egentlig veldig fort Utrolig nyttig gester som ryster å bruke kameraet eller for å slå på lommelykten. Veldig rask fingeravtrykksleser uten å måtte vente, og som nesten alltid står rett Skjermen er veldig bra i farger og oppløsning Bygge kvalitet og Moto Mods, ikke føler at det skulle bryte eller sprekk + -: Batterilevetiden er "gjennomsnittlig". Den kan håndtere en dag, men du må lade hver natt. Usikkerhet om hvorvidt Lenovo vil sende ut oppdateringer raskt og i lang tid, som for eksempel Google Pixel eller Apple iPhone. Telefonen har Android N akkurat nå, men ikke sikker på om det vil få Android O neste år. -: Kameraet. Det er ganske bra i sterkt lys, men om natten er det egentlig ubrukelig med uskarpe bilder og treg kamera grensesnitt. Ellers er jeg veldig glad for, og det er også svært rimelig, spesielt for 5000 som det er nå og da på salg.

Google

04.01.2017
D
Dempah0
Etter å ha brukt min Moto Z i noen dager nå og er veldig fornøyd. Den har god ytelse ved en forholdsvis lav pris. Skjermen er veldig bra, men det ville skjerm-til-kropp forholdet kan være litt bedre. Telefonen har omtrent samme høyde og bredde som min gamle problemer ånd Note 4, men mindre skjerm (5,5 "i stedet for 5,7"). Forferdelig telefonen er tynn og har en ikke veldig ergonomisk tilbake. Poenget med dette er nok til å lette telefonen skal gå til å feste med de innebygde magneter uten at det ser altfor blaffigt ut. Som et resultat av den tynne batteriet er riktig magre gjelder mAh, men jeg føler at ventetiden er fortsatt over forventningene. I tillegg kan du kjøpe batteri mods hvis du ønsker å øke levetiden ytterligere. Hvis du bruker den medfølgende bak og padle slik at telefonen blir litt større, men langt mer behagelig å holde. Moto Z støtter også dual simkort der det andre området kan brukes til SD-minne i stedet. Nylig oppdatert, det også Android 7.0 Nougat. Den eneste ulempen er ganske mye mangelen på 3,5 mm, men da jeg vanligvis bruker Bluetooth headset i dag er det ikke et stort problem. Den leveres med en adapter fra USB-C til 3,5 mm. Men det gjorde lite problem når jeg brukte telefonen som GPS i bilen og trengte å lade den samtidig som jeg trengte til 3,5 mm plugg.

Google

04.01.2017
e
emiil_n0
Helt fantastisk mobil! Elsker moto mods og muligheten til å velge om telefonen vil være tynn som et blad! Det eneste jeg kan klage på er den svenske støtte fra Lenovo, som er det verste laget. Ellers flott mobil hittil :)

Google

08.12.2016
U
Unregistered137ecd7e0
Hadde det siden den dagen det ble lansert i Sverige. Oppfyller alle krav og spesifikasjoner som en toppmodell bør gjøre. Det kule er bare at dette er mye tynnere, og kan ha problemer! Har selv en batterimod som jeg tar når jeg reiser eller vet at den dagen vil bli lang. Batterilevetiden er allerede veldig bra, så har faktisk ikke dra nytte av moderne ofte. Morsom den måten, er at kjæresten min synes bildene er bedre enn hennes iPhone 6S. Ikke sammenlignet med noen syv. Har noen riper på skjermen, fortsatt kjører uten beskyttelse. MotoZ've Gorilla Glass V4 så det burde ikke være nødvendig, tror jeg. Jeg tror USB C er fantastisk IMED hurtiglading og mangler ikke hodetelefonkontakten. Fungerer perfekt!

Google

14.09.2016
D
Dan1jel0
Vant en telefon fra Motorola selv. Virkelig fra telefonen, ble overrasket over hvor tynn den er, og premium kvalitet. Rask å laste og veldig kjekk og funksjonell telefon! Ideen om "Moto Mods" er veldig bra og smart løsning når du ikke har masse ekstra ting i posen når den er allerede sitter på telefonen :) Du får en "Style beskyttelse" for ryggen og en liten "støtfanger" i boksen. Bumper kommer til å ha på mens du har mot til. Men vær forberedt på å lade batteriet hver natt hvis du ikke kjøper et ekstra batteri.

Google

Side 2