Razer Mamba

Razer Mamba

  • Trådløs overføringsteknologi: Radio(RF)
  • Tilkobling: Trådløs
  • Funksjoner: Ergonomisk design, Vippehjul, Egnet for gaming, RGB LED-lys (flerfarget), LED-lys (ensfarget)
Rangering 1947 i Mus & pekeenheter
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Razer Mamba

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3 av 5 stjerner

Basert på 13 anmeldelser

Sortert etter dato
24.12.2017
N
Nicylzz(3 anmeldelser)
Jeg er kjempefornøyd med razer mamba jeg fikk den som julepresang i fjor. Og selve musa er sykt deilig å bruke og du har chroma på musa som du kan bruke det. Eneste problemet med musa laseren på musa bør renses med kutips averte ellers så kommer du til å få problemer med musa at muspekeren stopper veldig mange ganger.
20.02.2016
Endret 17.03.2016
B
Bevagen(9 anmeldelser)
Veldig bra mus genialt at du slipper ledning når du gamer. Oppfører seg akkuratt som en mus med ledning ved trådløs, om hubben er plassert i nærheten. Litt dyr men vel vært pengene. SUPER LEKKER BTW
02.09.2019
p
powernisse0
Hyggelig mus, men som andre skriver, bryter dritten 2 dager uten garanti. Fungerer ikke lenger som en trådløs mus. Pekeren låser noen ganger, noe som er utrolig irriterende hvis du kjøpte den som spillmus.

Google

13.09.2016
Endret 12.12.2018
t
tPelleplut0
Jeg driver dette som en mus på jobben for OSX og ikke for spill. For første gang hadde jeg store problemer med musen, så vel som å hoppe og sittende fast på skjermen, etter en stund ble det innså at rekkevidde på radio ikke var nok til å ha musen til høyre for tastaturet og basestasjonen til venstre. Så rekkevidden imponerer ikke virkelig. Med det sagt er selve musen veldig fin, teksturen er god, knappene gir et godt svar og er ganske tunge å jobbe med og batterilevetiden er god nok i 2,5 dager, men uten å lade den. Led: En på musen, dessverre kan du trekke ned strømmen eller ellers spiser du batteriet. Rediger 1 år senere: Dråper daglig kontakt med basestasjonen (som nå står 3dm fra musen ...). Rediger: Nummer begynner å stoppe fra tid til annen. Shakes hver time mer eller mindre, synes sensoren å ha ballaged ut. Den går inn i søppel.

Google

14.12.2017
_
_Tobbe0
Har aldri hatt så dårlig muskjøp. Sensoren føler ikke at musematen eller noe annet materiale forblir til enhver tid og er ikke verdt pengene, kjøp en mus for 200 spenner i stedet for å trekke veggen uten å skade lommeboken.

Google

Side 1