God of War (PS4)

 Legg i liste  Sammenlign
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (9.40)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Perfekt
  3 mån siden
  Oppdatert : 3 mån siden
  Helt utrolig bra spill.
 • Perfekt
  4 mån siden
  Oppdatert : 4 mån siden
  Det beste GoW spillet noensinne, og grunn nok alene til å skaffe seg PS4!
 • Omtaler fra andre land

  Sortert etter dato

 • Perfekt
  2 mån siden
  Den siste gud i krig ankom på PlayStation 4 med en forstyrrende kraft, med oppmerksomhet fra den internasjonale pressens fokus, som umiddelbart fokuserte på seg selv: det er ikke rart at være en av de mest berømte Sony franchasi targati noensinne . Etter en utmerket debut på PlayStation 2 og de høyeste nivåene i serien som ble oppnådd med God of War 3 på den foregående generasjonskonsollen, var forventningene til den nye gudens krig veldig høy, og det har også blitt mye tilbakebetalt.

  Tittelen til den nye episoden ble valgt i enkelhetens navn, men av en meget betydelig enkelhet: "bare" God of War, uten noen offisiell nummerering. Fra de første timene av spillet er årsaken klar: det er en ny begynnelse for Kratos, ledsaget denne gangen i hans eventyr av hans unge sønn Atreus, som tar ham bort fra den voldelige ensomheten der vi hadde forlatt ham for noen år siden. Nytt er også innstillingsspillet, vi forlater det gamle Hellas, nå ødelagt og fratatt deres guddommer, til idrett i de kalde områdene av de nordlige gudene (den norske verden). Fortellingen av Guds Gud er et bemerkelsesverdig skritt fremover når det gjelder modenheten til de behandlede problemene og fortellende rytmer, en helt ny opplevelse hvis pagaronata til de tre foregående kapitlene i franchisen.

  Men den sanne nyheten av God of War, som har delt serienes elskere i to diametralt motsatte fraksjoner, er den som har investert hjertet i gameplayet: Santa Monica's arbeid slutter å være en ren handling og sfume i den nåværende GDR med et nærbilde perspektiv. Kampsystemet har blitt fullstendig revidert, men det har kommet ut betydelig, i all sin vanvid, vold og det viser seg tilfredsstillende spesielt på de høyere vanskelighetsnivåene (blant annet vi sier "Den sanne gudens krig", som tilsvarer 'svært vanskelig' alternativ). For å berike spillerens muligheter, hvis ikke nok oppgraderinger, nye våpen og kraftig magi, får muligheten til å gi ordre til den lille Atreus, utstyrt med dødelige magiske piler.

  Fra et grafisk og teknisk synspunkt, krenker God of War den nyeste generasjons maskinvaren til det maksimale av muligheter, og tilbyr praktfulle scenarier, bemerkelsesverdige detaljer og bemerkelsesverdige partikkeleffekter. hvis du har en PlayStation 4 Pro, kan du velge mellom 4K eller en litt lavere grafikk, men bekreftet med 60 FPS også på konsoller. Kampanjer med full karakter!

  Link til hele anmeldelsen på tuttotek.it: https://www.tuttotek.it/videogiochi/recensioni-videogiochi/god-of-war-videogame-epico-recensione