TP-Link Archer C3200

TP-Link Archer C3200

  • 2.4GHz
  • 5GHz
  • Trådløst nettverk
Rangering 225 i Routere
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

TP-Link Archer C3200

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4 / 5
(22 anmeldelser)
5
(14)4
(3)3
(3)2
(2)1
(0)
Sortert etter dato
17.03.2017
Dekningen og hastigheten er god, så den grunnleggende funksjonaliteten er det ikke noe galt. Men jeg forventet mer når det gjelder programvare. Utskriftsserveren er generelt ikke kompatible med Linux og Windows og Mac er det nødvendig å installere TP-Link utskriftsprogrammer. Til slutt kjøpte jeg en trådløs skriver fra Epson med både Linux og AirPrint-kompatibilitet, og det fungerer mye bedre enn ruterens utskriftsserveren. Du kan koble til en USB-stasjon og dele filer over nettverket. Både SMB og FTP går bra på det lokale nettverket. Dessverre kan du ikke lage mer enn én bruker, så det er ikke mulig å gi forskjellige personer i husholdningen som har en privat mappe, men alt er lese og skrive på den med innloggingsinformasjon. Hvis du vil dele filer over Internett er det mulig å gjøre med FTP (også der med en enkelt brukerkonto), men det er ingen støtte for FTP, SSH, så jeg ville ikke anbefale å ha noe du er redd for harddisken. Hvis du var å koble til FTP disk over Internett fra en ukryptert nettverk, får du alle interesserte i rommet påloggingsinformasjonen, og dermed tilgang til harddisken. Tether app som fungerer for meg (iOS), men jeg kan ikke si at jeg bruker det så mye. Det er rett og slett ikke så mye funksjonalitet. Oppsummert er dette en god trådløs router, men de ekstra funksjonene som det tilbyr forlate noe å være ønsket.

Google

03.03.2017
Endret 09.03.2017
Oppdater 17-03-09 Fortsatt god hastighet og rekkevidde - når det fungerer. Vil fortsatt problemer når skiftende band. Det står og tygger og du må stenge ned nettleseren og starte på nytt da det fungerer. Det samme uavhengig av iPad, iPhone, laptop. Dette skjer flere ganger om dagen, selv om du sitter i støvet sted. Første gjennomgang: Hadde en Apple Airport Extreme femte gen før. Hadde litt dårlig dekning og lethargic rate så besluttet en ny router. Hadde lest flere vurderinger og tester av C3200 og bestemte seg for å kjøpe en. God web-grensesnitt, har de funksjonene jeg trenger. Hyggelig å være i stand til å slukke lampene. Godt alternativ til å henge på veggen, ut og inn antenner etc. Begynte å sette Smart Connect. Ble grusomt skuffet over først. Droppet tilkobling ofte, og det er bare å tygge, men ingenting skjer. Så les anmeldelser her at folk er motet fra å bruke Smart Connect. Stengt etter dette, og da har det var full fart og stor dekning. Så mitt råd, ikke bruk Smart Connect. Gjennom betongvegg inn i naboens bad gjennom betongveggen og inn i mitt bad, nesten full dekning og 35-40mbit. AAE droppet tilkobling, og hvis jeg hadde vært mottar lav hastighet av 5Mbit. I mitt kjøkken, levert AAE om 20-30mbit. C3200 er på 70-80mbit. Veldig fornøyd, for 1490kr en no brainer for meg.

Google

08.03.2017
Dessverre, en ekte lows. Tether app for å kunne administrere ruteren via fungerer ikke med den nyeste firmware som ble lansert for åtte måneder siden. Har nedgradere hvis du ønsker å bruke den. Foreldrekontroll, der du kan "blokkere Internett" under visse timer vil ikke fungere på "Internett". Nettlesere er blokkert, men som Facebook, fungerer Instagram uten problem selv når blokkene er på. I tillegg virker det vel fungere godt. Angrer, men dette kjøpet siden jeg først og fremst ønsket å sikre at barna ikke er lite og slu surfet etter sengetid, men det fungerte dessverre ikke i det hele tatt når halve internett er fortsatt fungerer til tross for barriere.

Google

06.03.2017
Jeg har kjørt en Netgear R7000 Nighthawk for et år nå, og nå hadde muligheten til å installere C3200 fra TP-Link. Det passer oss veldig godt som den er kompakt og relativt usynlig som suspendert enheten på veggen. Forestillingen over WiFi med meg er ca 10% bedre enn hva jeg fikk ut av R7000, helt uvitenskapelig utført med ulike program som måler wifi og internett-tilkobling. Lett å installere og administrere, hva det kan mangle er muligheten til å fjernadministrasjon. Vel har vi ca 15 enheter koblet hele tiden, noen kablet og resten via WiFi, både 2,4 og 5 GHz-båndet. Godt utvalg av begge. Har ikke prøvd å kjøre den andre 5 GHz-båndet ennå, kan være den gjeldende dagen hvis streamingtjenesten begynner hacking. For de som ønsker en enkel å installere hjem router med mye ytelse for pengene, kan jeg varmt anbefale C3200. Teather app for iOS. Hendig liten app der du kan administrere mye uten å ha en nettleser for å logge på gjennom. Jeg mangler som vil forhåpentligvis bli forbedret i den nye versjonen er de forskjellige symboler for de ulike enhetene som er koblet. Mangler som ikoner for: Høyttalere, Mottakere, Blurays, Radio Media Player, Ville være fint om det kom snart. Forbedrer definitivt app opplevelse. Ønsker også å se en tilsvarende forbindelse kartet, selv i web-grensesnittet. Hadde noen problemer med de første dagene Teather, som ikke ønsker å koble til ruteren. Fikk veldig god hjelp fra support som sendte meg en beta firmware som løste dette. Annonserte problem på en fredag ​​og fikk en løsning på søndag, vel det TP-Link. Fordelen med programmet er at du raskt kan sette opp som gjestenettverk, kontrollere tilkoblede enheter og administrere foreldre kontroll, bra. I tillegg kan du raskt få tilgang til og gjøre en omstart hvis du trenger dette.

Google

10.11.2016
Endret 05.03.2017
Kjøpte to stykker jeg installert med mine foreldre uten problem å jobbe kanon. Den andre har jeg ikke tenkt å jobbe virkelig fullt ennå. Da er det triband på det, jeg får bare én av 5 GHz-båndene til å fungere. Motta feilkode 7510 og DFS-kanalen oppdaget noen radar etc. Har prøvd å oppgradere firmware, reset endret DFS kanaler uten å lykkes. Snakket med TP Link support 7ggr og har fått null hjelp med løfter om at de vil sende en løsning på problemet ingenting nada. Hvis noen kan ha en løsning på dette problemet ville jeg være takknemlig ellers vil det være å returnere den. Oppdater 2016-12-01 Etter å ha uttrykt min frustrasjon her på TP-Link, ble jeg umiddelbart kontaktet av TP-Link Sverige og ble umiddelbart hjulpet. Vi testet frem og tilbake med forskjellige innstillinger og også med ekstern støtte uten mye suksess. Ble til slutt bedt om å sende tilbake C3200 og fikk en ny C5400 stedet uten ekstra kostnad. Også testet dette og hadde det samme problemet dessverre. Rutere er ingenting galt når jeg testet dem på mine foreldres eksempel og hvor de jobber utrolig godt. Noe rundt der jeg bor, dessverre, forstyrrer en 5GHz nettverk jævla irriterende, men kan leve med det ganske enkelt. Lyst til å si en stor takk til TP-Link Sverige for en god støtte, og dyrere ruteren, fikk jeg ingen ekstra kostnader, bare støtte seg selv er i verdensklasse takk igjen!

Google

Side 2