Aerobie AeroPress

Aerobie AeroPress

  • Traktertype: Presskanne
  • Antall kopper per brygging: 1
  • Volum: 0.32 liter
Rangering 6 i Kaffetraktere
Sammenlign priser på alle Aerobie Kaffetraktere
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Aerobie AeroPress

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

4.5 av 5 stjerner

Basert på 17 anmeldelser

Sortert etter dato
01.01.2017
V
Virschen(4 anmeldelser)
Fick en till jul och har hunnit göra och dricka kanske 10-15 koppar. Är så långt mycket nöjd! + Mycket gott kaffe! Går inte att jämföra med min Braun kaffebryggare för 400 kr. + Enkel sammansättning, få "rörliga" delar, är nog svårt att förstöra den. + Ett par hundra filter ingår. - Det är lite mycket jobb för att göra en kopp kaffe. Jag är iofs nybörjare, har bara haft den i en vecka, kan gott hända att man blir mer van. Det är däremot inte så mycket jobb att det håller mig från att göra en kopp kaffe. - Det går bara att göra en kopp åt gången. Ska du fixa kaffe till ett lite större sällskap så måste du förbereda dig på att spendera mkt tid på köket eller skaffa en större bryggare. Anledningen till att det inte blir 10/10 är för att jag bara haft den en vecka. Måste prova lite mer först. Men som det är nu rekommenderar jag den varmt!
31.03.2019
w
widL
Utrolig enkle og smarte ting! Enkel å bruke og ren, og kaffen blir veldig bra!

Google

11.06.2018
J
Johan0002
Klokke produkt. Flott for en kopp og nesten nok for to hvis du liker deg selv. Lett å rengjøre ved å skylle med vann. Jeg anbefaler overfladisk mentoring for brygging som er veldig glatt når du blir vant til det.

Google

02.10.2017
K
Kocke
Jeg har eid denne Aerobic AeroPress i ca 7 år. Og føl deg nå moden til å se gjennom den. Innovative og enkle. Det er en trykkkanon som er enkel å bruke. Brew bra espresso, men jeg bruker det hovedsakelig til å brygge en vanlig kaffekopp til frokost. Det er lett å forestille seg kaffebryggingen, ikke vanskeligere enn en vanlig kaffetrakter. Det krever imidlertid et vaskeri etter hver bruk, og du kan bare brygge en kopp om gangen. Så er du to på frokostbordet som drikker kaffe, og brygg den i stedet med en kaffetrakter. - Det er ikke en betydelig forskjell. Les i andre vurderinger at "gummiringen" krympet. Det er ikke tilfelle for meg, selv om det har blitt brukt til mer enn 500 kaffekopper. "Jeg dispenserer det ikke i oppvaskmaskin, så min gummi blir aldri utsatt for temperaturer høyere enn 95 grader, som jeg bruker når jeg lager kaffe. Jeg vil anbefale dette til kaffe entusiaster. Men ikke noen som aldri drikker kaffe alene.

Google

30.11.2016
T
Trangor
En brygger stand til å gjøre virkelig god kaffe. Men den største fordelen med AERO pressen er at du kan lage kaffe slik du liker det. Du kan velge vanntemperatur og traktetiden helt til din smak. Jada, vil du absolutt ha espresso kaffe, så må du kjøpe en espressomaskin. Men aero presse er i stand til å gjøre veldig sterk kaffe uten bitre undertoner (lavere temperatur!). Som med alle kaffe brygging, tjener du mye på å bruke fersk stekt, nykvernet kaffe. Men selv med en nyåpnet pakke fulkaffe du kan få fantastiske resultater hvis du sammenligner med andre kaffe hvor som helst. Jeg anbefaler hjertelig invers metode, og du kan kjøpe den i rustfritt stål filter fordi kaffe er hevet enda et hakk med en slik. Det eneste jeg ikke anbefaler Aero til pressen er for de som ønsker at deres kaffe så enkelt som mulig. Har du bare trykker på en knapp og vente på kaffen vil være klar, er dette sannsynligvis ikke et verktøy for deg.

Google

Side 1