Braun Silk-épil 9-558

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle Braun Ladyshavere (59)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (7.56)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Dårlig
  10 mån siden
  Oppdatert : 10 mån siden
  Jeg har deltatt som testpilot via Smartson og kjøpt produktet til en redusert pris. Jeg har bare blonde hår på leggene, og synes denne enten ikke tok noe hår, eller tok noen få innimellom. Jeg prøvde å gi den 3 forsøk og dro den flere ganger oppover leggene, uten hell. Anbefales ikke til folk med lyse tynne hår på leggene
 • Bra
  10 mån siden
  Oppdatert : 10 mån siden
  Jeg har deltatt som testpilot via Smartson og kjøpt produktet til en redusert pris. Epilatoren var veldig god å bruke, er kjapp og effektiv siden den har et bredt hode og er enkel å gjøre ren. Det var lenge siden sist jeg hadde brukt epilator og jeg var positivt overrasket over hvoe lite vondt det var :) Ansiktsepilatoren var ok, men litt mer tungvint i bruk.
 • Veldig bra
  12 mån siden
  Oppdatert : 12 mån siden
  Jeg har deltatt som testpilot via Smartson og kjøpt produktet til en redusert pris.​
  Har brukt epilatorer i flere år, og dette er den beste jeg har brukt til nå. Er meget godt fornøyd, den epilerer raskt og smertefritt, og har godt lys slik at jeg får med meg alle småhår. Anbefales!
 • Veldig bra
  12 mån siden
  Oppdatert : 12 mån siden
  Jeg har deltatt som testpilot via Smartson og kjøpt produktet til en redusert pris.
  Dette var min første ever epilator, og jeg er ganske positivt overrasket.
  Jeg prøvde først den mindre fjesepilatoren over øyenbryn, og det var noen tårer da, lettere var det mellom øyebryna. Prøvde den på overleppa, men der måtte jeg gi meg - det var altfor vondt for meg.
  Siden jeg hadde begynt på et mer sensitivt sted, så var det ikke like vondt som forventet på beina med den større epilatoren - den har en vibrerende del som skal gjøre det lettere og mindre smertefullt å epilere, og på beina var jeg egentlig ganske fornøyd. Beina ble ganske deilige, og det gjorde ikke så vondt - lettere enn voks, og varer lengre enn barbering. Denne kunne jeg til og med sitte i sofaen å gjøre - Det er som en helt ny verden! Så utrolig kjekt! For det alene så er jeg solgt, lol. Beina var lit rød og prikkete etter første gangen, men det ga seg etter noen timer etter jeg smørte inn med en god fuktighetskrem.
  Prøvde å bruke den under arma - men det gjorde altfor vondt, lol.
 • Utmerket
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Jeg har deltatt som testpilot via Smartson og kjøpt produktet til en redusert pris. Dette er en kjempegod epilator som fungerer like bra tørt som i dusjen. Den har et bevegelig hode som gjør at det blir lettere å bruke den. I tillegg har denne et bredere hode enn de jeg har prøvd tidligere. Det at maskinen i tillegg har lys som gjør at man lettere ser de små hårene som forsøker å gjemme seg unna, gjør dette til den ultimate epilatoren.
 • Utmerket
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Eg har deltatt som testpilot via Smartson og kjøpt produktet til en redusert pris. Og eg er godt fornøyd! Innstillinga mi var at den sikkert ikkje lever opp til forventningane mine. Men det gjorde den, raskt og effektivt. Helsikes vondt, men man må jo lide for skjønnheten, er det ikkje det de sier? 😄😉 Den lille til fjeset virker også veldig bra. 👍🏼
 • Utmerket
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  "Eg har deltatt som testpilot via Smartson og kjøpt produktet til ein redusert pris".​ Etter nesten 10 år med epilering var eg glad for sjansen til å få prøve ein av dei nyare versjonane av Brauns epilatorar. Har i alle år brukt Braun, så hadde store forhåpningar til denne. Eller litt prøving og feiling fant eg endeleg riktig teknikk og eg er storfornøgd med dette produktet. Med det ekstra breie hodet, fjernar den meir hår for kvart "strøk" og med massasjesystemet vart det mindre smerte frå sjølve nappinga av håra. Eg trudde eg skulle savne delar for meir følsomme områder, men det tenkte eg ikkje så mykje over. Alt i alt så er eg storfornøgd med denne epilatoren og anbefaler gjerne vidare til andre :)
 • Dårlig
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Jeg har deltatt som testpilot via Smartson og kjøpt produktet til en redusert pris.

  Og det var sikkert like greit - for så veldig fornøyd med resultatet ble jeg ikke! Jeg tenkte jeg skulle vente og gi det litt tid - så nå har jeg brukt produktet i en måned, men det jeg sitter igjen med er masse inngrodde hår på leggen og bein som er langt i fra "silky sooth"
  Anbefaler dessverre ikke produktet videre.
 • Bra
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Jeg har deltatt som testpilot via Smartson og har kjøpt produktet til en redusert pris

  Så utrolig herlig! Ferdig på null komma svisj...
  For en forbedring siden min gode gamle silkepil fra 90-tallet,
  Denne kommer til å bli mye brukt fram over!
  Sommer og glatte legger blir jo en lek fram over !
 • Bra
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Jeg er testpilot for Smartson og skriver en produktanmeldelse etter å ha kjøpt et produkt gjennom dem.
  Produktet virker bra men skulle ønske produktet "tok" like godt alle steder på beina. Det er hår som den burde ta med seg den ikke klarer. Ellers er jeg godt fornøyd med produktet da beina blir glattere og glattere.
  Supert at du kan ta med deg produktet i dusjen eller badekaret. Det gjør jobben lettere. Vår også vondt med en gang men nå har jeg vendt meg til det.
 • Utmerket
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Sist jeg prøvde epilator for 10-15 år siden, ga jeg opp grunnet smerter.
  denne gangen gikk det som smurt, var så godt som smertefritt, etter at jeg knakk koden med å strekke skinnet i retningen jeg brukte apparatet.
 • Akseptabelt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Dette er andre gang jeg prøver en epilator. Det er en del år siden sist, så jeg håpte de var kommet lenger. Jeg har hørt at denne skulle være mindre smertefull, men jeg synes det gjør ekstremt vondt. I tillegg føler jeg ikke at det blir jevnt uansett hvor mange ganger jeg går over leggene med den. Går nok tilbake til barberhøvelen snart, men jeg skal absolutt gi den et par forsøk til før jeg gir opp!
  Veldig positivt at den kan brukes i dusjen!
 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Skånsom og effektiv hårfjerning, fjerner også veldig korte hår. Ikke vondt å fjerne hår med denne epilatoren i det hele tatt. Ansiktsepilatoren er også veldig bra, og ikke vondt. Skal du skaffe deg en epilator anbefaler jeg denne!
 • Utmerket
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  En meget god epilator som gir en skånsom og effektiv hårfjerning, og langt mindre smertefullt enn andre epilatorer jeg har prøvd. Ansiktsepilatoren fungerer også veldig bra. Anbefales!
 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Jeg har aldri brukt epilator før, så dette var en ny og spennende opplevelse for meg. Det var mindre smertefullt enn jeg hadde forventet. Det er så genialt å bare ta epilatoren å få bort hårene. For voksing er så håpløst, med planlegging eller kostnader.
  Den lille ansiktsepilatoren fungerer kjempefint. Presis og skånsom, akkurat som "hovedepilatoren". Vokssalonger rundt meg har akkurat mistet en kunde.
  Jeg liker veldig godt at den lader opp på kun en time, men vet ikke hvor lenge den varer på en lading.

  Anbefaler lett denne til alle jeg kjenner.
 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Super fornøyd !
  Denne er virkelig alt jeg hadde håpet på og mer.
  Nøyaktig,skånsom og effektiv.
  Vil virkelig anbefale denne til alle jeg kjenner.
 • Omtaler fra andre land

  Sortert etter dato

 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Det här är min första epilator och det enda jag ångrar är att jag inte köpt den tidigare.
  Det gör ont, men en epilator gör det. Fördelen med den här är att den är vattentålig och det gör inte lika ont om man använder den under rinnande vatten. Resultatet blev verkligen jätte bra. Det sitter en lampa framtill som jag först tyckte var irriterande, men när man står där bakom duschdraperiet så insåg jag att den var väldigt praktisk. Det följde även med en ansiktsepilator, den verkar också väldigt bra, bra för män med hår i öronen också.