Braun Silk-épil 9-558

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle Braun Ladyshavere (48)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (7.91)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Dårlig
  5 mån siden
  Oppdatert : 5 mån siden
  Jeg har deltatt som testpilot via Smartson og kjøpt produktet til en redusert pris. Jeg har bare blonde hår på leggene, og synes denne enten ikke tok noe hår, eller tok noen få innimellom. Jeg prøvde å gi den 3 forsøk og dro den flere ganger oppover leggene, uten hell. Anbefales ikke til folk med lyse tynne hår på leggene
 • Bra
  5 mån siden
  Oppdatert : 5 mån siden
  Jeg har deltatt som testpilot via Smartson og kjøpt produktet til en redusert pris. Epilatoren var veldig god å bruke, er kjapp og effektiv siden den har et bredt hode og er enkel å gjøre ren. Det var lenge siden sist jeg hadde brukt epilator og jeg var positivt overrasket over hvoe lite vondt det var :) Ansiktsepilatoren var ok, men litt mer tungvint i bruk.
 • Veldig bra
  6 mån siden
  Oppdatert : 6 mån siden
  Jeg har deltatt som testpilot via Smartson og kjøpt produktet til en redusert pris.​
  Har brukt epilatorer i flere år, og dette er den beste jeg har brukt til nå. Er meget godt fornøyd, den epilerer raskt og smertefritt, og har godt lys slik at jeg får med meg alle småhår. Anbefales!
 • Veldig bra
  6 mån siden
  Oppdatert : 6 mån siden
  Jeg har deltatt som testpilot via Smartson og kjøpt produktet til en redusert pris.
  Dette var min første ever epilator, og jeg er ganske positivt overrasket.
  Jeg prøvde først den mindre fjesepilatoren over øyenbryn, og det var noen tårer da, lettere var det mellom øyebryna. Prøvde den på overleppa, men der måtte jeg gi meg - det var altfor vondt for meg.
  Siden jeg hadde begynt på et mer sensitivt sted, så var det ikke like vondt som forventet på beina med den større epilatoren - den har en vibrerende del som skal gjøre det lettere og mindre smertefullt å epilere, og på beina var jeg egentlig ganske fornøyd. Beina ble ganske deilige, og det gjorde ikke så vondt - lettere enn voks, og varer lengre enn barbering. Denne kunne jeg til og med sitte i sofaen å gjøre - Det er som en helt ny verden! Så utrolig kjekt! For det alene så er jeg solgt, lol. Beina var lit rød og prikkete etter første gangen, men det ga seg etter noen timer etter jeg smørte inn med en god fuktighetskrem.
  Prøvde å bruke den under arma - men det gjorde altfor vondt, lol.
 • Utmerket
  6 mån siden
  Oppdatert : 6 mån siden
  Jeg har deltatt som testpilot via Smartson og kjøpt produktet til en redusert pris. Dette er en kjempegod epilator som fungerer like bra tørt som i dusjen. Den har et bevegelig hode som gjør at det blir lettere å bruke den. I tillegg har denne et bredere hode enn de jeg har prøvd tidligere. Det at maskinen i tillegg har lys som gjør at man lettere ser de små hårene som forsøker å gjemme seg unna, gjør dette til den ultimate epilatoren.
 • Utmerket
  6 mån siden
  Oppdatert : 6 mån siden
  Eg har deltatt som testpilot via Smartson og kjøpt produktet til en redusert pris. Og eg er godt fornøyd! Innstillinga mi var at den sikkert ikkje lever opp til forventningane mine. Men det gjorde den, raskt og effektivt. Helsikes vondt, men man må jo lide for skjønnheten, er det ikkje det de sier? 😄😉 Den lille til fjeset virker også veldig bra. 👍🏼
 • Utmerket
  6 mån siden
  Oppdatert : 6 mån siden
  "Eg har deltatt som testpilot via Smartson og kjøpt produktet til ein redusert pris".​ Etter nesten 10 år med epilering var eg glad for sjansen til å få prøve ein av dei nyare versjonane av Brauns epilatorar. Har i alle år brukt Braun, så hadde store forhåpningar til denne. Eller litt prøving og feiling fant eg endeleg riktig teknikk og eg er storfornøgd med dette produktet. Med det ekstra breie hodet, fjernar den meir hår for kvart "strøk" og med massasjesystemet vart det mindre smerte frå sjølve nappinga av håra. Eg trudde eg skulle savne delar for meir følsomme områder, men det tenkte eg ikkje så mykje over. Alt i alt så er eg storfornøgd med denne epilatoren og anbefaler gjerne vidare til andre :)
 • Dårlig
  6 mån siden
  Oppdatert : 6 mån siden
  Jeg har deltatt som testpilot via Smartson og kjøpt produktet til en redusert pris.

  Og det var sikkert like greit - for så veldig fornøyd med resultatet ble jeg ikke! Jeg tenkte jeg skulle vente og gi det litt tid - så nå har jeg brukt produktet i en måned, men det jeg sitter igjen med er masse inngrodde hår på leggen og bein som er langt i fra "silky sooth"
  Anbefaler dessverre ikke produktet videre.
 • Bra
  6 mån siden
  Oppdatert : 6 mån siden
  Jeg har deltatt som testpilot via Smartson og har kjøpt produktet til en redusert pris

  Så utrolig herlig! Ferdig på null komma svisj...
  For en forbedring siden min gode gamle silkepil fra 90-tallet,
  Denne kommer til å bli mye brukt fram over!
  Sommer og glatte legger blir jo en lek fram over !
 • Bra
  6 mån siden
  Oppdatert : 6 mån siden
  Jeg er testpilot for Smartson og skriver en produktanmeldelse etter å ha kjøpt et produkt gjennom dem.
  Produktet virker bra men skulle ønske produktet "tok" like godt alle steder på beina. Det er hår som den burde ta med seg den ikke klarer. Ellers er jeg godt fornøyd med produktet da beina blir glattere og glattere.
  Supert at du kan ta med deg produktet i dusjen eller badekaret. Det gjør jobben lettere. Vår også vondt med en gang men nå har jeg vendt meg til det.
 • Utmerket
  6 mån siden
  Oppdatert : 6 mån siden
  Sist jeg prøvde epilator for 10-15 år siden, ga jeg opp grunnet smerter.
  denne gangen gikk det som smurt, var så godt som smertefritt, etter at jeg knakk koden med å strekke skinnet i retningen jeg brukte apparatet.
 • Akseptabelt
  7 mån siden
  Oppdatert : 7 mån siden
  Dette er andre gang jeg prøver en epilator. Det er en del år siden sist, så jeg håpte de var kommet lenger. Jeg har hørt at denne skulle være mindre smertefull, men jeg synes det gjør ekstremt vondt. I tillegg føler jeg ikke at det blir jevnt uansett hvor mange ganger jeg går over leggene med den. Går nok tilbake til barberhøvelen snart, men jeg skal absolutt gi den et par forsøk til før jeg gir opp!
  Veldig positivt at den kan brukes i dusjen!
 • Perfekt
  7 mån siden
  Oppdatert : 7 mån siden
  Skånsom og effektiv hårfjerning, fjerner også veldig korte hår. Ikke vondt å fjerne hår med denne epilatoren i det hele tatt. Ansiktsepilatoren er også veldig bra, og ikke vondt. Skal du skaffe deg en epilator anbefaler jeg denne!
 • Utmerket
  7 mån siden
  Oppdatert : 7 mån siden
  En meget god epilator som gir en skånsom og effektiv hårfjerning, og langt mindre smertefullt enn andre epilatorer jeg har prøvd. Ansiktsepilatoren fungerer også veldig bra. Anbefales!
 • Perfekt
  7 mån siden
  Oppdatert : 7 mån siden
  Jeg har aldri brukt epilator før, så dette var en ny og spennende opplevelse for meg. Det var mindre smertefullt enn jeg hadde forventet. Det er så genialt å bare ta epilatoren å få bort hårene. For voksing er så håpløst, med planlegging eller kostnader.
  Den lille ansiktsepilatoren fungerer kjempefint. Presis og skånsom, akkurat som "hovedepilatoren". Vokssalonger rundt meg har akkurat mistet en kunde.
  Jeg liker veldig godt at den lader opp på kun en time, men vet ikke hvor lenge den varer på en lading.

  Anbefaler lett denne til alle jeg kjenner.
 • Perfekt
  7 mån siden
  Oppdatert : 7 mån siden
  Super fornøyd !
  Denne er virkelig alt jeg hadde håpet på og mer.
  Nøyaktig,skånsom og effektiv.
  Vil virkelig anbefale denne til alle jeg kjenner.
 • Omtaler fra andre land

  Sortert etter dato

 • Perfekt
  5 mån siden
  Oppdatert : 5 mån siden
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris.

  Första gången jag testade en epilator så var det min mammas. Det var en oerhört smärtsam upplevelse. Det var säkert 20 år sedan. Jag beställde lite tveksamt den här via Smartson och tänkte att det måste väl kanske ha blivit lite utveckling av helvetesapparaten.

  Och till min stora glädje så har det det. Går otroligt smidigt. Benen bli lena och fina. Jag använde den precis efter jag tagit ett bad och huden fortfarande var fuktig. Inte speciellt skönt, men inte så ont heller. Jag är supernöjd med produkten och rekommenderar den varmt!
 • Middels
  5 mån siden
  Oppdatert : 5 mån siden
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris.
  Den fungerar så mkt bättre än de jag tidigare provat. Får med sig mer hår, däremot tycker jag fortfarande att det blir taggigt, tar inte alla små hår. Ser fint ut men inte lika slät som vid rakning med hyvel. Ont gör det men känns mindre i duschen och när man gjort det några gånger. Lampan känns helt nödvändig, lyser upp riktigt bra!
  Tar lite tid men sen behöver man ju inte göra det lika ofta som vid rakning.
  Jag kommer fortsätta använda den. Fick även med en liten epilator för ansiktet och den gör ont men är mkt effektiv.
 • Veldig bra
  5 mån siden
  Oppdatert : 5 mån siden
  Jag har deltagit som testpilot via smartson o köpt produkten till ett reducerat pris.
  Det var första gången jag använt en epilator, kan säga att det var en annorlunda upplevelse. Resultatet var däremot super bra. Är så glad att jag fick för mig att testa produkten. Nublir man fin tills det är tid med kjol igen.
 • Perfekt
  5 mån siden
  Oppdatert : 5 mån siden
  “Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris”.

  Jag älskar denna produkt.
  Provade den först på torr hud och det gjorde riktigt ont, men sen provade jag i duschen under hett vatten (Så porerna öppnar sig) och då kändes det knappt.

  Har inget negativt att säga om själva produkten då den funkar perfekt. Det enda är att man ska tänka på att prova och se vad som passar en bäst, på torr hud eller under kallt eller varmt rinnande vatten. Fick ganska många inåtväxande hårstrån efter men det är för att jag misskött mig och inte använt någon skrubb när dem börjar växa ut igen.
 • Veldig bra
  5 mån siden
  Oppdatert : 5 mån siden
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris.

  Jag har tidigare haft en äldre modell som inte fungerade i vatten så var väldigt nyfiken på att se hur mycket bättre den här fungerade och jag måste säga att jag är väldigt nöjd. I början gör det såklart ont men det faktum att jag kunde göra det i duschen underlättade en hel del. Nu gör jag under armarna och benen utan problem och hårväxten som kommer ut är mycket mindre och mjukare. Sen tar den ju inte allt på en gång så man behöver gå över området ett flertal gånger innan man fått allt men inbillar mig ändå att den är mer effektiv än min tidigare modellen.

  Den lilla ansiktsepilatorn som följer med har jag använt lite på överläppen men det gör för satans ont för att jag ska klara av det, jag funderar dock på att använda den för bikinilinjen istället men har inte riktigt vågat än.

  Jag är väldigt nöjd med produkten dock =)
 • Bra
  5 mån siden
  Oppdatert : 5 mån siden
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris. Jag tycker att den var bra, gillade framförallt lampan som gjorde att man lätt kan se om man missar på något ställe. Jag har tidigare använt en annan epilator så det här var ett steg upp till en bättre nivå. Dock upplever jag att den inte riktigt fångar alla små strån men de som är kvar är mjuka så det kan bero på det. I det stora är jag nöjd!
 • Veldig bra
  5 mån siden
  Oppdatert : 5 mån siden
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris. Resultatet av rakningen håller hyfsat länge och det gör inte så värst ont. Vill man bli fin får man lida pin, ju!😁Jag har haft en Braun silk-epil sen början av 2000-talet och varit så nöjd. Hoppas att denna ska hänga med lika länge.
 • Perfekt
  6 mån siden
  Oppdatert : 6 mån siden
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och efter att ha använt produkten i några månader kan jag se hur effekten håller i sig längre och längre, samt att färre hårstrån växer tillbaka efter varje användning.

  Jag är mycket nöjd med resultatet!
 • Veldig bra
  6 mån siden
  Oppdatert : 6 mån siden
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris.

  Epilatorn var långt övr förväntat! Dom hårstråna som kommer med håller sig verkligen borta ett tag tag! Det är smidigt att den är bredate så den tsr mer och gör epileringstiden kortare.
  Lampan vsr jättebra så att man inte missade. Dock kan man bli lite bländad av den :p
  Önskar att den hade funkat med sladd också men batteritiden räcker gott och väl.

  Jag köpte denna mycket äve flr ansiktetsepilatorn ochv vad jag använt av den är jag mycket nöjd!
 • Utmerket
  6 mån siden
  Oppdatert : 6 mån siden
  Jag testar denna produkt via Smartson och har köpt den till ett reducerat pris.

  Har tidigare aldrig använt en epilator, så smärtan var inte den skönaste. Har väldigt låg smärt tröskel ska jag notera, så det kanske inte gör lika ont på alla. Sen så har jag även läst att smärtan minska efter att man använt den några gånger.
  Utöver smärtan så är jag såå himla nöjd med epilatorn! Mitt hår växer ut redan efter ett dygn när jag rakar vanlig, men med den här så är jag redan uppe på 3 dygn och det är inte ens någon stubb på benen. Så otroligt skönt!
 • Utmerket
  7 mån siden
  Oppdatert : 7 mån siden
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris

  Jag är jättenöjd med denna epilator, den är snygg och har många bra tillbehör. Har dragit mig för att använda epilator tidigare för jag varit så rädd att det ska göra ont men med massage munstycket så känns det skönt när benen vant sig. Jätte smidigt med lampa men hade nog önskar att den va lite bättre hjälper inte jätte mycket för mig som har väldigt ljusa hårstrån.
  Annars kan jag bara rekommendera denna epilator ångrar att jag inte vågat testa detta innan.
 • Utmerket
  7 mån siden
  Oppdatert : 7 mån siden
  När du skriver din recension börjar du med: “Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris”.
  Jag gillade den jättemycke, den var bred och tog bort stråna väldigt bra. Rekomenderar verkligen
 • Akseptabelt
  7 mån siden
  Oppdatert : 7 mån siden
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris.

  Första intrycket. Stilren, med hel del tillbehör. Lätta drag av tortyrredskapslook. Behov av att läsa instruktionsboken! Blev halvt vettskrämd när jag vred på den första gången. 😅

  Aldrig testat epilator förut. Efter en testrunda på benen i duschen (ska fungera i både vått och torrt) är resultatet inte något att jubla över. Tänker att det kanske krävs en mer uttalad behåring för att ge bra resultat på blöta ben. 🤔De små piggarna på aktuellt epilatorhuvud ger hur som helst ett ond-skönt riv 👍🏻Själva epileringen gör inte ont alls -Men så har jag ju å andra sidan fött två barn. 😉

  Rond två går således av stapeln i torrdocka. Resultatet blir nu mycket bättre även om jag vid närmare granskning ser en hel del missar. På torra ben, speciellt mina vintertorra, blir piggarna på epilatorhuvudet lite väl riviga.

  Rond tre röjer sen acceptabelt rent även om jag här och var kan skönja lite fjun. Tänker mig att testa ett annat epilatorhuvudstillbehör när stråna vågat sig ut igen.

  Är hittills halvnöjd med epilatorn även om det är en kul pryl! Tänker mig att en del av problemet beror på min egen ovana. Första rundan missade jag ex att epilera i flera riktningar i tron att allt skulle fräsa av i ett drag.

  Ansiktepilatorn som medföljer har dock levererat som förväntat. Har sparsmakat med vildvuxenhet i ansiktet så trimningen skedde främst mellan brynen där det blev rent hus. Känns ungefär som vanligt brynplock fast snabbare och effektivare. Tråkigt att den inte har ett tillbehör som tillåter formning av själva brynen samt att den drivs på ett AA-batteri istället för inbyggt uppladdningsbart.

  Uppföljning: 11 dagar efter epilering är håren tillbaka. Antingen sliter den av hårstråna eller så växer mina strån snabbt. Kan därför likställa hållbarheten på epileringen med rakning. Jag kommer använda den igen. Framförallt för det är kul och kanske får jag bättre resultat med tiden. Däremot skulle jag inte rekommendera att köpa den till fullpris. Jag gav runt 600kr och det känns mer rimligt. Den kommer med fler tillbehör än jag hunnit med att testa, bla går den använda som rakapparat. Sen kan jag tänka mig att dess effektivitet beror på vilken typ av hår man har. Mina är tunna och inte speciellt långa. Har man en grövre hårväxt på benen kan jag tro att den gör ett effektivare jobb än på mig.
 • Perfekt
  7 mån siden
  Oppdatert : 7 mån siden
  Silk-épil 9 9-558
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris
  Det här är en fantastisk pryl! Jag har varit skraj för den i så många år men har nu vågat testa och jag älskar den! :)
  Den snor åt sig varenda hårstrå i sin väg...både jättelånga och såna små mjuka ”ludd” :)
  Jag har testat på alla ställen utom under armarna...där har jag fegat ut! Men en vacker dag ska jag våga! :)
  Vad gäller smärtan så, ja det är klart att det känns, men det är inte så farligt :)
  Vissa dagar är man dock känsligare än andra så jag rekommenderar att man testar igen om man tyckte det gjorde ont första epileringen. För mig är det en extremt stor skillnad från dag till dag så jag epilerar bara på ”bra” dagar! :)
  Tillbehören har jag inte hunnit testa så mycket än. Men jag älskar ansiktsepilatorn som följer med :) Den tar bra hand om min små ”skäggstrån”!
  En annan sak som jag trodde var en helt onödig detalj var lampan...men den har visat sig vara det bästa! Man ser varenda litet fjun vilket gör att jakten på hår blir sjukt mycket enklare! :)
  Jag rekommenderar absolut den här produkten! Jag är supernöjd och kommer aldrig gå tillbaka till varken vaxning eller rakning igen! :)
 • Veldig bra
  7 mån siden
  Oppdatert : 7 mån siden
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris. Skönt massagehuvud som stimulerar och gör det nästan smärtfritt att epilera benen. Har även ett skonsammare huvud/kåpa som gjorde att jag vågade epilera armhålan. Inte smärtfritt men genomförbart. Stort plus att den går att köra med i duschen!
 • Perfekt
  7 mån siden
  Oppdatert : 7 mån siden
  Det här är min första epilator och det enda jag ångrar är att jag inte köpt den tidigare.
  Det gör ont, men en epilator gör det. Fördelen med den här är att den är vattentålig och det gör inte lika ont om man använder den under rinnande vatten. Resultatet blev verkligen jätte bra. Det sitter en lampa framtill som jag först tyckte var irriterande, men när man står där bakom duschdraperiet så insåg jag att den var väldigt praktisk. Det följde även med en ansiktsepilator, den verkar också väldigt bra, bra för män med hår i öronen också.