The Sims 4

The Sims 4

  • Sjanger: Barnevennlig, Simulator, Sandbox, Overlevelse
  • Format: Download, Fysisk utgave
  • Lanseringsår: 2014
Rangering 3 i PC-spill
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

The Sims 4

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

1.9 av 5 stjerner

Basert på 23 anmeldelser

Sortert etter dato
23.05.2019
S
Sem(1 anmeldelse)
Tips til alle, sims 4 er gratis på origin et par dager!
10.01.2015
N
NoScopeDonuts(1 anmeldelse)
Jeg synes dette spillet egentlig ikke er så dårlig. Det var kanskje litt dårlig i starrten (fordi de ikke var badebasseng osv), men The sims 4 ble litt bedere etter en ny oppdatering. Det som er negativt med The sims 4 er at det ikke er en ilke åpen verden som som i The sims 3. Man må loade hver gang man skal til et sted eller en familie. Det er teit, men det positive er at da sitter ikke verden og fortsetter å loade imens du er et sted. Jeg synes grafikken er grei, og det er veldig gode lyder i spillet. For eksempel: du kan ha 7.1 surroundsound om du vill. Jeg gir dette spillet 6/10 fordi det er ganske bra, men litt dårlig også. Jeg anbefaler dette spillet hvis du kjeder deg litt :)
14.03.2019
p
patrycja_gasinska
Sammenligning av Sims 4 til tidligere spill fra denne franchisen mangler det innhold. Selv om det er et basisspill, tenker jeg ikke på å spille uten utvidelser. Heldigvis gir EA gratis innhold en gang til en stund - bassenger, kjellere, småbarn og terrengverktøy kom med gratis oppdateringer. På den andre siden er grafikk (og generelle estetikk) definitivt bedre ute. Jeg liker også den nye byggemodus - det er så mye enklere å lage et anstendig hus nå. Oppsummering, det er ikke dårlig, men det er et rom for forbedring.

Google

23.01.2019
H
HaraldWer
EA og deres skitne markedsstrategier kombinert med halvfabrikata er synd for hele spillmarkedet. Dette gjelder alle sine titler de siste 5 årene.

Google

20.12.2015
Endret 06.10.2017
a
angelprinsessan
fun!

Google

Side 1