Asus MG279Q

Asus MG279Q

 • Maks oppløsning: 2560x1440
 • Bildestørrelse: 27 Tommer
 • Oppdateringsfrekvens: 144 Hz
Rangering 167 i PC-skjermer
Sammenlign priser på alle Asus PC-skjermer
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Asus MG279Q

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3.3 av 5 stjerner

Basert på 23 anmeldelser

Sortert etter dato
29.01.2016
Endret 08.10.2016
  K
  Kaziglu
  Imponerende rimelig skjerm. Jeg gikk fra å ha tilbrakt flere anstendig VA paneler for sin slående kontrast og var litt bekymret for hvordan dette IPS kan måle seg selv, men det er ikke lenge etter rent subjektive. Jeg savner minst VA svarthet, for eksempel filmen som jeg tenker på det. Nå gammakurve er ikke helt "kosher" hvis du skulle se dette fra en mer krevende tilnærming, men det er ganske vanlig for gaming skjermer. Det er mulig å motvirke noe ved å justere innstillingene for skjermkortet, selv om ikke lære mest urovekkende. Jeg pleier å ha lysstyrke nesten nederst skjermen selv tilbyr det et godt resultat. Ingen særlig merkbar uklarhet eller bakgrunnsbelysning blø. Selv den uunngåelige IPS glow effekt opprettholdes på et nivå som ikke forstyrrer meg, selv om jeg ikke har hatt IPS-baserte skjermer for eget bruk. Foten, innganger, USB 3.0 -hubben er alt bra. Freesync er en liten bonus får du med på kjøpet. Enten du bruker det eller ikke, vurdering på skjermen det samme. - Hvis du vurderer Vidt Freesync er noe for deg, så henger det hovedsakelig Hvis du blir forstyrret av fenomenet Screen Rivende (google det) og vanligvis kjøre spill med vertikal synkronisering aktivert. Hvis så Freesync tilveiebringe den samme effekt, men uten forringelse av responsen i kontrollene VSync ellers alltid forekommer i mer eller mindre grad. - En enkel tips for å få noe bedre färgäkhet er å bruke fargeprofilen "Varm". Når skjermen er merkbart kaldt / blålig i standardmodus tilsvarer profil kalt "Varm" her ganske vanlig rundt 6500K temperatur modus. Det vil også bli litt lettere på øynene når du leser tekst på hvit bakgrunn, spesielt ved lave omgivelsesbelysning. - Den såkalte "Game Visual" -modus Racing Mode som er standardinnstillingen for skjermen er over loven klart best. Ikke verdt å eksperimentere med andre hvis du ikke føler for det. Tillegg: Etter å ha prøvd en enkel metode for å justere frekvensområdet Freesync 35-90 til 60-144 og har bekreftet at det fungerer med denne skjermen, må jeg heve vurdering ett hakk til 10/10. (Googling Freesync CRU) Vedlegg 2: Etter nesten et år med eierskap, så stå opp karakteren. Faktisk ingen andre skjermen kommer ut for å konkurrere i samme prisklasse, enten du bruker Freesync eller ikke. Det har ikke vært noe problem å kjøre Freesync av 144 Hz.

  Google

  24.04.2016
   F
   Freece
   Har hatt denne skjermen i noen måneder nå og er tydelig fornøyd! Da jeg fant skjermen var en stripe med døde piksler, men jeg sendte den inn og fikk raskt den tilbake uten kostnad for frakt eller jobbe kurset. Jeg har ikke opplevd noen av de problemene som folk nevner om den mister kontakt eller noe annet. ikke har sjekket veldig nøye for blødning, men ingenting som jeg laggt merke til når jeg spiller eller program midt på natten. Folk som sier at foten er ustabil må ha vært beruset da de skrev sin anmeldelse når jeg kan presse på skjermen i alle retninger uten at det velter eller sklir. For de av dere som bruker HDMI med en skjermoppløsning på dette anbefaler jeg å lese litt, kan du ikke få 144hz på en 1440 skjerm med HDMI 1.4. Få DP dårlig raskt! TL: DR Bildekvaliteten er superb og 144hz er fantastisk. Ingen problemer overhodet med de tingene som folk nevner (blødning, ustø føtter, tap av kontakt)

   Google

   17.01.2016
   Endret 19.04.2016
    E
    Etona33
    Endret fra 24 "til dette ... gjøre langt bedre hvis denne oppløsningen og størrelsen på skjermen - men for stor for CS: GO spillet, føles det 24 klart bedre. Opplever mye tilbake blø Selve bildepanelet er litt skjevt montert i rammen, og defekter i HDMI-kontakten, og dette vil bli ivaretatt av tjenesten, dessverre dette har tatt tid, men en rekke problemer - godt kastes støtte som trekker ned karakteren.

    Google

    15.03.2016
     C
     Captain23
     Er nå etter oppdateringen, som nevnt tidligere, har blitt en virkelig god skjerm. -virkelig Fin skjerm med god oppløsning! - 144 Hz er veldig hyggelig. Det er imidlertid vanskelig å legge merke til forskjellen i mange spill på 90 Hz vs. 144hz etter min mening. -Hvis Du er ute etter en virkelig stilig og god skjerm som har qHD så dette er et veldig godt alternativ. Rimelig!

     Google

     10.02.2016
      J
      Jerban
      Har ingenting å si om denne skjermen. Fungerer bra! Fine farger og god innsynsvinkel. 1440p og 144Hz + Freesync gjør denne skjermen til uslåelig i prisklasse! Men kunne ha vært litt bedre "fot" på den.

      Google

      Side 2