Wilfa SM-1FP

Wilfa SM-1FP

 • Type: Stavmikser
 • Effekt: 700 W
 • Farge/materiale: Rustfritt/krom, Sort, Sølv, Grå/Antrasitt
Rangering 40 i Kjøkkenmaskiner
Sammenlign priser på alle Wilfa Kjøkkenmaskiner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Wilfa SM-1FP

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3.5 av 5 stjerner

Basert på 12 anmeldelser

Sortert etter dato
30.04.2016
  Bra så lenge den virker men det er ikke lenge. Kaputt etter noen måneder, reklamerte og fikk ny. Holdt 1 år og røk igjen, kastet i elretur.
  12.05.2016
   Vel, er det sikkert en kul stavmikser, men det samlet dritt inne i mikseren delen som begynner å lukte ape. Har vasket retter og prøvde å få det ut i henhold til reglene uten å lykkes, så nå gikk det i søpla. Kjøpte en Philips i stedet, vil komme med vurdering på et par måneder.

   Google

   04.11.2015
    + Effektiv - Pisken kan ikke bli plaget kremfløte - Vann og stinkende møkk igjen inne etter disken (uansett hvordan du vrir og rist) - Plasten toppen som driver blandings armene var utslitt etter to år med moderat bruk (ca 2 ganger / måned)

    Google

    08.05.2015
     Har hatt det nå for et par måneder, svært kraftig motor (måtte 400W før) Stilig, solid ,, ingenting å klage på, er min kone helt fornøyd. Top Pris o sats det!

     Google

     05.05.2015
      Veldig fornøyd med stavmikser. Solid bygget, stabil og kraftig. Ikke noe problem å blande frosne jordbær smoothie f.eks Godt med en knapp for full kraft og en med variabel utgang. Enkelt å bytte tilbehør og lett å rengjøre.

      Google

      Side 1