Sennheiser G4ME Zero

Sennheiser G4ME Zero

  • Hodetelefondesign: Over-ear
  • Hodetelefoner (integrert/tilsluttet mikrofon)
  • Vedlegg: Hodebøyle
Rangering 231 i Hodetelefoner
Sammenlign priser på alle Sennheiser Hodetelefoner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Sennheiser G4ME Zero

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3.3 av 5 stjerner

Basert på 16 anmeldelser

Sortert etter dato
08.01.2017
S
Sarelid
PERFEKT! De beste hodetelefonene jeg har hatt. Mikrofonen har mange venner klaget når vi snakker Skype, men når jeg prøver det jeg hører ingen støy eller fiasko. (Tror det er deres hodetelefoner som ikke er så bra) Det eneste jeg kan si er minus, men et pluss er vel at du må skrive inn for å kjøpe et lydkort eller forsterker for å få full lyd ut av dem etter at det er 150 Ohm impedans. Foreløpig kjører med min innebygd lydkort i mitt ASUS Z97-A, og det går veldig bra også!

Google

17.11.2014
Endret 17.09.2016
P
PainBrain
*** UPDATE *** Har hatt disse barna i ca 2 år nå, har blitt "mishandlet" dem ved å sove med dem, spilte musikk på svært høyt volum daglig, men det spiller ingen rolle, fordi de fortsatt levere! ;) Les noen nye kommentarer, en snakket om at de er plastiga, ja, ja, de er dem, men de har ikke gått ut av det. Tenk deg en 90kg + klump sov på dem hver kveld, men de er som ny i buen og i ledelsen, ikke noe tilbakeslag i mikrofonen, eller volumkontrollen heller. Eneste problemet (som er min egen feil) er at jeg lånte headsettet nylig, og kabelen er nå ødelagt alt fra spinning. Så det mangler et par prosent volum i ett håndsett etter at jeg prøvde å rette ut kabel, men kabelen som overlever et slikt angrep? Uansett, ta Sennheiser Nå er det gjennom garantien og skal fikse det, enten med en ny, eller nye deler. Jeg anbefaler dem her hodetelefoner! Prisen er lavere nå enn da kjøpte dem ja. Ikke nøl hvis du har en god kilde! *** Første til å vurdere, over et år siden *** Jeg er en lyd-geek, og akkurat nå er det her er de beste hodetelefonene jeg noen gang har hatt på hodet! Jeg bruker dem i prinsippet hele tiden, uten å bli ubehagelig. Mikrofonen er veldig praktisk og høres bra ut. Lyden er som en helt ny opplevelse, ikke engang forstår hvordan jeg var i stand til å lytte til musikk med alle de andre barna jeg hadde, og da har jeg hatt mange, i ulike prisklasser. Basen er som å høre en hjemmekino subwoofer (dvs. dyp, myk og fin bass som du selv føler i ørene). Aldri hørt så dyp bass gammelt triks. Mellomtone er varm og komfortabel (ikke for mye og ikke for lite). Diskanten jeg fant ut at det ikke var noen measly db i de aller høyeste frekvensene, men det ble løst lett med litt EQ. Har sett folk gitt disse barna dårlige karakterer, at de høres så ille, men de vet ikke hva de snakker om, fordi det trengte en forsterker for å drive disse hodetelefonene (hodetelefoner er 150ohm!). Ha en Sound Blaster-lydkort Z utvise disse barna, og jeg får gåsehud hver gang jeg hører på musikk :) Hvis du ønsker å komme unna billigere, kan du trygt operere disse lurking ok med en billig DAC, men hvis du kjøper på lur i denne prisklassen, anbefaler jeg en god kilde!

Google

11.06.2016
k
krutogge
vært snakk om "andre" utgaven er forbedret, har du ikke korrborre bånd rundt ledningen rive av såret kabel og impedensen senkes til 50 ohm. Uansett, jeg anbefaler virkelig å ha en forsterker for disse. Det vil være mye mye bedre opplevelse. + Sound, for faen sin sprø. godt utgangspunkt alt, ikke noe problem så lenge du har en forsterker. + mikrofon + Volumkontroll på siden - De er varme. ikke behagelig i sommervarmen. - Når du flytter kabelen forplanter lyden i hodesettet, selve bevegelsen blir det irriterende. fikk tak i meg for 1400kr kom unna ganske bra.

Google

03.03.2016
h
hellberg244
Hadde vært 10/10 hvis de satt fast rundt ørene. Dessverre, "deilig" høres ut den lave siden av hodetelefonene og alt av bass forsvinner hvis du ikke legger litt press på bunnen. Alle kompiser som prøvde å si det samme, fantastisk trykk i lyden hvis de hadde blitt sittende i flere sub / nedre kant. Dessuten, som mic er veldig bra, klarhet i lyden er overraskende bra for 2000SEK hodetelefoner. Lett å høre var lyden (fotspor) kommer fra spillet (bedre enn de fleste hodetelefoner). Sørg for å teste dem før du kjøper dem!

Google

03.12.2015
Endret 04.12.2015
M
MASSSWEDE
Cannon lyder, passer godt. Kjør dem sammen med min Sound Blaster Z ifølge derav gir at for å takle 600 ohm på hodesettet / hodetelefonutgang. Dessverre, de var så plast. Absolutt alt er laget av plast. Trodde aldri denne typen kostbare hodetelefoner ville være 100% plast. Frykt for at de ikke vil vare så lenge. + Utrolig fin lyd + Barnevakt veldig bra - 100% wrap kit

Google

Side 2