Sennheiser Epos Game Zero

Sennheiser Epos Game Zero

  • Hodetelefondesign: Over-ear
  • Mikrofon
  • Vedlegg: Hodebøyle
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Sennheiser Epos Game Zero

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.4 / 5
(17 anmeldelser)
5
(8)4
(2)3
(2)2
(3)1
(2)
Sortert etter dato
3 år siden
Helt ubrukelig. tynn til krukke, og at de forvrenger diskanten ved høyere volumer.

Google

4 år siden
PERFEKT! De beste hodetelefonene jeg har hatt. Mikrofonen har mange venner klaget når vi snakker Skype, men når jeg prøver det jeg hører ingen støy eller fiasko. (Tror det er deres hodetelefoner som ikke er så bra) Det eneste jeg kan si er minus, men et pluss er vel at du må skrive inn for å kjøpe et lydkort eller forsterker for å få full lyd ut av dem etter at det er 150 Ohm impedans. Foreløpig kjører med min innebygd lydkort i mitt ASUS Z97-A, og det går veldig bra også!

Google

6 år siden
*Endret 4 år siden
*** UPDATE *** Har hatt disse barna i ca 2 år nå, har blitt "mishandlet" dem ved å sove med dem, spilte musikk på svært høyt volum daglig, men det spiller ingen rolle, fordi de fortsatt levere! ;) Les noen nye kommentarer, en snakket om at de er plastiga, ja, ja, de er dem, men de har ikke gått ut av det. Tenk deg en 90kg + klump sov på dem hver kveld, men de er som ny i buen og i ledelsen, ikke noe tilbakeslag i mikrofonen, eller volumkontrollen heller. Eneste problemet (som er min egen feil) er at jeg lånte headsettet nylig, og kabelen er nå ødelagt alt fra spinning. Så det mangler et par prosent volum i ett håndsett etter at jeg prøvde å rette ut kabel, men kabelen som overlever et slikt angrep? Uansett, ta Sennheiser Nå er det gjennom garantien og skal fikse det, enten med en ny, eller nye deler. Jeg anbefaler dem her hodetelefoner! Prisen er lavere nå enn da kjøpte dem ja. Ikke nøl hvis du har en god kilde! *** Første til å vurdere, over et år siden *** Jeg er en lyd-geek, og akkurat nå er det her er de beste hodetelefonene jeg noen gang har hatt på hodet! Jeg bruker dem i prinsippet hele tiden, uten å bli ubehagelig. Mikrofonen er veldig praktisk og høres bra ut. Lyden er som en helt ny opplevelse, ikke engang forstår hvordan jeg var i stand til å lytte til musikk med alle de andre barna jeg hadde, og da har jeg hatt mange, i ulike prisklasser. Basen er som å høre en hjemmekino subwoofer (dvs. dyp, myk og fin bass som du selv føler i ørene). Aldri hørt så dyp bass gammelt triks. Mellomtone er varm og komfortabel (ikke for mye og ikke for lite). Diskanten jeg fant ut at det ikke var noen measly db i de aller høyeste frekvensene, men det ble løst lett med litt EQ. Har sett folk gitt disse barna dårlige karakterer, at de høres så ille, men de vet ikke hva de snakker om, fordi det trengte en forsterker for å drive disse hodetelefonene (hodetelefoner er 150ohm!). Ha en Sound Blaster-lydkort Z utvise disse barna, og jeg får gåsehud hver gang jeg hører på musikk :) Hvis du ønsker å komme unna billigere, kan du trygt operere disse lurking ok med en billig DAC, men hvis du kjøper på lur i denne prisklassen, anbefaler jeg en god kilde!

Google

4 år siden
vært snakk om "andre" utgaven er forbedret, har du ikke korrborre bånd rundt ledningen rive av såret kabel og impedensen senkes til 50 ohm. Uansett, jeg anbefaler virkelig å ha en forsterker for disse. Det vil være mye mye bedre opplevelse. + Sound, for faen sin sprø. godt utgangspunkt alt, ikke noe problem så lenge du har en forsterker. + mikrofon + Volumkontroll på siden - De er varme. ikke behagelig i sommervarmen. - Når du flytter kabelen forplanter lyden i hodesettet, selve bevegelsen blir det irriterende. fikk tak i meg for 1400kr kom unna ganske bra.

Google

5 år siden
Hadde vært 10/10 hvis de satt fast rundt ørene. Dessverre, "deilig" høres ut den lave siden av hodetelefonene og alt av bass forsvinner hvis du ikke legger litt press på bunnen. Alle kompiser som prøvde å si det samme, fantastisk trykk i lyden hvis de hadde blitt sittende i flere sub / nedre kant. Dessuten, som mic er veldig bra, klarhet i lyden er overraskende bra for 2000SEK hodetelefoner. Lett å høre var lyden (fotspor) kommer fra spillet (bedre enn de fleste hodetelefoner). Sørg for å teste dem før du kjøper dem!

Google

5 år siden
Cannon lyder, passer godt. Kjør dem sammen med min Sound Blaster Z ifølge derav gir at for å takle 600 ohm på hodesettet / hodetelefonutgang. Dessverre, de var så plast. Absolutt alt er laget av plast. Trodde aldri denne typen kostbare hodetelefoner ville være 100% plast. Frykt for at de ikke vil vare så lenge. + Utrolig fin lyd + Barnevakt veldig bra - 100% wrap kit

Google

5 år siden
Testet disse hodetelefonene med Asus Xonar U7 å tåle 150 ohm, men det er ikke nok det er for svakt så jeg kobler dem i stedet til en stor forsterker og deretter lyden kom til liv som om den innsatte veldig nøytral lyd mangler imidlertid base, selv om disse er de lukkede hodetelefoner, men Sennheiser er kjent nøytral / flat lyd, som jeg fikk. Mic er korrekt og godt testet dem som headsets og retten renslig og VoIP. Så hvis du kjøper dem være sikker på å ha et lydkort i stand til 150 ohm som jeg kjørte av kunne ikke engang få lyden høyt nok til at jeg kunne bruke dem.

Google

5 år siden
Engasjert hodetelefoner og testet lyden med min integrert lydkort og det er absolutt ingenting å henge gran fordi de her hodetelefoner krever litt for å få den store lyden de kan produsere. Så kjøpte jeg et Sound Blaster zx og plugget i hodetelefonene, det he som jeg forsvant inn i musikken. Hva en lyd! Du som skriver at basen og lyden er crap så du tar feil! Du kan ikke utstyr som krever hodetelefoner. End of story!

Google

6 år siden
MINUS: Jeg gir dem en dårlig vurdering først og fremst fordi de er markedsført som ljudutestängande: "Lukket DESIGN De lukkede designen stenger ute alle utenfor støy allo fløyen deg å fokusere på spillet ditt." Faktisk er det helt greit å ha dem på mens du snakker med noen i normal samtale. -Det Er ikke mulig å senke volumet til "null", og jeg må hele tiden ha volumet på nær minimum for å få en moderat volum. -Jämfört Med min Steelseries Siberia v2 føles disse veldig tungt og er behagelig å bruke i lengre perioder, en grunnleggende forutsetning for gaming headset. PLUSS: -Robust Og rimelig ergonomisk design med kvalitetsfølelse. -God Sound, men jeg er ingen lyd nerd så jeg har litt vanskelig å vurdere dette. -Smart Funksjon for å bestikke mic ved å løfte den opp. -God Støyreduksjon mic.

Google

6 år siden
Kritikerne som allerede har skrevet anmeldelser, ser dere ikke før du kjøper kidding? DISSE ER 150 OHM! Jeg har en skikkelig forsterker og de høres slem!

Google

Side 2