Logitech G29 Driving Force (PC/PS3/PS4)

Logitech G29 Driving Force (PC/PS3/PS4)

 • Plattform: PC, Mac, PS3, PS4
 • Type: Ratt, Pedaler
 • Grensesnitt: USB
Rangering 1 i Ratt & pedaler
Sammenlign priser på alle Logitech Ratt & pedaler
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Logitech G29 Driving Force (PC/PS3/PS4)

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

4 av 5 stjerner

Basert på 20 anmeldelser

Sortert etter dato
04.11.2018
  T
  The_Volvo_Loke(1 anmeldelse)
  Det går nesten ikke an å lage et bedre ratt enn Logitech G29! Rattet er av god kvalitet, laget med gode matrealer som tåler mye. Rattet kan brukes på PS 3 og 4 i tillegg til PC. Force feedback funksjonen fungerer veldig bra i de fleste spill. Det er pedaler bakpå rattet som er gode til å bruke til giring. Jeg anbefaler å kjøpe girspaken som hører til rattet. Den koster cirka 500 kroner. Når du kjører med clutch og girspak får du en god kjøreopplevelse. Hvis du er på jakt etter et ratt med pedaler anbefaler jeg dette på det høyeste!
  08.01.2017
   M
   MrNokling(1 anmeldelse)
   Rattet fungerer fint i seg selv, men rattet støtter få eller ingen PS4-spill. Av våre 3 bilspill til PS4 var det ingen som var støttet av G29. Hele listen av spill som støttes/ikke støttes kan du lese her https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Logitech_Racing_Wheels_compatible_games . - så til PS4 bruk er dette rattet tilnærmet ubrukelig .
   31.07.2019
    F
    FlaqqQ
    Bra ratt for pengene. Det er ikke så mange alternativer for knotter i markedet, så du må ta det du får. Thrustmaster har bedre følelse med krafttilbakemelding, men på bekostning av dårlig holdbarhet. På grunn av det valgte jeg G29. Force feedback (FF) føles litt "hakkete", det er tydelig at det er et "gir" -system i motsetning til Thrustmaster som kjører på bånd. FF er ikke alt, men rattet er veldig fint ellers. Rattet er også vanlig og fungerer derfor veldig bra i praktisk talt alle spill på PC. Ingen klager på pedalene. Jeg har ikke testet girspaken du kan kjøpe. Hvis du har et større budsjett og ikke er redd for at rattet går i stykker, vil jeg anbefale Thrustmaster i stedet. Hvis du har et begrenset budsjett eller ikke vil være redd for at rattet slutter å fungere i løpet av noen måneder, er dette et perfekt ratt.

    Google

    24.08.2018
     H
     Hawkeye01
     Det er ingen trykkmesterkvalitet. Tilfredsstilt samlet, men ønsker at pedalene var på en separat USB-kabel, at det ikke var dødsone på Force feedback, etc. Lite å være ønsket, er byggekvaliteten fortsatt i høy klasse.

     Google

     03.08.2018
      C
      Crozzroader
      Har kjørt med dette en stund nå, og kan bare anbefale det til alle som leter etter et godt ratt for simulatorene dine. Du får mye ratt, så jeg tror det er veldig rimelig, men vi er alle forskjellige, så det passer ikke alle sammen. For meg passer den til alle mine racing spill og jeg har mest på markedet, finjusterer noen innstillinger, og det gjør jobben sin for alt fra F1 til Rally og alt i mellom. + Veldig rimelig + Gruve Force Feedback + Velutstyrte knapper + Stilig og innebygd Shiftlite + Gode pedaler, grusbrems + Fint materiale

      Google

      Side 1