Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ohm

Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ohm

(30)
4.6(30 anmeldelser)
Sammenlign
Sammenlign med andre produkter
  • Over-ear
  • Hodebøyle
  • Sort, Sølv, Grå
  • Hodetelefondesign: Over-ear
  • Vedlegg: Hodebøyle
  • Tilgjengelige farger: Sort, Sølv, Grå
Sammenlign
Sammenlign med andre produkter

4.6 av 5 stjerner

Basert på 30 anmeldelser

Sortert etter dato
03.04.2019
E
Emanuel123
Glad! Vær imidlertid oppmerksom på hvordan disse er ment å bli brukt. Ingen lydisolering, så du må sitte i stille rom. Bruk godt lydkort med kraftig forsterker for drift etc. de er gode for deres smale behov. Lydredigering, blanding, mastering og "kritisk lytting". For andre bruksområder, ville jeg velge en annen som er stengt.

Google

14.03.2019
a
aliquis
+ Fantastisk lydstage og romfølelse i dataspill. + Hyggelig for korssang. + Fungerer uten problemer på ASUS B450-F hovedkort. - For sprø diskant og litt for liten mellomregister / mannlig sang for min smak. I begynnelsen hevet jeg volumet mye for å prøve å få det til å lyde som jeg ville, men diskant og base i Overwatch ble enormt stressende da, slitne ører og ringer i ørene lang tid å komme, selv om jeg har senket volumet siden. Det er mulig å bruke dem med lavere volum og de er fortsatt toppen for å få romfølelse i dataspill. - Jeg tror putene skyver litt for mye rundt ørene, men jeg blir varm om ørene, selv om de er åpne når jeg spilte, men kan være fordi du er så i gassen, og kabelen er ikke løsbar, men ellers godt. BeyerDynamic type selger alle mulige reservedeler, så det er fortsatt ok. - For små, bærbare enheter kan det være vanskelig å komme til volumet, for bærbar bruk lar de naturlig lyde i omgivende lyder, og hvis du legger dem rundt nakken, har du to store deksler som ligger over skuldrene dine, så for bærbar bruk er det sannsynligvis bedre valg. Jeg sendte dem tilbake fordi jeg kunne og fordi jeg tror diskanten er for sterk, men jeg kunne kjøpe igjen fordi de er grusomme for dataspill hvis jeg nå ikke finner noe annet som er like bra. De koster ikke mye og er bra for Dolby Atmos.

Google

08.02.2019
J
Jonte07
Har eid et par i 6 år, og det eneste jeg kan klage på er at earmuffs blir flat etter en brukstid, og at de nye koster litt over 500 flekker. Men lydlignende studio-hodetelefoner er grusomme hvis du skal sitte lenge og mikse. De er imidlertid helt åpne, så det er viktig å ha stille rundt deg. Lyd-vis, disse er knivskarpe med veldig ærlig lyd. Dessverre har min brutt, men jeg vil snart kjøpe noen nye. Men de er veldig komfortable på seg veldig lenge. Den eneste grunnen til at de ikke får full karakter er at ørene blir svært flate og ubehagelige etter en periode med bruk.

Google

18.10.2018
W
WatchthatWatch
Hvor fint SuperB lyd!

Google

06.09.2018
Endret 28.09.2018
G
Gustavlevander
Helt nydelig med god lyd og bred lyd scene! Lyden er spesielt bra hvis du har en forsterker, noe lavt volum med mobiltelefoner og bærbare datamaskiner, men det er bra så lenge du ikke holder deg i et støyende miljø. (Noe jeg heller ikke anbefaler når de slipper ut og gir mye støy). Noe reversert på lavere frekvenser og noen høyder (5000-8000hz) som ikke passer alle, men dette kan lett styres av en ekte eq. Har jeg selv senket høyene med noen få db i fred.

Google

Side 1